Gravidute & Mamici de IASI (48)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

sarumana de raspuns kriss.
da sunt . si echo le fac la ominiclinic. dar la cat sunt de desteapta nu stiam daca sunt 3d. Morfofetala se poate face tot acolo? mai am pana la ea dar vreau sa ma interesez din timp.

in plus as mai vrea si o a doua opinie asa ca daca aveti recomandari..... va rog

Raluca eu merg la dr mihaila de vreo trei anisori (m-am luptat cu infertilitatea). este un f. bun profesionist. ce imi placecel mai mult la el e ca nu ma cocoloseste si nu imi lasa paranoia sa o ia razna. ma aduce imediat cu picioarele pe pamant.
ti-l recomand cu mare drag si fara nici o retinere

Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaAlexa spune:

Multumesc frumos de raspuns!
Pana cand ma voi intoarece cu probleme de mamica, toate cele bune tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by RalucaAlexa
Pana cand ma voi intoarece cu probleme de mamica, toate cele bune tuturor!

Te asteptam oricand!

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

monica multumesc chiar daca e cu intarziere e bine venita urarea!

oana super pontul! multumim! daca mai ai si alte ponturi asemanatoare te rog sa le impartasesti!

kriss sa nu fie alergie ...bubitele de pe fata! baietelul unei prietene asa face de la lapte, si doar pe fata! ce fel de gris ii dai? de-asta alimentar(ai spus ca invarti in el) sau de la humana sau milupa?(nu mai stiu care firma are si gris) n-ar fi mai bune cerealele pt varsta ei?! imi dau si eu cu parerea!

miha o cireasa de-aia vreau si eu!

lacramioara "inrolare" placuta si fara plansete!

eu dupa vacanta asta trebuie sa ma duc cu ploconul ca sa mi-o primeasca pe raisa din toamna la gradinita!

spor la treaba fetelor! si poate mai apucati sa iesiti si cu copii la plimbare! vad ca e destul de placut! eu am avut curaj sa intru cu fetele azi in billa...era s-o pierd pe raisa de vreo 3 ori!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Miha, nu ii mai dau cu bepanthen..spalaturi cu ceai de galbenele..
cat despre lapte..nu iau mereu acelasi..am luat milli, zuzu,dorna,cedra napolact..depinde cum gasesc..
Am mai intreb si alti pediatri ce sa fac cu greutatea, mofturici, nu lapte praf, nu cereale..si toti mi-au indicat gris cu lapte..si lapte din comert fiert de il ia naiba(asta e expresia mea)grisul nu o sa il dau la nemurire..bineinteles, ca nu vreau sa fie grasunici ci macar sa ia ceva in greutate, sa nu mai dea inapoi..voi introduce si supita si branzica va fi cu galbenus, ficatel..

diana, nu ii plac cerealele draga!!am sa mai incerc sa ii pun in lapte in loc de gris, orez cu morcov(cerealele luate initial de la nestle)..poate de la gustul de lapte praf nu le manca..

gris iau din comert..alimentar..cu gluten..am cautat fara ..nu e, decat de porumb cica dar nu in comert..

iepurila, FELICITARI IUBITA!!SARCINA USOARA!!nu vrei pe listuta noastra? sau mai astepti? Stiu cat de mult iti doreai ..de pe vremea aspirantelor iesence?mai tii minte?
o alta opinie..poate iti recomanda fetele..tot la omini sau in alta parte? in alta parte eco 3 d din ce stiu este la cab dr. Carauleanu, la Iris, la cab dr Dragomir de langa Victoria, la Avicena, la Iliev..si nu mai stiu..

raluca, eu am mers la dr Mihaila. Il recomand cu caldura, dar daca vrei sa nasti natural sau esti mai pudica nu..Nu vine la nasterile naturale decat daca nimeresti in garda lui..si la limbaj e mai colorat..iti spune imediat in fata..e pontos..dar e sufletist si de treaba..e un chirurg f bun si un dr care te urmareste cu grija pe perioada sarcinii..nu tre` sa mergi cu sacosica la el sau alte atentii.eu mergeam la omini la consultatiile de pe per sarcinii si plateam consultatia si atat..la cezariana i-am dat insa..

lacramioara, succes cu cresa!

am facut mancare!mazare, pulpe la cuptor(daca nu mai ai nevoie si te-ai saturat mai arunca incoace niste pui, Diana)!!, Negresa ..

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 6 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addiana spune:

kriss am terminat de mult puii! am luat azi niste piept sa le fac fetelor niste chiftelute! incearca grisul de care iti ziceam (chiar nu mai tin minte de la ce firma, stiu doar ca era albastra cutia-avea in billa candva) macar nu te chinui atat sa-l mesteci si sa-l fierbi! pacat ca nu vrea alesia lapte praf...are mai multe calitati (sau ce-or fi ) decat cel pasteurizat!
off off copii mofturosi... denisa azi nu a mai vrut sa manance ciorba, ca cica a mancat si ieri!!!!

astept ouale de la tara sa le fierb si sa le desenam/pictam toate trei!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Cristina,nu conteaza ce fel de lapte iei...proteina din lapte,cea care provoaca alergii si in cazuri mult mai grave intoleranta la lactoza,e aceeasi.
Parerea mea de neavizat si de nescolit in ale medicinei...incepe si da papa bun la fata si lasa grisul si obsesiile ca e slaba fata.Daca asta e felul ei de-a fi de ce vrei sa o ingrasi,numai ca sa se incadreze si ea in niste grafice? Grisul nu face decat sa o "pufoseasca" nu-i aduce nici un aport de vitamine si ce mai are ea nevoie acum in perioada de crestere.Nici macar calciul din laptele ala de vaca ce i-l dai nu se absoarbe din cauza glutenului.
Iaca am zis ca nu ma mai bag,dar nu ma pot abtine... Sper ca nu te superi,cu rautate nu ti-o zic...

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

quote:
Originally posted by kriss79
ficatel...

Eu nu-i dau ficat serifei. In Rom. inca se rec. ficatelul dar afara nu e rec. nici macar adultilor dar copilasilor chiar daca e de pasare sau vita. Pe scurt: ficatul este filtrul org. -> toxine.

spor la pregatiri tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

quote:
Originally posted by mariussimiuc

quote:
Originally posted by kriss79

Ieri am fost la pediatru iar..marim nr. de mese de gris cu lapte la 2-3,din care una la pranz si una seara, ca doarme bine noaptea si sta multe ore nemancata..O luna vom lua 4 pic de vigantol. Pe 5 mai mergem din nou, pana atunci o monitorizez.vom introduce supica atunci..sa vezi si atunci mofturi la domnisoara..cred ca se ia de o mana cu Robert!
aseara m+am chinuit sa ii fac grisul inainte de baita, fiind singura cu ea..rabdare nu avea, eu treb. sa amestec continuu..in fine, ca dupa aceea sa nu manance..a inghitit greu 2-3 lingurite..din cei 200 ml care ii facusem..branza de dupa amiaza..si aia a ramas neatinsa aproape..
Ma inarmez cu rabdare multa pe ziua de azi..cred ca a facut o dermatita pe obrajori..de luni a aparut..s-a frecat cred de ceva..
am crezut ca ii va trece..dar vad ca persista..
i-am dat putin bepanthen..dar isi si pune mainile des pe fata..nu cred sa fie de la mancare, ca am citit ca se poate si de la ceva ce nu i-a priit..

In primul rand trebuie sa gasesti cauza si sa o elimini.Bepanthenul nu va rezolva problema,daca intr-adevar este o problema.
Eu as incepe prin a elimina grisul cu lapte de vaca,apoi pediatrul. Dar asa as face eu,asta nu inseamna ca tre sa faci ca mine.

Eu as elimina intai pediatrul, apoi grisul cu lapte. Sau...ceva im genul. (cred ca inainte de gris as elimia si diplomele si experienta lui, ca am inteles ca dintre cei cu multe patalamale ) Dar la fel, e doar parerea mea.

Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan (11.03.2003) si Victor (12.07.2007)

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

gata, ati adormit? sunteti obosite? ati muncit azi?

Foto Cheile Bicazului-Tusnad
www.flickr.com/photos/24498379@N03/?saved=1" target="_blank">Iasi 600 - 18 aprilie 2008
Foto Ralu

Mergi la inceput