Copii din 1995-1998(18)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flower-power spune:

Alma ,sper ca mai traiesti si nu te-au legat teenagerii fedelesh sa te inchida-n debara .Fii draguta cu ei ,ca la varsta asta le trec multe prin capsoare

Anca ,un........fiul antrenorului ,probabil ca asta-l face sa se simta el mai tare .Spune-i lui Elliot sa nu puna la suflet .Am patit-o si eu cu TB in clasa I ,cand era un anume personaj care venea la sc zdranganind cheile lu ta-su de la masina ,sa le arate el sarantocilor ce jeep are ta-su ,si pe chestia asta ,probabil ,se simtea indrituit sa faca el ordine pe teren .Si fiindca TB ,la vremea aia nu putea alerga prea tare ,il dadea el afara din teren ,nu de alta da pierdeau meciul secolului si nu se facea .In fapt bateau in pauza o sticla de plastic goala ,ca cu mingea nu-i lasa gardianul ,ca spargeau geamurile .I-am spus invatatoarei ,fara sa merg special pt asta ,dar la banii lu'tasu cre'ca n-a prea auzit duamna cu urechea aia ,asa ca am lucrat cu TB si i-am spus ca ala nu e decat un copil ca si el si ca nu e cazul sa asculte ordinele unuia care-l da afara din teren si sa plece cu coada-ntre picioare ,(in felul asta el fiind marginalizat si uitandu-se cu jind cum toti colegii lui fugaresc nenorocita ceea de pet),asa ca daca el isi doreste sa dea cu sutul in pet ,sa faca bine sa -l ignore pe Mister Muscle si sa ramana in teren .Si asa a facut ,iar copilashul respectiv vazand ca nu mai are cu cine-si face numarul ,a trecut la altul ,mai slab de inger ,ca asa a inteles el ,probabil ,ca trebuie sa te afirmi si sa fii leader ,timorand pe altii ,aratandu-ti muschii si fluturand cheile lu tac-tu de la masina ...Ar mai fi un incident minor care s-a lasat si cu cativa pumni intre "barbati",prieteni altfel la catarama .Nu se stie ce fel de catarama ,ca la asa prieteni ...Trebuie sa tinem cont ,insa ,si de faptul ca sunt totusi niste pustani care acu isi cauta identitatea ...

Edit :Ce-mi place cand va vad cu cate 2 postari pe pag ,eu ce sa mai zic eu inchid ,eu deschid (pagina )...V-am molipsit ,bag seama ...nu ma plang

The most beautiful thing in life is LIFE itself

Mara mami de Tibi-Mares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alma spune:

Traiesc, traiesc... mai cu ei, mai printre ei. Azi se cearta si nu cedeaza niciunul, iar eu trebuie sa impac spiritele, maine rad si se distreaza ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat, iar eu ies cea mai sifonata din treaba asta, cu creierii varza. Azi ii mai trimit de-acasa, sa-mi fac treburile in liniste.

Anca si Mara, se intampla si la fete lucrul asta cu exclusul din teren, la volei i s-a intamplat si Dianei, cand abia intrase in echipa si fetele mai mari faceau misto de ea, ca habar n-are. Cea mai buna metoda este sa ignore personajele, dar mai depinde si cat de tare e copilul, sa nu puna la suflet sicanele.

Mara, mi-a placut faza cu Anca (bi, tri). Mi-a inflorit si mie trandafirul japonez, are multi boboci, din pacate are si niste gandacei pe care-i tot curat, am dat si cu insecticid si degeaba, ma si mir ca mai infloreste, o sa-i schimb pamantul si ghiveciul si poate scapa de ei.

Mihaela, unii se odihnesc si altii muncesc... ma bucur pentru voi ca mobila a fost completa si ati reusit s-o montati, iar fetele cred ca sunt incantate de noua camera. E aproape 12, ma pregatesc sa tin pumnii!

Mqqm, bune si 5 oua, n-am avut nici noi prea multe, copiilor le place sa ciocneasca, mai putin sa le manance. Chiar n-am facut nici o poza, au fost oua de toate culorile, inclusiv aurii si argintii.

Anca, asa de aproape de mal se plimba rechinii la voi? Cred ca nu mai aveti curaj sa faceti baie, eu una nici pana la genunchi n-as mai intra .
La noi nu exista scoli private, in afara de facultati (nu stiu licee, n-am auzit), dar sunt scoli bune si mai putin bune, in functie de renumele profesorilor sau de rezultatele obtinute de elevi, in ani. Am avut norocul sa locuim aproape de una din cele mai bune scoli din oras si asta chiar ajuta copiii sa se ridice, sa tina pasul cu ceilalti, desi sunt si aici clase bune si mai putin bune.

Agho, a fost urata vremea pe-aici, n-am vazut crengi rupte, dar una peste asta am stat mai mult in casa. Am promis ca pun niste poze, macar sa ma claxonezi daca ma vezi prin oras, cand o sa mai ai ocazia sa-l tranzitezi.
Urata faza cu nepotul, imi inchipui cat de necajiti au fost toti. Cred ca l-a ajutat faptul ca l-ati luat la voi, s-a jucat cu copiii si a trecut mai usor peste faptul ca nu-i cu ai lui de sarbatori.

Dana, ma bucur ca treci mai des pe la noi, asa cum ziceau si fetele mai devreme, perioada asta e trecatoare, o sa vezi. Cred ca si Andrei e necajit de rezultate, dar s-au suprapus toate cu pubertatea si se regaseste mai greu. Iar kilogramele se dau jos, n-ar vrea sa faca vreun sport, ceva? Vacanta placuta si zile frumoase in continuare!

Pupici tuturor , merg sa pregatesc masa adolescentilor mei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alma spune:

Catva poze, o sa incarc si cu Diana cateva, mai tarziu.

eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mhldvrc spune:

Agho, nu stiu despre ce rivali spui, lamureste-ma te rog!
Apropo care-i traba cu Tina, nu m-am prins.
Mihaela, tinem pumnii stansi,stransi.
Mara, outele si cozonacii arata superb, dar TB ii intrece.
Va pe toate.

Mihaela, Tatiana(20.09.1991) si Mihai(1.08.1995)

mhldvrc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Christos a inviat!
Ufff dar ati scris nu gluma,dar si eu am citit tot.
Am fost cu trebi zilele astea asa ca am pus forumul in cui.
Sambata am stat toata ziua in bucatarie caci am avut ceva productie 7 cozonaci si 3 paste,dar au iesiiit la mare arta is mandra de mine.La 11 am plecat la slujba in gasca numai mami si Edy au ramas acasa.Am asistat la slujba,ne-am rugat am luat lumina si apoi ne-am intors acasa la masa care ne astepta intinsa ,am ciocnit oua si un pahar cu vin,ne-am ospatat dint toate bunatatile si apoi nani pana dimineatza tarziu.
Maria a reusit sa se friga lalumanare drept urmare a sentimentului de vina am lasat-o sa doarma cu noi in pat.

Duminica am mers la fini pt ca finu mic are doar 10 zile ei nu puteau veni la noi ,asa ca ne-am veselit cu ei ,le-am dus pasca si cozonac si o sticla de vin.

Luni am plecat dimineatza la Buzau,asta dupa ce ne-am dus la cimitir intai sa impartim.Pacat ca vremea a fost urata insa totusi am facut un gratar pt mamaie batrana si pt noi,am stat la povesti ,copiii au motrosit toata curtea,gainile si cateii ,mamaie tipa intr-una sa-i bag in casa pe copii dar cine-i putea stapani ca erau precum manjii.

Azi e zi de relas,Robert a plecat in cantonament ,si mi-e tare greu,prima data cand pleaca pt o saptamana singurel,Edy si Maria se cearta dis de dimineatza si astept ora de nani sa am si eu putina liniste.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns agho spune:

SANCA, am fost cu masina. Facem cam 2 ore dus, alte 2 ore intors. A fost drumul liber, numai ca a batut vantul tot timpul.
Am stat la masa pe la ora 13.30-14.000 si-apoi tot in casa am stat. Eram obositi, asa ca nu am benchetuit. Am mancat rezonabil, n-am exagerat.
Copiii s-au jucat fotbal, carti etc. afara cu prietenii lor. De fapt, de-asta am si vrut sa mergem la mama, ca sa stam mai linistiti.

O, da, uitasem, terifianta faza cu rechinul.

Iar pe Elliot treb. sa-l incurajezi mai mult. Ce sa-i faci? El e mai degraba intelectual decat atlet. Fi-miu alearga cat poate, dar nu-i cel mai grozav. Si el suferea mai ales in cls. I-a si-a II-a. fiindca avea un coleg Tiz( tot And. adica se numea), mai era si dinamovist si patimas la fotbal, mama mia, ieseau flacari. Dar acum sunt prieteni.

FLOWER-POWER, adaug ca si nepotul e tot copil. Am mai zis eu ca lui fi-miu ii place mult acolo, asa mi-a marturisit cu mana la inimioara, ca sufletul lui acolo se descatusheaza. Ca in Buc., daca s-ar juca jocurile de la "tara" ar fi luat in ras.
Iar nepotul este el mai mare (cls. a VIII-a), dar tot minte de copil are. Mai erau si 2 fete cam de aceeasi varsta cu el si s-au shicant, alergat etc.
Apoi si-a tinut "numarul artistic" ca stie o multime de replici din serialul - zice-se ca e pamflet - pe care eu nu-l suport (mon-de-nii). S-au jucat de-a v-ati ascunselea. Au intrat la ora 22 in casa.

MQQM, chiar ai avut tot ce trebuie: oua si iepuri.

ALMA, uite ca te-am vazut si-n poze. Ce faceai tu pe zapada, may? Si tot ochi albastri? Da, esti intradevar subtirica. Las' ca te descurci tu cu pustimea.

MIHAELA, tinem pumnii si muuulta bafta!

Trimit mesajul si mai revin.

Mergi la inceput

Ei, poftim, ca m-apucasem de scris (ce-i drept cu muulte intreruperi) si a postat intai Alma, apoi iar Alma, si mhldvrc si Andra.

mhdlvrc, m-a amuzat poza cu Tina cum "manca" din farfurie si titlul era ca ce face Dinamo din...
Rivalii sunt Steaua. Deci aveti grija cum faceti sa castigam campionatul. Iar in postarea de mai-sus am descris cum cei doi colegi Andrei, unul tine cu Dinamo, altul (al meu cu Steaua) se-mpaca bine. Iar de ziua colegului am avut grozava idee sa-l trimit pe sot la cumparaturi la magazinul clubului din Stefan cel Mare si sa ia cadou un tricou si-un breloc toate cu Dinamo, evident. A fost cel mai "savurat" cadou.

ANDRA, iti doresc sa-ti adoarma copilashii ca sa te poti linisti ca ai maaaaaare nevoie de odihna. De fapt as vrea sa vii mai des p-aici. Cat despre tipatul mamiei ca s aintre pitici in casa, nicio shansa. Fie vantul cat de tare, tot mai bine- curtea mare! Ai mei sunt mai mari, am temeri sa nu raceasca,d ar cum se simt ca pestele-n apa la curte, i-am lasat sa-si faca de cap.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flower-power spune:

Alma ,uite ,am vrut sa fol emoticon si cand colo nu aveam show entire list !,nu-s logata ,la loc comanda ,aviz amatoarelor ,folositi mai des moace si asa va dati seama daca suntati logate sau va papa Dino cearceaful.Eu te mai vazusem in poze ,dar noroc cu Agho care nu, ca asa ai mai pus .Am pozat si eu gradina din balcon le descarc si vi le-arat ,da nu acum ca stam la masa si ne-ntalnim in parc cu prieteni ,manjii (vb Andrei) zburda si noi mai recuperam si mai dam jos din caloriile ingerate (speram)

Agho ,ma tem ca nu era Tina ,dar Mihaela cred ca s-a obisnuit deja ...Mda ,copil la 15 ani ,zi-i si lui mQQm asta .Alma se descurca cu pushtimea ca se pierde printre ei ,in curand o sa zica lumea ca sunteti surori tu si Diana ,daca nu cumva ti s-a si-ntamplat deja

Andra ,asa nasha ,cu pasca ,cozonac si vin ...Uite-asa ma bucur si eu cand vad ca ies bune si le mananca cu placere (io as face bine sa ma abtin ).La noi se obisnuieste sa se mearga la cimitir la o saptamana dupa paste ,de fapt intr-o luni ,insa majoritatea celor care lucreaza ,mai putin babeturile ,merg de duminica ...Pup manuta Mariei sa treaca mai repede si tin-te tare cu Robert ,gandeste-te ca vrei sa-l faci barbat si ai incredere in el ,cu cat avem noi mai putina incredere in ei (care indeobste ii vedem mai mici decat sunt in realitate si mai neajutorati )cu atat au si ei mai putina incredere in ei insisi ...Va auziti la telefon si-l mai dadacesti tu ,de-i nevoie ...

Oare ce-o fi facand Miha ?Sigur se descurca ,ca-i fata isteatza .Haide Miha !!!

The most beautiful thing in life is LIFE itself

Mara mami de Tibi-Mares

Mergi la inceput

Merci! M-am uitat din nou la poze si ai dreptateeee. Mama mia, am comis-o rau. dar nu m-am putut abtine sa nu rad acum.
Aseara eram tarrre obosita asa ca mhldvrc iarta-ma, incurcai personajele. Deci Mihai e "caine pana la moarte". Sorry!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Multumesc mult fetelor! Sigur m-au ajutat gandurile voastre si pumnii stransi! Ce sa zic, cred ca am stiut tot, eventual cateva greseli, nu am primit rezultatele, saptamana viitoare joi le vom primi. Maine mai am 2 examene, sunt ceva mai grele decat azi, dar sper sa stiu si maine. Daca mai aveti pumni disponibili pe maine, de la 8.30 ora de aici(9.30 in ro) pana la 11.

Sanca, wow ce nasol cu rechinii! Si mie imi era frica cand am fost in California, noi am inotat putin pe mal numai, stiu ca nu vin chiar asa aproape...

alma, te descurci tu cu adolescentii pana la urma, mai bine ii lasi pe ei sa se impace, cred ca e mai rau sa te bagi la mijloc...
Superbe pozele de la Poiana Brasov, iar tu asati excelent!

andra, ce frumos ati petrecut voi! Bravo harnicutzo! Te cred ca ti-e greu fara Robert, asa e cand sunt departe de noi dragii, dar sunt pasi catre independenta...e spre binele lor.

mQQm, hai ca terminati repede ouale ...n-ai spus cum a ajuns Mr.P si cum ii place in Ro?

mara, multam de galerie! Vreau si maine! uite iti dau pupici la dublu.

agho, frumos la mama, nu? Mai ales daca sta la casa, la curte, copiii pot zburda in voie...

mihaela pentru pumnii stransi.

Fetelor nu stiu daca maine mai apuc sa intru, vin acasa de la examene si apoi ma apuc de strans ce mai am pe aici, ca maine dormim deja in casutza noastra. Acolo teoretic avem net, dar practic nu am incercat. Poimanine am de curatat apartamentul, trebuie sa il lasam curat, noroc ca am liber si am timp sa fac pe indelete, apoi sa ne mai aranjam lucrurile in casa, sa mai cumparam ce mai avem nevoie...ca am ramas restanti cu ceva mobila si cam asta va fi la noi activitatea...

Va pup, am sa va dau vesti cat de curand!

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

Mergi la inceput