Parintii naturali vor cunoaste fam adoptatoare (2)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rozi spune:

Daniela ,
pe fete trebuie sa le felicitam pentru realizare, pentru ca initiativa a mai existat pe-aici, dar nu s-a finalizat. Ele insa merita toata aprecierea noastra!
Cred ca daca mergea saitul asociatiei, Asi ne-ar fi spus; inseamna deci ca nu se exista, daca nu e, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

Rozi asa e, ideea a fost si cu cativa ani in urma... pe atunci era si un site, dar nu a mers mult...
felicitari pentru reusita Asi si bafta!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza Dianei din vechiul concurs este Humulesti.jpg
_
Poze din concurs:
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">poza Dianei este eupleclaBrasov.jpg

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=33" target="_blank">poza Dianei este pictata.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

www.ziare.com/Baroneasa_Emma_Nicholson_cere_Guvernului_sa_nu_modifice_legea_adoptiei-323184.html" target="_blank">Baroneasa Emma Nicholson cere Guvernului sa nu modifice legea adoptiei

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha74 spune:

Doamne ajuta sa le vina mintea la cap!

eu am tot intrat pe site-ul ORA...dar nu am vazut nici o miscare. Cele 45 de zile au trecut de mult...
alte vesti voi mai aveti?
Vreun raspuns la petitiile noastre?

"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nico_ro spune:

Am primit eu ieri raspuns de la Secretariatul Guvernului in care ma informau ca petitia a fost trimisa la ORA pt solutionare, atat.

http://www.onetruemedia.com/shared?p=4ebedd6199c5caedfca458&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Oricum e o pozitie in avantajul noastru chiar daca legea ei are niste lacune groaznice.Ar fi bine sa o asculte guvernul.

Mami de Razvan(07 martie 2004) si de
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alecia spune:

Am citit azi in "Evenimentul Zilei" ca MODIFICARILE LEGII ADOPTIEI, AU FOST RESPINSE DE CONSILIUL SUPERIOR AL MAGISTRATURII!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Asa este! Se pare ca legea adotiilor va ramane in forma in care este.Azi am primit si noi raspuns de la avocatii care au depus memorandumul ca CSM a dar negatie pentru modificarea legii adoptiilor.

Mami de Razvan(07 martie 2004) si de
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput