Gravidute & Mamici de IASI (48)
Raspunsuri - Pagina 11
Nonna76 spune:
Buna dimineata! Azi fara
?
Andrei al meu a avut ieri febra si azi dimineata din nou.In rest nu are nimic.Eu ma gindeam ca o fi deshidratat ca nu prea ii dau lichide.Si e posibil sa-i dea si 2 dinti cu toate ca pina acum la eruptiile anterioare n-au fost probleme.
Daca vad ca nu e bine dupa-amiaza vom merge la medic.
Imi cer mii de scuze.
Diana draga si
George al lui Ralu.N-am uitat dar n-am mai scris.
Diana sa stii ca m-am gindit la tine de ziua ta cu toate ca am ajuns asa tirziu cu urarile.
Spor la pregatiri si la mutat.
mariussimiuc spune:
Cu scuzele de rigoare pentru intarziere...
LA MULTI ANI pentru Oana
Gugustiuc
si sot de Ralu
(pe el nu-l pup,nu-mi permit
)
Any,sanatate multa la pui mic! 
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
kriss79 spune:
Ieri am fost la pediatru iar..marim nr. de mese de gris cu lapte la 2-3,din care una la pranz si una seara, ca doarme bine noaptea si sta multe ore nemancata..O luna vom lua 4 pic de vigantol. Pe 5 mai mergem din nou, pana atunci o monitorizez.vom introduce supica atunci..sa vezi si atunci mofturi la domnisoara..cred ca se ia de o mana cu Robert!![]()
aseara m+am chinuit sa ii fac grisul inainte de baita, fiind singura cu ea..rabdare nu avea, eu treb. sa amestec continuu..in fine, ca dupa aceea sa nu manance..a inghitit greu 2-3 lingurite..din cei 200 ml care ii facusem..branza de dupa amiaza..si aia a ramas neatinsa aproape..
Ma inarmez cu rabdare multa pe ziua de azi..cred ca a facut o dermatita pe obrajori..de luni a aparut..s-a frecat cred de ceva..
am crezut ca ii va trece..dar vad ca persista..
i-am dat putin bepanthen..dar isi si pune mainile des pe fata..nu cred sa fie de la mancare, ca am citit ca se poate si de la ceva ce nu i-a priit..
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 6 luni!!
Cristina
fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)
yanina spune:
salut toate mamicile din iasi
EU VOI NASTE LA MIJLOCUL LUNII AUGUST SI ASTEPT CU NERABDARE ACEST MOMENT CU TOATE CA AM O SARCINA MAI DIFICILA SI STAU MAI MULT IN CASA.
SUNT LA D-NA DR. GRIGORE MIHAELA SI AS VREA SA STIU DACA MAI ESTE CINEVA LA EA.
MI-E F.FRICA CA NU O SA FIE PREZENTA LA NASTERE
VA PUP PE TOATE
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by mariussimiuc
LA MULTI ANI pentru OanaGugustiuc
si sot de Ralu
(pe el nu-l pup,nu-mi permit
)
Nu-ti permiti, da' cireasa de pe tort o voiai pe la inceputul lunii, nu?
Multumesc!

Si multumesc, Monica!

Foto Cheile Bicazului-Tusnad
www.flickr.com/photos/24498379@N03/?saved=1" target="_blank">Iasi 600 - 18 aprilie 2008
Foto Ralu
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by kriss79
... vom introduce supica atunci..sa vezi si atunci mofturi la domnisoara..cred ca se ia de o mana cu Robert!
Da, poate mai degraba devin amandoi cooperanti si nu veti mai avea probleme, nici tu, nici Miha!
Foto Cheile Bicazului-Tusnad
www.flickr.com/photos/24498379@N03/?saved=1" target="_blank">Iasi 600 - 18 aprilie 2008
Foto Ralu
iulia-stefy spune:
Noi am fost azi in vizita la cresa. De pe 5 mai inrolam domnisoara. Azi, mare surpriza... cand am intrat ne-a intampinat o doamna cu halat alb. Mama ce urlete pe biata Stefy cand a vazut-o. Ieri tocmai fusesem sa-i i-a sange la spital. Daca tot trebuie sa poarte halate, era bine daca erau de alta culoare decat cele de la spital. Nu stiu cum va fi, dar de dus am s-o duc sa vad daca se acomodeaza. Daca nu va trebui sa caut bona si nu stiu pe nimeni. Si n-as lasa-o in casa cu cineva strain. Am citit pe forum, la fulguleti, o poveste, ca poveste parea, dar e realitatea cruda, despre o bona care tipa la un biet copil si parintii vazand ca dimineata la plecare copilul plinge rau dupa ei, au inregistrat-o si.... va inchipuiti ce a iesit.
NU vreau sa treaca si Stefy prin ce a trecut micutul.
poze din Copou
poze din februarie-martie
Poze Stefy
Lacramioara mamica
Stefaniei Iulia (05.12.2006)
RalucaAlexa spune:
Buna tuturor
Sunt pt prima data pe la voi, nici macar nu sunt
mamica inca (din cate stiu eu cel putin
)
Am insa o intrebare: nu am inca un doctor si as vrea sa va cer parerea... Eu una ma gandeam la Mihaila Catalin (la care am fost la un mom dat, mi-a placut dar nu stiu in rest nimic despre el - cum
se comporta in general pe perioada sarcinii etc) sau Mihalceanu Elena care este doctorita unei bune prietene...
Parerea vostra care este?
Orice alta sugestie e binevenita.
O zi excelenta tuturor!
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by ralnied1
Nu-ti permiti, da' cireasa de pe tort o voiai pe la inceputul lunii, nu?
O cireasa de asta voiam...
Tu la ce te-ai gandit? 
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by kriss79
Ieri am fost la pediatru iar..marim nr. de mese de gris cu lapte la 2-3,din care una la pranz si una seara, ca doarme bine noaptea si sta multe ore nemancata..O luna vom lua 4 pic de vigantol. Pe 5 mai mergem din nou, pana atunci o monitorizez.vom introduce supica atunci..sa vezi si atunci mofturi la domnisoara..cred ca se ia de o mana cu Robert!
aseara m+am chinuit sa ii fac grisul inainte de baita, fiind singura cu ea..rabdare nu avea, eu treb. sa amestec continuu..in fine, ca dupa aceea sa nu manance..a inghitit greu 2-3 lingurite..din cei 200 ml care ii facusem..branza de dupa amiaza..si aia a ramas neatinsa aproape..
Ma inarmez cu rabdare multa pe ziua de azi..cred ca a facut o dermatita pe obrajori..de luni a aparut..s-a frecat cred de ceva..
am crezut ca ii va trece..dar vad ca persista..
i-am dat putin bepanthen..dar isi si pune mainile des pe fata..nu cred sa fie de la mancare, ca am citit ca se poate si de la ceva ce nu i-a priit..
In primul rand trebuie sa gasesti cauza si sa o elimini.Bepanthenul nu va rezolva problema,daca intr-adevar este o problema.
Eu as incepe prin a elimina grisul cu lapte de vaca,apoi pediatrul.