Copii din 1995-1998(18)
Raspunsuri - Pagina 18
mhldvrc spune:
Da le place muntele, si daca tot mergem, evident batem cararile, facem trasee, le mai si gresim uneori, chiar daca avem harta. Ne plac pesterile, muzeele, cetatile, vizitam tot ce-i de vizitat. Camera luam doar pentru dormit. Cel mai frumos a fost vara trecuta, am fost doar eu si Tina, la cetatile dacice si medievale. Am stat 1-2 zile in diferite localitati, Sighisoara, Deva, Orastie, Costesti, Hunedoara, Sarmisegetusa, Alba Iulia si Sibiu. In acea perioada Mihai era in tabara din Anglia(Cambridge) iar al meu sot.....
Mihaela, Tatiana(20.09.1991) si Mihai(1.08.1995)

mhldvrc
flower-power spune:
Buna dimineata ,doamnelor 
Katy ,vacanta e pana pe 5 pt unii , altii se mai duc fro doo zile sa ciocneasca un ou cu colegii ,sa povesteasca cum a fost de Pasti ,ce planuri au pt 1Mai ...,...![]()
Miha ,conteaza pe mine ,dar mai ales pe tine ! Oricum noi toate stim ca o sa faci o figura frumoasa si de data asta...Uite ,am pus fetele la treaba 

Agho ,nu, in tabere n-a mers ,da nici nu se simtea nevoia pana la varsta asta ,(mai ales cu duamna ,s-a dus cu unii intr-o ex prelungita si i-a fortat sa se spele cu apa rece ,de-aia de munte ,pe picioare ....si pe restul ,desi afara nu era tocmai cald ,de-a facut o fetita injectii nush cat timp after )Daca mai doriti povesti de groaza ,apelati cu incredere ...A fost doar in cateva ex fara noi ...
Andra ,tu cred ca esti cea mai responsabila dintre noi ,baiat mare-mare ai de-i porti grija ,baiat mic-mic asijderea ,si vreo doi printre .Baiatul meu ,pare si el un pic mai efeminat cand i se mai ajunge parul si mai ales cand zambeste ,sa-l vezi cand se-ncrunta sau ma priveste pe sub sprancene ,seamana cu un 'asasin platit'.Are ochi albastri ca n-avea incotro ,amandoi avem ochii albastri ,si cred ca seamana cate putin cu amandoi (ca intreba cineva p-aici),asa ,si e cam pishcoto ,ca sa inchei ...Dar neaparat vreau sa faca bazin vara asta ,numai ca e f greu sa gasesti pe cineva care sa se ocupe ,prefera sa zica []ca ...,...
Cum Sanca ,nu stii cine-i Cora ??? Este EA sau pe cale sa devina ex-EA ,se mai gandeste ...Este colega lui de clasa si au avut asa o afinitate inca din clasa I .Ea statea in fata lui si fiind mai closca asa ,avea grija lui sa manance pachetelul ...El o mai ajuta la mate ,la engl si uite-asa ...Fetita e extrem de talentata ,face canto de la gradi a castigat premiul special la "Mamaia Copiilor ",are voce ,ureche, ritm,se misca la fiecare serbare de numai la ea te-ai uita ,are simtul scenei ,interpreteaza ,m-a cam uimit la 7ani .Asa ca-l inteleg pe TB .Iar noi mamele ,n-am avut incotro si ne-am apropiat si noi ...Ne vizitam ,iesim impreuna ...prin parcuri ...unde mai e si bezna cand se-nsereaza si sta sa ploua ...n-am mai avut timp sa-mi reglez aparatul ca a fost spontan totul ,cu invatatul .In bezna era posesoarea fetitei
.Mama Cora ...
Mihaela ,eu sunt iremediabil indragostita de mare ...De la 3 ani merg in fiecare an .Bine ,sunt si zodie de apa ,e explicabil ...Nimic nu ma incarca mai bine decat poate iesirile la padure ,avem undeva o padurice pe malul Lacului Sarat ,unde merg in locul cel mai izolat cu putinta si stau pe sezlong cu privirea pironita pe cer ,in jur numai verdeata si pasarele ciripind .Nici nu-mi trebuie altceva ...Nu ma ridic decat sa mai pregatesc cate ceva pt gratar ,dar in mare se ocupa sotul ,iar baietii joaca fotbal ,dartz ,tir cu arcul ,badminton ,volei .......In fiecare we cand suntem in oras acolo ne gasesti de dimi ,pana seara .Baietii fac si cate-o baie din timp in timp ,eu nu suport apa fiind f sarata ...
Hai ca a facut sotul cafelutza si miroase atat se bine ...E ultima transa din ce-am adus .Poftiti si voi ca-i proaspata ...
The most beautiful thing in life is LIFE itself
Mara mami de
Tibi-Mares
mhldvrc spune:

Cu placere, dar am hotarat sa nu mai beau, cat ma tine, nu stiu.
,e bine ca mergeti la padure, mi-ar place foarte mult si mie, dar nici n-am cu cine si e si o mizerie de nedescris, asa fac bucurestenii astia, lasa gunoaie in urma lor. Daca spui copilului sa nu arunce ambalajul decit la cos, se uita la tine de parc-ai fi de pe alta planeta.![]()
Mihaela , tinem pumnii si mai facem si galerie, multa bafta.

si 

mhldvrc
flower-power spune:
Noi am amusinat pana am gasit un loc care sa ne satisfaca ,e cumva mai ascuns si n-au dat barbarii de el .Am patit-o si noi si ne-a fost pana-n gat ,ne-am dus intr-un an ,mai frate exact ca oile ,era loc la ora aia berechet ,(mai tarziu incepe sa apare fauna cu muzica data la max si cu gratarul cu fum in nasul tau ),mai s-au asezat e4xact in coasta noastra de ne respiram aerul ,asta in conditiile in care era loc ...

Rad ,ca mi-am amintit ceva :avea TB de dus ceva reprezentativ pt poporul roman ,o ie ,un stergar ....si ne intrebam oare ce ar fi mai nimerit ,la care ta-su imperturbabil cica :"o oaie "
Cat despre hartia aruncata pe strada ,daca ma-sa asta face sau nu-i zice nimic cand il vede...Eu ,oricum ,deformatie profesionala ,la cam zic ,chiar daca se uita la mine ca la masini straine Ieri ,de ex ,plecam de-acas ,eu ieseeam ,doi pitici(9-10 ani )intrau ,din vecini .Nu tu buna -ziua nu tu ...La care eu :Buna ziua ,baieti
Sa-i fi vazut :saru-mana ,buna-ziua (sunt scorpie ,da sa vedeti ce ma fac [(c)Andra]
The most beautiful thing in life is LIFE itself
Mara mami de
Tibi-Mares
agho spune:
MHLDVRC, cred ca a fost ff frumos traseul vostru de vara trecuta.
Si mie imi place mai mult la munte. Oricum, n-am voie la soare. Numai ca nu reusim sa "dezertam" asa cum ati facut voi.![]()
SANCA, scuze pentru ceata!
Noroc ca e Flower-power fff atenta.
Atunci e ff bine sa-l mutati pe Elliot de la fotbal. Decat sa capete repulsie, mai bn se reorienteaza. Iar pustiul ala merita numai
.
Am uitat sa spun ca anul trecut, cand mergea si And. la handbal si And. avea colegi care-l "gratulau". De fapt nu prea-i dadeau pase si venea bietul ff morcovit. Dar si-a bagat piciorul in ghips si a facut pauza, mai erau vreo luna jumate pana la sf. anului scolar, iar in toamna, stiti faza cu mana rupta. Acum face sport numai la scoala (exercitii, sarituri etc. si fotbal sau baschet. Am citit si despre progr. lui Matei, dar n-ai altceva de facut decat sa vezi la momentul cu pricina cum va fi.
FLOWER-POWER, chiar e dragutza fata. De baiat nu mai spun.
Ai tu grija sa=l rasfeti.
La noi nu sunt prietenii din astea. Fi-mea n-a avut grija de niciun baiat la scoala, iar And. e prea serios ca sa starneasca pasiuni. Oricum e tarre pretentios. Si asa e, parintii devin prieteni de dragul copiilor. De fapt si noi, prin intermediul copiilor ne-am apropiat oarecum de alte persoane, parinti ai copiilor (colegi de scoala sau de gradinita).
De fapt singurul prieten bun al Anei a fost un baietel de la gradinita. A fost de fapt bun prieten si cu And. Noi ne-am apropiat de parintii copilului pt. ca acesta se imbolnavise fff grav (limfom non-hodgkin). Cum eram intr-o situatie asemanatoare, am gasit cu totii resurse sa ii incurajam si sa ne incurajam.
Copilasul lor insa avea o afectiune deosebita pt. alta fetita din gradinita (cu acelasi nume ca al fetei mele). Pe aceea o considera prietena, iar pe Ana o considera sora lui. Va dati seama, ce frumos! I-a si spus lui And. ca daca ar putea, ar fura-o pe Ana ca sa fie sora lui si-acasa. Nu ma temeam decat ca Ana sa nu faca ea o pasiune pt. copil, dar nu a fost asa. Au fost numai niste prieteni buni, adevarati, fff apropiati, ca fratii. Au fost si colegi numai pt. o zi sau doua la scoala in cls. I pt. ca a intrerupt din cauza tratamentului si-a recidivelor. Din pacate, intr-o primavara ca asta...s-a sfarsit. Noi am ramas in continuare ff buni prieteni cu parintii copilasului pe care am ajuns sa-l iubim ca si cum ar fi fost al nostru.
ALMA, lasa treaba si mai scrie. Astazi iar plecam la drum, dar probabil ca vom merge pe soseaua de centura...![]()
pe toate
ralualexandrei spune:
Mersi de cafea Mara mmmmm ce buna e dupa o noapte de urlete.Edy cred ca asteapta ceva dinti in plus si intre timp ma capiaza pe mine.
Desteptu ' de urs s-a apucat sa mormaie aseara ca sa fac copilu sa taca pai fa-l tu daca esti asa destept.
Sanca am inteles de la fina ca pe 2 august s-au hotarat pt botez ,bine si atunci numai sa nu creasca puiul ca din apa si sa nu-l mai incapa costumasul de botez,ca s-a nascut cu 4340gr si mananca ca un lup.
Mihaela rock mi imi place marea nespus dar si muntele,de apa sunt indragostita si copiii m-au mostenit,Maria stie sa inoata la 2 m fara probleme,Robert nu mai vorbesc,Edy le calca pe urme.
Mara ideea cu inotul pt TB e super o sa se dezvolte frumos.
La noi Ea se numeste Adriana si e cea mai desteapta din clasa,al meu fiu a condus-o acasa cand i-a fost rau sau cand tuna afara si ei ii era frica.Parintii nu-i cunosc ca eu is asa mai solitara.
Va pup ca azi am o gramada de treaba.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
mhldvrc spune:
Si pe ai mei i-am dat la inot, eu ca toporu, ce sa fac.
In toamna era sa ma inec la Herculane, noroc cu Mihai si un turist, m-au scos de ciuf afara. A fost penibil, va dati seama. Mama salvata de la-nnec de propriul fiu, si micut.
Fetelor cine spunea de un bazin in Bucuresti? Vreau sa le fac copiilor o bucurie, le place mult sa innoate.

mhldvrc
mirela68 spune:
Multumim, da, a implinit si domnisoara noastra 12 ani.
Sa stiti ca va citesc mereu, va admir si va imbratisez pe toate.
Aveti copii frumosi si destepti !
Mirela
mihaela_s spune:
Mirela sa-ti traiasca Andrada!!! 
Multe multe bucurii, sanatate si succese. Mai scrie despre voi. 
Gata cu examenele deocamdata! Multzam fain de galerie!
Voi avea rezultatul saptamana viitoare si in functie de el voi sti daca merg si la examenele de peste 2 saptamani.
Asaaaa, io-s pe ultima suta de metri cu adunatul, asteptam un prieten mai tarziu cu o masina gen papuc sa ne ajute cu transportul. La noapte dormim in casa noastra. Asa ca dau de baut, va multumesc din suflet pentru sfaturi, idei, ganduri bune. 

Va pup, va doresc zile libere insorite si calde, sa va relaxati din plin. Drum bun celor care pleaca la drum, petrecere frumoasa.
ps. Katy, pai cum era sa fiu pentru prima data si poate ultima pe coasta californiana si sa nu fac o baie in Ocean?
Am fost la vestita Santa Monica, nu chiar pe plaja uriasa, undeva langa, mai retras. Plaja superba am vizitat-o pe seara si ne-am bucurat ca am fost inspirati, era full inca.
pps. Mie imi place marea, la munte ma plictisesc. Imi place enorm sa inot, sotului si fetelor la fel, iarna piscine scrie pe noi.
Dar nimic nu se compara cu o baie in mare! Si cu saritul peste valuri
. Muntele imi place iarna, imi doresc sa invat sa schiez.
Am fugit! 
vorbe de copil...
Hobby