Gravidute & Mamici de IASI (48)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Ana Maria, sper ca micutul tau sa fie ascultator si sa o astepte pe d-na doctor. Stefy a stat acolo exact cat ne-am inteles. Intre 1-3 decembrie dr era plecat la o conferinta. Mi-a lasat nr. tel de la alt doctor si tot ce trebuie, dar as fi vrut sa nasc cu el. Si sotul meu ii spune bebelului sa fie cuminte pna vine dr, si a fost. Chiar pe 5 am nascut. Eram programata la cezariana si domnisoara, n-a mai avut rabdare si a rupt membranele si a iesit natural, dar cu doctorul care m-a urmarit toata sarcina. Eu sunt sigura ca si al tau micut v-a sta cuminte pina atunci. La mine au fost exact 40 de saptamani. Multa sanatate, nastere usoara si bebe sanatos.

poze din Copou
poze din februarie-martie
Poze Stefy
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

quote:
Originally posted by ralnied1

Bine v-am regasit!
V-am dus si voua dorul cat nu ne-am auzit.
A... Hristos a inviat! Uitasem... si pe cuvant ca azi n-am pus (inca!) in gura pic de alcool.
Noi... prin sat cu dorul, cum se zice...
Pe scurt: maica-mea, bunici, matusi, neamuri - ieri si azi: Tg Neamt, Piatra Neamt (Emaaaaaaaa ---- de cate ori ai sughitat azi??? Nici nu mai stiu de cate ori te-am pomenit si de cate ori mi-a fost ciuda ca uite, nu stiam un nr de tel de-al tau, sa te salut din mers macar!), Bicaz, Cheile Bicazului, Lacul Rosu si Iasi.
In ciuda vremii.
Mai tarziu va arat si niste poze facute azi.
Ma simt super si a fost super!
Si sunt tare vesela, optimista si fericita si... nu stiu... Am asa, o stare de bine. Sper sa va molipsesc si pe voi. N-am niciun motiv special, sa stiti. Doar asa, nu stiu sa explic. E pur si simplu. Poate din cauza aerului tare de munte. De fiecare data, aerul asta ma face sa ma simt altfel.
Miha!!!!!!! La un moment dat era sa te sun sa te intreb ceva de traseu, ca nu ne ieseau socotelile , dar pana la urma ne-am descurcat! Atunci am regretat cel mai mult ca n-am un nr de telefon de la Ema. Oricum, nu ne-am mai ratacit ca data trecuta, asta e sigur.

Dulcica de tine.... se rezolva cu nr de tel. Dar eu n-am avut semnal ca am fost la o cabana la Izvorul Muntelui , deci sa nu-ti para rau. Pupici!
Ma bucur ca te-ai simtit bine!

emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

HRISTOS A INVIAT!!!
dupa o pauza de calculator..am revenit!
Anasol, nastere usoara, sa mai stea Ianis cateva zile!
In rest nu am reusit sa citesc mare lucru din urma..
e constipata putin fata iar..si cand se screme saracuta plange..a facut dar putin, cate o picatura..i-am dat afine de dimineata..dar inca nu a facut mare lucru. acum doarme putin..
Am lasat-o mai moale cu grisul, ca am ajuns la 6,590(deja am pus vreo 300 gr de 2 sapt, fata de luna trecuta cand a pus 200 gr toata luna)..a ramas doar o masa, cea de seara de gris.In rest, branzica cu fruct amestecata ca nu o vrea simpla, masa de fructe si cam atat..am incercat ieri niste cereale de mar ce se fac cu apa de la humana. cahhh..parca e apa clocita, nu mi-a placut, dar ea a mancat vreo 100 ml..
s-a sculat..revin

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 6 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau!

Cristina,eu din cate stiu sucul de afine este antidiareic. Suc de pere sau prune pentru constipatie. Ai grija ca si grisul constipa.

Ana,a mai trecut o noapte...Cum te simti?

Ce linistite sunteti...

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

quote:
Originally posted by aeperju[/i
Dulcica de tine.... se rezolva cu nr de tel. Dar eu n-am avut semnal ca am fost la o cabana la Izvorul Muntelui , deci sa nu-ti para rau. Pupici!
Ma bucur ca te-ai simtit bine!

emma

sa mi-l lasi pe PM, ca in concediu e posibil sa ajung iar pe acolo
Ne gandisem si noi la Izvorul Muntelui. Stiu pe cineva care merge des acolo. Dar am zis ca e mai departe si vremea era... cum era. Data viitoare de-acum! Apropos: cat se face de la Bicaz la Durau, ai idee?

28 aprilie 2008 - Cheile Bicazului-Lacul Rosu
www.flickr.com/photos/24498379@N03/?saved=1" target="_blank">Iasi 600 - 18 aprilie 2008
Foto Ralu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

Noi plecam la Durau; m-am uitat acum pe net la prognoza meteo si se anunta ploi si ninsori; sper sa se insele prognoza nu de alta dar luam si fata cu noi si sper sa nu stam numai in camera.

quote:
Originally posted by ralnied1

quote:
Originally posted by danyelle005
Noi plecam joi la munte.....sper sa se indrepte vremea pana atunci.

Daniela, unde la munte?
Din pacate, cica vremea o tine mai mult asa... Dar pana joi, oricum mai este timp... Poate, poate apare si soarele. Distractie placuta!

www.flickr.com/photos/24498379@N03/?saved=1" target="_blank">Iasi 600 - 18 aprilie 2008
Foto Ralu

daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

la Lacul Rosu am vazut, pe creste, zapada. Si vorbeau oamenii de pe acolo ca zilele trecute a nins. Deci... e foarte posibil sa va dati cu saniuta. Sa nu o uitati acasa

Foto Ralu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

lacramioara- ce bebe asculatator, a stat el in burtica mititelul.........sper si ianis sa ne asculte........
Io ma simt bine , nu am nici o durere nimic, am adormit pe la 2 azi-noapte, dar m-am trezit la 11, am dormit ca o purcicuta.........si sunt si linistita ca e si sotul liber saptamana asta acasa , deci nu sunt singura sa ma sperii de la orice, david e la mama la vaslui, el m-a trezit la tel la 11, sa-mi spuna ca a facut pipi la olitza......
A mai trecut o noapte, au mai ramas 5
Va pup........ce vreme nasola......brrr

http://www.dropshots.com/davidsolo2
http://www.dropshots.com/davidsolo3
http://www.dropshots.com/davidsolo4
http://www.dropshots.com/davidsolo5
http://bd.lilypie.com/7Gxkp3.png
ana-maria 38+ si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

quote:
Originally posted by mariussimiuc
Ha ha...Ai si tu burta? Vezi sa nu fie de la atatea zile libere state cu barbatul acasa.

atata burta aveam pe la 5 luni de sarcina!!!

miha multumesc pentru aprecieri!
coroana mexicana...adica coroanele ca am facut doua (mi-a iesit prea mult aluat si prea multa umplutura!!) e chiar buna... umplutura merge mancata ca si o mancarica!!!

danielle felicitari verisoarei tale! si multumesc!

ralu sunt superbe pozele! ma bucur ca v-ati relaxat...si noi aveam in plan sa mergem pe la moldovita dar cu vremea asta...nu e de iesit cu copiii!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

quote:
Originally posted by mihamora

quote:
Originally posted by mariussimiuc
Ha ha...Ai si tu burta? Vezi sa nu fie de la atatea zile libere state cu barbatul acasa.

o fi fratele zgatiilor...

de ce ma faceti sa rad!!!

dar mai stiti... zilele astea raisa s-a uitat intruna printre picioare (stiti voi picioarele putin departate si cu capul in jos) si cum zic babele(superstitie)..."vine urmatorul!!!" iar razvan zambea si ridica din sprancene!!!

Mergi la inceput