Copii din 1995-1998(18)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Si io-s pe aici!
Am fost si ieri cate putin, printre gatit, mancat si plimbat, dar voi toate petreceati...foarte bine!
Soataza a fost de garda sambata dupamasa si noaptea si ieri a dormit pana dupamasa. Noroc cu casa, s-a dus sa doarma in liniste ca aici cu 4 gaitze pe cap, saracu' ii venea sa-si ia lumea in cap. E foarte sensibil cu somnul, daca nu e liniste nu poate dormi.
Iar azi am luat-o de la inceput...servici, scoala, camin. Eu sunt in ziua mea libera, am putin de lucru si apoi o sa mai ascult ceva suedeza. Maine am examenele la "auzit" si la "citit" si ma mai antrenez putin.

Si la noi e cerul acoperit, dar nu a plouat inca. Copiii au de miercuri liber, noi restul de joi, dar sotul vineri lucreaza. Asa ca avem si noi un fel de minivacanta, dar nu stiu cat o sa o simtim. Poate duminica daca va fi vreme buna.

Sambata am reusit sa cumparam aproape tot ce ne trebuie ca sa ne putem muta, azi asteptam mobila si vrem sa ne facem mesteri mari . Trebuie sa o montam singuri.
O camera e gata vopsita-dormitorul fetelor, cat de repede ne apucam de dormitorul nostru, timp sa fie ca vopselele sunt luate, camera pregatita...noa, am si io "zoalele" mele.

Cam astea fiind zise, va doresc in "cor" petrecere frumoasa in continuare!

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput

Tot io .

Bantuind pe aici mi-am amintit ca la noi in 1 Mai se sarbatoreste Valborg si sunt curioasa sa vad cum va fi.
Dana, la voi e sarbatoare? Am citit ca si in Germania se sarbatoreste.

Iar pe 30 aprilie e ziua regelui, sarbatoare nationala, se ridia steagurile in toata tara.

Mara, mi-am amintit si eu ce frumusete de trandafiri am gasit aici in gradina botanica in septembrie. Au stat infloriti pana in noiembrie tarziu. Uite cateva foto.
Ieri am fost in gradina botanica si acum infruzesc trandafirii. Era plin de narcise si de flori de primavara, o magnolie isi desfacea timida florile. La noi e inca primavara, plin de floricele pe iarba, covoare intregi albe, galbene sau albastre.

vorbe de copil...

Hobby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mhldvrc spune:

Mihaela, Tatiana(20.09.1991) si Mihai(1.08.1995)

mhldvrc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns agho spune:

HRISTOS A INVIAT! va spun si eu.
Si raspund celor care deja au scris: ADEVARAT A INVIAT!
Va pe toate. Mi-a fost dor de voi.

Sa stiti ca n-am mai apucat sa citesc nimic sambata dupa ultima mea postare. Asa ca Flower-power, iti fff multumesc, m-am bucurat azi de postarile tale cat si de fotografii. Chiar ai fost ff harnicutza si ai facut niste oua minunate. Si nu-mi vine sa cred ca iepurasul (si iepuroaica)i-au adus un skate lui TB. Ii sta nemaipomenit in pijamaua bleu cu maimutzici. De-aici nu se vad asa clar maimutzitzicile, dar treb. sa-ti zic ca si Ana mea are una identica (si la fel). And. are pijama cu sateliti, avioane etc.

Mihaela, deja ati zugravit un dormitor? Harnicuztilor! Spor la aranjat si succes maine la examinari! Frumosi trandafirii! In general imi plac cei galbeni.

mhldvrc, am vazut ca ai mai adaugat cateva poze.M-am amuzat de Tina!Noi tinem cu rivalii vostri.Va rog sa faceti tot posibilul sa iesim pe primul loc.Uite, pupici in avans.

DANA, ma bucur ca ati avut soare la propriu la voi, acolo, si ca v-ati bucurat de sarbatori. Sunt bucuroasa sa aflu ca esti optimista de felul tau. Inseamna ca veti depasi mom. dificile rapid.

ALMA, duminica asa a batut vantul pe drum, iar in Buzau erau crengi rupte, (una mare) ca venisera pompierii s-o ridice de-acolo, din centru. Stiri neimportante, dar m-am gandit la tine cand am trecut p-acolo. Ma uitam sa vad, daca nu cumva te zaresc, desi nu stiu cum aratzi.

Si acum sa trec la raport. Sambata am inchis rapid catocmai venise si nepotul din partea sotului, la noi. (Mai aveam si treaba etc. ) Mai exact l-a adus sotul. De ce? Nu l-au lasat sa treaca la aeroport cu mama lui (ca cica expira procura peste vreo 2 sapt.) ca sa mearga in vizita la tatal lui (care lucreaza numai in alta tara). In final a plecat doar mama copilului si pustiul de aproape 15 ani a ramas acasa. Nu mai spun cata tristete in sufletele lor(tata, mama, copil). Ca sa nu petreaca singur l-am luat cu noi, inclusiv la mama mea. Acolo s-au jucat grozav si ieri pana seara tarziu si azi pana inainte de plecare. Ne-am intors doar noi cu el. Copiii nostri petrec in continuare acolo pana miercuri cand ne reintoarcem (via Bacau). Desi afara a fost frig,. a batut vantul samd. a fost bine c-am plecat in vizita.
Maine la job.

Va pe toate si-abia astepta sa citesc mesajele voastre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Adevarat a Inviat!!!!!
Si
Happy Monday, nu orice fel de luni, ci lunea de dupa Paste.

La noi a fost cald si bine. Vineri un rechin l-a papat pe un domn de 66 de ani, si eu speram sa nu ceara baietii sa mearga la plaja… Oricum nu am mers ca am avut prea multa treaba acasa, iar cand e cald, le faci pe toate in "slow motion," ca nu-ti arde de nimica. Eu as fi stat in curte la umbra si vegetat…

Katy, copii mei sant la scoala privata, ca dupa 5 ani de scoala publica, am invatat multe. Elliot facea parte din GATE program, dar odata ce trecea la middle school. Si la Dana Middle School unde trebuia sa inceapa din cls a 5 a…. era jale. Numa ca nu afisau in fata scolii cu mandrie – “Cele mai slabe scoruri din Stat si din tara “ Si daca Elliot a inceput la private school, l-am bagat si pe Matei, sa fie impreuna, pana cand incepe Elliot la liceu. Acu cateva luni, am vorbit intamplator cu o mama care venise proaspat la scoala baietilor. Copilul ei fusese la Dana, si cand a incercat sa vorbeasca cu profesorii, raspunsul lor a fost acelas “din 200 de studenti, ce credeti doamna, ca ne putem ocupa mai bine de copilul tau…” Si acuma cu toate reducerile la buget pe care le-a facut Arnold, si cati profesori au fost pusi pe liber, numa pe rose nu e treaba la scolile de stat. In toti anii de America,am invatat ca totul e posibil aici, dar daca vrei ceva de calitate, trebe sa scoti banul la greu… dai un ban si stii ca face.

Dana, nu mai fii si tu asa suparata, ca zau ca nu ajuta la nimica. O sa vezi tu, ca se redreseaza situatia. Deci a fost sorella la tine. Fratele tau nu?? Ei sant in Germania, sau vin din Rom?

Agho, stiam eu ca esti in calatorii, si ca faceti Pastele la mama. Am retinut bine, si sant tare mandra. Voi a-ti fost cu masina, sau cu trenul? Cum a-ti petrecut?

Alma, cum supravietuiesti?? Ai facut fatza la atatea suflete tinere?

Mara, deci asa, a venit iepurasul cu de toate. La noi nu se practica, cu toate ca americanii sant innebuiniti dupa iepurila. La noi in familie nu s-a serbat niciodata Pastele cu “iepuras’ . . . asa ca continuam sa-l serbam fara …. Le iau cadouri mai in fiecare primavara, mai mult haine, si ce au nevoie. Le bagam bani in oua de plastic, si ii lasam pe baieti sa le caute. In felul asta isi fac si ei $ de buzunar...

Mihaela, bafta cu mobila. Iti doresc sa ti se potriveasca fiecare surub unde trebe… O investitie buna ar fi o surubelnita electrica.

o zi buna la toti,

Mergi la inceput

O sa fiu scurta, sper sa ma intelegeti...am ajuns acum acasa de la montat paturi, is franta! Am terminat paturile fetelor, arata tare fain in camera lor. De al nostru inca nu ne apucam, trebuie sa ne vopsim intai dormitorul. Dar avem saltele pe ce dormi, asa ca nu-mi fac probleme.

Sanca, sa stii ca a fost minuuuune maaaare! S-au potrivit toate, da' toate suruburile, au fost fix ca numar, ce mai, eu am fost incantata mai ales ca stiam de la voi povesti de groaza. Pana la urma am luat paturile fetelor din lemn de brad din acela natur, parca Katy spunea ca se murdareste dupa un timp...acu' asta e!
Al nostru e vopsit, e o culoare mai inchisa.

Eu va pup, sa-mi tineti maine pumnii de la 12 la 15 cu o pauza de jumate de ora, ca dau cu subsemnata in suedeza .

vorbe de copil...

Hobby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Paste fericit in continuare!

La noi e doar o zi normala... cu ierpurasi salbatici in curte... In plus avem doar 5 oua colorate in farfurie...

Common sense is not so common...        [Voltaire]                 DJ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Mqqm - cum adica in plus avem doar cinci oua... Asta suna a problema de mate neterminata. Ai vrut sa ne incurci cu vreo ecuatie si te-ai razgandit?

Elliot aseara cand a venit de la meciul de fotbal, a declarat ca la anu' se lasa de sport... Antrenorul il tine pe bara, si plus de asta "bunul" lui prieten (fiul antrenorului)- Tom, de care v-am mai zis eu, i-a zis lui Elliot ca nu prea le are cu fotbalul. Asta a fost la meciul de saptamana trecuta cand Varsity (clasa a 8) nu avea destui jucatori si l-au intrebat pe Elliot sa stea si la meciul lor, iar Tom i-a strigat sa nu stea... ca nu prea le are (citez - "Elliot you suck").....
I-am zis lui Elliot sa nu-i pese de ce zic altii, iar Tom - daca-l incurajeaza asa, poate nu i e prieten ....
Asa ca "sportivul " meu... a zis ca o lasa mai moale...

am sters-o

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Nu Sanca, aia e pregateala mea de Pastele ortodox, ma laudam doar. Nu mai urmeaza nimic decat sa le terminam de mancat.

Common sense is not so common...        [Voltaire]                 DJ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flower-power spune:

Pfui ,tocmai mi sa inchis fereastra si...ar fi trebuit sa pierd tot ,daaar fata isteatza cum mi-s ,patind pocinogu in mai multe randuri ,apas from time to time pe vizualizare so ...voila ,trb doar sa pun smiles urile iar

Miha ,sa stii ca eu incep sa ti-i tin de-acum ,pumnii ,of course .Frumosi trandafirii tai ,tu te pricepi ,esti artistica ,mie nush ce mi-o iesi da am de gand sa-i pozez si eu ...cand va fi vremea ,fireste ...Intre timp ma indeletnicesc cu cele din balcon ,mi-a inflorit si cala si violetele de parma ,Kalanchoe-le nu mai spun ...

Dana ,draga ,suntem vecine ,cand vor face astia marea metropola Braila-Galati ,putem spune ca suntem chiar concitadine (mai mult eu ,ca tu aflandu-te pe alte meleaguri ...,dar totusi de sorginte ,macar )Stiu ca am mai scris ,dar probabil n-ai citit tu ...

mQQm ,cum tot 5 aveti ?? N-ati ciocnit si voi ouale de Paste ?Shame on you .Nu te vaz deloc patrunsa de spiritul .Si cum adik mai ramane sa le terminati ?doar nu vrei sa le pastrezi pan' la pastele viitor sa nu te mai obosesti pan la Veta ? trebuie sa-i faci si femeii vanzare ca altfel ii moare afacerea . Comunitatea ,nada ,nada ?Sau n-ai treaba ...Canadezii mei au fost pe la rubedenii (norocul ,sau ghinionul lor ,ce ma bag io in casa omului ?)Ai rezolvat ceva cu netul (vezi ca parca erau si cartele Vodafone sau Orange ,da habar n-am ce-i cu ele ...,adek de-s bune ,how much ?...)

Sanca ,uite ,vezi m-am comformat ,te apelez cu nick-ul,nu garantez cat ma tine ,da suna asa cu mai multa personalitate nu ca Anca n-ar avea D-ne fereste ,chiar e unul dintre numele care-mi plac .Vezi ,ti-am facut si-o declaratie matinala ...Am un prieten ,mare director ,ne stim din vremea studentiei de cand mergeam impreuna la revelioane la munte ,(tempi pasati ...),da tot nebun a ramas ,pe nevasta-sa o cheama Anca ,pe fetita BIanca si-a zis ca pe-a doua fetita o s-o cheme TRIanca

Mihaela,

Agho, bine-ai revenit ,nasol momentu cu procura ...si cu nepotul ...Cum adica s-au jucat ? la 15 ani ,ori n-am inteles bine ?
Ma bucur ca ti-au placut ouale mele ,da anul asta am cam tras chiulul ,mi-am facul rost de neshte abtibilduri si propriuzis n-am vopsit decat vreo 10 ,restul cu abt sau mai am eu o tehnica f simpla ...si pac ,am rezolvat .Da pe la 1 in noaptea de-nviere cine dadea reteta de oua in foi de ceapa unei americance pe care o lovise spleenul de casa ...?

The most beautiful thing in life is LIFE itself

Mara mami de Tibi-Mares

Mergi la inceput