Parintii naturali vor cunoaste fam adoptatoare (2)
Raspunsuri - Pagina 19
Rozi spune:
Daniela ,
pe fete trebuie sa le felicitam pentru realizare, pentru ca initiativa a mai existat pe-aici, dar nu s-a finalizat. Ele insa merita toata aprecierea noastra!
Cred ca daca mergea saitul asociatiei, Asi ne-ar fi spus; inseamna deci ca nu se exista, daca nu e, nu?
danielac spune:
Rozi asa e, ideea a fost si cu cativa ani in urma... pe atunci era si un site, dar nu a mers mult...
felicitari pentru reusita Asi si bafta!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza Dianei din vechiul concurs este Humulesti.jpg
_
Poze din concurs:
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">poza Dianei este eupleclaBrasov.jpg
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=33" target="_blank">poza Dianei este pictata.jpg
miki68 spune:
www.ziare.com/Baroneasa_Emma_Nicholson_cere_Guvernului_sa_nu_modifice_legea_adoptiei-323184.html" target="_blank">Baroneasa Emma Nicholson cere Guvernului sa nu modifice legea adoptiei
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
miha74 spune:
Doamne ajuta sa le vina mintea la cap!
eu am tot intrat pe site-ul ORA...dar nu am vazut nici o miscare. Cele 45 de zile au trecut de mult...
alte vesti voi mai aveti?
Vreun raspuns la petitiile noastre?
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)
nico_ro spune:
Am primit eu ieri raspuns de la Secretariatul Guvernului in care ma informau ca petitia a fost trimisa la ORA pt solutionare, atat.
http://www.onetruemedia.com/shared?p=4ebedd6199c5caedfca458&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email
Alexa Ioana spune:
http://www.9am.ro/stiri-revista-presei/Actualitate/93718/Baroneasa-Emma-Nicholson-cere-Guvernului-sa-nu-modifice-legea-adoptiei.html
s'a trezit baroneasa.....
asi spune:
Oricum e o pozitie in avantajul noastru chiar daca legea ei are niste lacune groaznice.Ar fi bine sa o asculte guvernul.
Mami de Razvan(07 martie 2004) si de
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
alecia spune:
Am citit azi in "Evenimentul Zilei" ca MODIFICARILE LEGII ADOPTIEI, AU FOST RESPINSE DE CONSILIUL SUPERIOR AL MAGISTRATURII!!!
asi spune:
Asa este! Se pare ca legea adotiilor va ramane in forma in care este.Azi am primit si noi raspuns de la avocatii care au depus memorandumul ca CSM a dar negatie pentru modificarea legii adoptiilor.
Mami de Razvan(07 martie 2004) si de
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.