Gravidute & Mamici de IASI (48)
Raspunsuri - Pagina 18
danyelle005 spune:
HRISTOS A INVIAT!
Fetelor sper ca ati petrecut bine zilele astea. Noi am fost plecati de dim pana seara la parinti, neamuri, prieteni, etc......si am ajuns in sfarsit acasa....cu burtile pline
.
Apropo DIANA .arata super toate preparatele
RALU foarte frumoase pozele.
Noi plecam joi la munte.....sper sa se indrepte vremea pana atunci.
daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
danyelle005 spune:
ANA MARIA sper sa mai astepte micutul pana pe 5 daca nu...nastere usoara. Verisoara mea a nascut chiar de inviere, sambata la ora 24.00 o fetita. Am fost azi la ea la spital si e asa de frumoasa...a nascut cu dr. Socolov, a zis ca a fost f. multumita de ea. Saracuta a nascut la 41 de sapt, aproape 42, era de o sapt in spital..era terminata psihic....pana la urma a fost totul bine.
ELLA si Amalia era tot asa fornaita si ii dadeam cu sterimar...a trecut cu timpul, acum nu mai are nimic.
MONICA sanatate la mititel.
daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
anasol spune:
daniela, bine ca scapat cu bine, io nu as vrea sa stea pana in 41-42, sa stea numai pana ce vine dr........dar dak o vrea sa vina saptamana asta e , o sa nasc cu sotul d-nei socolov, cu razvan socolov, care am auzit ca e si dansul un dr excelent, singura mea problema e ca el e la elena d-na si nu prea am auzit lucruri bune de acest spital...........multumesc de sustinere......
Dar uite ca a mai trecut o zi, deci pana duminica mai avem 6 zile.....![]()
http://www.dropshots.com/davidsolo2
http://www.dropshots.com/davidsolo3
http://www.dropshots.com/davidsolo4
http://www.dropshots.com/davidsolo5
http://bd.lilypie.com/7Gxkp3.png
ana-maria
38+ si david-andrei(06.01.2006)
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by danyelle005
Noi plecam joi la munte.....sper sa se indrepte vremea pana atunci.
Daniela, unde la munte?
Din pacate, cica vremea o tine mai mult asa... Dar pana joi, oricum mai este timp... Poate, poate apare si soarele. Distractie placuta!
28 aprilie 2008 - Cheile Bicazului-Lacul Rosu
www.flickr.com/photos/24498379@N03/?saved=1" target="_blank">Iasi 600 - 18 aprilie 2008
Foto Ralu
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by addiana
pun eu prima pozele!incepand cu pasca cu branza...si ghiciti ce-i aici?!!!
Ha ha...Ai si tu burta?
Vezi sa nu fie de la atatea zile libere state cu barbatul acasa. Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
mariussimiuc spune:
Raluca,sa va fie de bine plimbarea! 
Diana,am uitat sa-ti spun ca toate pozele is...yam yam...
Coroana aia mexicana e super.Am facut-o si eu o data,dar n-a iesit asa frumoasa ca a ta. ![]()
Si ouale pictate...hmm...adevarate talente ai tu acasa...pupa mama pe ele...
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
mihamora spune:
Diana - esti o adevarata gospodina,mi-ai facut o pofta....foarte bine arata bucatele, vreau si eu reteta de coroana mexicana si de pasca cu branza pls. nu stiu sa ghicesc.
Ralu- ce bine ca esti bine dispusa,ne inveselesti si pe noi asa
Frumoase pozele, era aglomerat la chei,se plimba lumea. mi-a placut si marul inflorit.
Daniela- ma bucur ca ati petrecut bine,poate o sa fie vreme buna la munte.
Anasol - eu tot cu dr. Socolov am nascut dar prin cezariana,hai ca Ianis cred ca o asteapta pe d-na dr![]()
Miha - adu bunatatile.
Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007
POZE 
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!
mihamora spune:
quote:
Originally posted by mariussimiucquote:
Originally posted by addiana
pun eu prima pozele!incepand cu pasca cu branza...si ghiciti ce-i aici?!!!
Ha ha...Ai si tu burta?Vezi sa nu fie de la atatea zile libere state cu barbatul acasa.
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
o fi fratele zgatiilor...Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007
POZE

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by mihamorao fi fratele zgatiilor...
Cel mai bun frate si cel mai cuminte...
Si io ti-l botez.

ralnied1 spune:
Michelle, era fff aglomerat. Ma rog, as avea mai multe de povestit, da' nu am chef sa spun public.
In ciuda vremii destul de urate (la coborare incepuse chiar ploaia si asa ne-a tinut pana la Iasi!), lumea iese din casa si e dornica de recreere, munte, aer curat. Asta e parerea mea.
Asa ca, pentru bine-dispunerea voastra, sunt sigura ca o iesire undeva, in natura, dar mai departe de Iasi, v-ar face foarte bine. La mine functioneaza din plin, de fiecare data.
Iar marul inflorit... era intr-adevar superb...
De fapt, nu stiu de ce, da' de acolo mi s-a dat startul la starea de bine si de liniste.
Miha, multumesc! 
28 aprilie 2008 - Cheile Bicazului-Lacul Rosu
www.flickr.com/photos/24498379@N03/?saved=1" target="_blank">Iasi 600 - 18 aprilie 2008
Foto Ralu