Tanti Ludmila-rea la ei,buna la noi
Frumoasa mamica a cantaretului Dan Balan a fost acuzata de trafic de fiinte umane , trafic de organe . Ludmila Balan versus,,Tanti Ludmila" cum a fost alintata in Republica Moldova risca pina la 25 de ani de inchisoare pentru fapta care a comis-o. Pe parcursul anilor 2004-2005 Tanti Ludmila a dus peste hotarele Moldovei circa 19 copii minori in scop de prelevare a tesuturilor si a organelor acestor copii.
cititi articolul www.atac-online.ro/25-03-2008/Mama-lui-Dan-Balan-acuzata-de-trafic-de-persoane-si-organe.html" target="_blank">de aici
concluzia: daca ai cel putin o suma de bani bunicica sau esti cel putin vedeta scapi de toate si te faci si vedeta in Romania deoarece Romania mereu te primeste cu bratele deschise mai ales cand este vorba de moldovenii de peste Prut.
ACOLO E......
POZA INGERAS
ALEX si DIANA
SUNT TUNS SI FREZAT :)
ALEX-GABRIEL(05.05.2007)
MINUNILE EXISTA, TOTUL E SA AI INCREDERE
Raspunsuri
CHOWPERSA spune:
pentru cine nu a vazut-o
http://www.youtube.com/watch?v=L369vst_bJU
si
http://www.youtube.com/watch?v=6PPAY501x-g&feature=related
acum prezinta stirile la emisiunea lui Maruta
ACOLO E......
POZA INGERAS
ALEX si DIANA
ALEX-GABRIEL(05.05.2007)
Natasa spune:
Un articol de doi lei care incepe cu "se pare ca". Pacat ca nu se face si tranplant de neuroni pentru unii care-si fac meseria de ziarist la modul asta execrabil!
columbiana spune:
ce jeg de articol, si mai e si adus pe DC; nu ma surprinde ca noua, romanilor ce traim in afara Romaniei ni s-a interzis sa adoptam copii din Romania, cind cineva poate scrie si altii mai si cred asa ceva;
http://www.floriinro.ro/
credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul
LiliaToma spune:
Ludmila Balan intr-adevar a fost implicata intr-un scandal legat de traficul de copii
Si nu e vorba de articolul de fata ci de scandalul ce a fost cativa ani in urma la noi in tara
Nu s-a stiut niciodata daca pana la urma a fost asa sau nu, sotul ei reusind sa ascunda detaliile anchetei..
mathilda spune:
quote:
Originally posted by Ana Stroe
ce jeg de articol, si mai e si adus pe DC; nu ma surprinde ca noua, romanilor ce traim in afara Romaniei ni s-a interzis sa adoptam copii din Romania, cind cineva poate scrie si altii mai si cred asa ceva;
credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul
iti place sau nu-ti place din pacate e adevarat traficul cu copii. noi avem un prieten f bun(are60 ani)care a fost primar intr-o comuna maricica din tara.a demisionat tocmai pt ca nu a vrut sa fie implicat cu asa ceva(si crede-ma erau nume sonore in afacere). dar e un om deosebit. nu l-au interesat banii, nici acum nu-l intereseaza si cred ca in romania innumeri pe degete genul asta de oameni. in locul lui din pacate e un mare mafiot, corupt, anul trecut parca si-a dat bacu, arogant si care nici nu-l intereseaza de oameni ci numai de cat poa'sa-i iasa pe zi. daca ar putea ar vinde-o si pe masa, etc
asa ca traficul cu copii exista si pot sa cred ca e implicata si madama ludmila,pt ca nu sunt numai fratii camataru care se ocupa cu trafic de orice fel dar sunt mai ales persoane bine puse in institutii.a spus bine cine a spus ca viata bate filmul
mathilda spune:
iar de moldova- tu stii ca acum cativa ani fetele frumoase erau rapite de pe strada si vandute in prostitutie? iar politia era mana in mana cu traficantii.of ana- moldova e atat de periculoasa(cel putin acum 5 ani- ce mi-au auzit urechile de la o femeie din moldova mi s-a zbarlit pielea pe mine si crede-ma ca sunt jurista si am auzit multe la viata mea, m-am dus si pe la medicina legala in studenti, am vazut cadavre din liceu de cand cochetam cu jurnalismul si tot m-a cutremurat de ce-mi-a povestit gagica.
CHOWPERSA spune:
Nu ati fost atente unele dintre voi.Tanti Ludmila a fost judecata, deci a existat un proces iar ca sa ajungi la un proces de asa natura iti trebuie ceva probe.Ca nu au fost recunoscute sau respinse la un moment dat de instanta din varii motive asta este altceva.Dar eu stiu ca nu iese fum fara foc deci ceva , ceva tot o fi fost..nu?
ACOLO E......
POZA INGERAS
ALEX si DIANA
ALEX-GABRIEL(05.05.2007)
Marina spune:
citat din articolu de 2 bani
"Mama lui Crazy Loop a fost acuzata de catre justitia de peste Prut de trafic de organe si, se pare ca a si fost condamnata pentru aceasta fapta dar, ulterior, a fost achitata. Achitarea "
SE PARE CA A FOST CONDAMNATA zice autorul
columbiana spune:
quote:
Originally posted by mathildaquote:
Originally posted by Ana Stroe
iti place sau nu-ti place din pacate e adevarat traficul cu copii. noi avem un prieten f bun(are60 ani)care a fost primar intr-o comuna maricica din tara.a demisionat tocmai pt ca nu a vrut sa fie implicat cu asa ceva(si crede-ma erau nume sonore in afacere). dar e un om deosebit. nu l-au interesat banii, nici acum nu-l intereseaza si cred ca in romania innumeri pe degete genul asta de oameni. in locul lui din pacate e un mare mafiot, corupt, anul trecut parca si-a dat bacu, arogant si care nici nu-l intereseaza de oameni ci numai de cat poa'sa-i iasa pe zi. daca ar putea ar vinde-o si pe masa, etc
asa ca traficul cu copii exista si pot sa cred ca e implicata si madama ludmila,pt ca nu sunt numai fratii camataru care se ocupa cu trafic de orice fel dar sunt mai ales persoane bine puse in institutii.a spus bine cine a spus ca viata bate filmul
Mathilda- intre traficul de copii, determinat de coruptia unora din DPJ, directori de orfelinate, parinti denaturati, familii cu bani multi si fara copii, etc, si traficul de copii pentru organe (apropo, sunt curioasa citi din beligerantii de pe topic sau autorul mizeriei aleia de articol au fost in Israel-nu ca turisti-cunosc ceva despre statul hebreu, cultura lor si locul copilului in societate), este distanta de la realitate la penibil si folclor; asta vroiam eu sa spun. in rest-rpostituatele- alta marie cu alta palarie.