Gravidute & Mamici de IASI (48)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Buna dimineata! Azi fara ?
Andrei al meu a avut ieri febra si azi dimineata din nou.In rest nu are nimic.Eu ma gindeam ca o fi deshidratat ca nu prea ii dau lichide.Si e posibil sa-i dea si 2 dinti cu toate ca pina acum la eruptiile anterioare n-au fost probleme.
Daca vad ca nu e bine dupa-amiaza vom merge la medic.

Imi cer mii de scuze.
Diana draga si George al lui Ralu.N-am uitat dar n-am mai scris.
Diana sa stii ca m-am gindit la tine de ziua ta cu toate ca am ajuns asa tirziu cu urarile.

Spor la pregatiri si la mutat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Cu scuzele de rigoare pentru intarziere...

LA MULTI ANI pentru Oana Gugustiuc si sot de Ralu (pe el nu-l pup,nu-mi permit )

Any,sanatate multa la pui mic!

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Ieri am fost la pediatru iar..marim nr. de mese de gris cu lapte la 2-3,din care una la pranz si una seara, ca doarme bine noaptea si sta multe ore nemancata..O luna vom lua 4 pic de vigantol. Pe 5 mai mergem din nou, pana atunci o monitorizez.vom introduce supica atunci..sa vezi si atunci mofturi la domnisoara..cred ca se ia de o mana cu Robert!
aseara m+am chinuit sa ii fac grisul inainte de baita, fiind singura cu ea..rabdare nu avea, eu treb. sa amestec continuu..in fine, ca dupa aceea sa nu manance..a inghitit greu 2-3 lingurite..din cei 200 ml care ii facusem..branza de dupa amiaza..si aia a ramas neatinsa aproape..
Ma inarmez cu rabdare multa pe ziua de azi..cred ca a facut o dermatita pe obrajori..de luni a aparut..s-a frecat cred de ceva..
am crezut ca ii va trece..dar vad ca persista..
i-am dat putin bepanthen..dar isi si pune mainile des pe fata..nu cred sa fie de la mancare, ca am citit ca se poate si de la ceva ce nu i-a priit..

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 6 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yanina spune:

salut toate mamicile din iasi
EU VOI NASTE LA MIJLOCUL LUNII AUGUST SI ASTEPT CU NERABDARE ACEST MOMENT CU TOATE CA AM O SARCINA MAI DIFICILA SI STAU MAI MULT IN CASA.
SUNT LA D-NA DR. GRIGORE MIHAELA SI AS VREA SA STIU DACA MAI ESTE CINEVA LA EA.
MI-E F.FRICA CA NU O SA FIE PREZENTA LA NASTERE
VA PUP PE TOATE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

quote:
Originally posted by mariussimiuc

LA MULTI ANI pentru Oana Gugustiuc si sot de Ralu (pe el nu-l pup,nu-mi permit )

Nu-ti permiti, da' cireasa de pe tort o voiai pe la inceputul lunii, nu?
Multumesc!

Si multumesc, Monica!

Foto Cheile Bicazului-Tusnad
www.flickr.com/photos/24498379@N03/?saved=1" target="_blank">Iasi 600 - 18 aprilie 2008
Foto Ralu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

quote:
Originally posted by kriss79
... vom introduce supica atunci..sa vezi si atunci mofturi la domnisoara..cred ca se ia de o mana cu Robert!

Da, poate mai degraba devin amandoi cooperanti si nu veti mai avea probleme, nici tu, nici Miha!

Foto Cheile Bicazului-Tusnad
www.flickr.com/photos/24498379@N03/?saved=1" target="_blank">Iasi 600 - 18 aprilie 2008
Foto Ralu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Noi am fost azi in vizita la cresa. De pe 5 mai inrolam domnisoara. Azi, mare surpriza... cand am intrat ne-a intampinat o doamna cu halat alb. Mama ce urlete pe biata Stefy cand a vazut-o. Ieri tocmai fusesem sa-i i-a sange la spital. Daca tot trebuie sa poarte halate, era bine daca erau de alta culoare decat cele de la spital. Nu stiu cum va fi, dar de dus am s-o duc sa vad daca se acomodeaza. Daca nu va trebui sa caut bona si nu stiu pe nimeni. Si n-as lasa-o in casa cu cineva strain. Am citit pe forum, la fulguleti, o poveste, ca poveste parea, dar e realitatea cruda, despre o bona care tipa la un biet copil si parintii vazand ca dimineata la plecare copilul plinge rau dupa ei, au inregistrat-o si.... va inchipuiti ce a iesit.
NU vreau sa treaca si Stefy prin ce a trecut micutul.

poze din Copou
poze din februarie-martie
Poze Stefy
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaAlexa spune:

Buna tuturor
Sunt pt prima data pe la voi, nici macar nu sunt
mamica inca (din cate stiu eu cel putin )
Am insa o intrebare: nu am inca un doctor si as vrea sa va cer parerea... Eu una ma gandeam la Mihaila Catalin (la care am fost la un mom dat, mi-a placut dar nu stiu in rest nimic despre el - cum
se comporta in general pe perioada sarcinii etc) sau Mihalceanu Elena care este doctorita unei bune prietene...
Parerea vostra care este?
Orice alta sugestie e binevenita.
O zi excelenta tuturor!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ralnied1
Nu-ti permiti, da' cireasa de pe tort o voiai pe la inceputul lunii, nu?

O cireasa de asta voiam... Tu la ce te-ai gandit?

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by kriss79

Ieri am fost la pediatru iar..marim nr. de mese de gris cu lapte la 2-3,din care una la pranz si una seara, ca doarme bine noaptea si sta multe ore nemancata..O luna vom lua 4 pic de vigantol. Pe 5 mai mergem din nou, pana atunci o monitorizez.vom introduce supica atunci..sa vezi si atunci mofturi la domnisoara..cred ca se ia de o mana cu Robert!
aseara m+am chinuit sa ii fac grisul inainte de baita, fiind singura cu ea..rabdare nu avea, eu treb. sa amestec continuu..in fine, ca dupa aceea sa nu manance..a inghitit greu 2-3 lingurite..din cei 200 ml care ii facusem..branza de dupa amiaza..si aia a ramas neatinsa aproape..
Ma inarmez cu rabdare multa pe ziua de azi..cred ca a facut o dermatita pe obrajori..de luni a aparut..s-a frecat cred de ceva..
am crezut ca ii va trece..dar vad ca persista..
i-am dat putin bepanthen..dar isi si pune mainile des pe fata..nu cred sa fie de la mancare, ca am citit ca se poate si de la ceva ce nu i-a priit..

In primul rand trebuie sa gasesti cauza si sa o elimini.Bepanthenul nu va rezolva problema,daca intr-adevar este o problema.
Eu as incepe prin a elimina grisul cu lapte de vaca,apoi pediatrul. Dar asa as face eu,asta nu inseamna ca tre sa faci ca mine.

Mergi la inceput