Parintii naturali vor cunoaste fam adoptatoare (2)
Raspunsuri - Pagina 16
Tzuni spune:
Pe ANTENA2 se discuta acum in direct problema noastra !!!!!!!!!!!!
Tzuni mic si drag si scump si pisicos
ioanaalice spune:
Pai sa ne vedem duminica dimineata in Carol, pe platoul din spatele mausoleului (nu in fata, la tunuri). Intrarea e din Serban voda, sau din Candiano Popescu (desi din strada asta nu am vazut decat o poarta in gard care da in parculetul de copii). Pe la 11?
Foarte fain reportajul din EVZ!
ioana, mama lui Mihai
http://community.webshots.com/photo/2851178420103287451koEYbc?vhost=community
claudia72 spune:
Buna dimineata,
Am primit aces mail de la ANCA aseara si eu il postez acum.
Buna seara tuturor si felicitari pentru ce tot ce faceti !
Vis a vis de demersurile Proadoptia pot doar sa va spun
ca maine dimineata ,Mircea Popescu (adica sotul meu impreuna
cu avocatii de la cabinetul de avocatura vor avea intalnire cu
cei de la ORA ( cu D-na Gabriela Petrescu si cu seful serviciului
juridic ) sa incercam sa introducem acel principiu al confidentialitatii ...
caci se pare ca decizia de citare a parintilor firesti la incuvintare
va ramane "pe pozitie" in lege .
Cu Avocatul Poporului am luat noi legatura si din pacate raspunsul a
fost ca ei nu au competenta sa judece o decizie a CC.Si-au exprimat
parerea ..dar doar atit...nu o pot contesta !
Maine revin cu noutati .
Anca
miha74 spune:
buna fetelor!
hai ca am internet in camera ( va spusesem ca sunt exilata la o conferinta) asa ca pot comunica cu voi .
Offf, imi pare rau ca am pierdut emisiunea de la Antena2, era pozitiva la demersurile noastre?????
elke- anca- ne bucuram ca ne tii la curent cu demersurile, si chiar vrem sa stim ce si cum se intampla. Vrem sa devenim membri, asteptam detalii sa facem tot ce e necesar, haideti sa fim uniti...ca sa fim mai puternici.
Fetelor eu ma intorc sambata deci sunt sanse mari sa vin si eu duminica sa stabilim un plan de "bataie"
Pupici,
Miha
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)
Anca Wish spune:
M-a sunat o prietena a carei sora a avut astazi procesul de incredintare. Au fost prezenti si parintii biologici, dar judecatorul i-a bagat separat in sala, iar parintilor adoptivi nu le-a trecut adresa pe niciun act.
Deci, depinde de judecator.
Bafta multa!
sabineta spune:
Anca cu siguranta pe citatie au fost toate datele "necesare" naturalilor, astfel incat daca vor sa-si faca aparitia... s-o poata face.
Stiu cum arata citatia, pt ca au am copilul in plasament si naturala este citata la tribunal la fel ca si mine... eu am toate datele ei, ea are toate datele noastre...
claudia72 spune:
Buna seara,
Vreau sa va dau o veste buna.Aceasta veste mi-a dat-o ANCA.
http://www.bbc.co.uk/romanian/news/story/2008/05/080507_adoptii_confidentialitate.shtml
Anca Wish spune:
Da, ce sa mai zic?!? Eu am inceput azi sa "puric" legea. Scrie ca daca nu-si vor da acordul inainte de inceperea procedurii de adoptie, vor fi chemati in instanta ca sa-si dea consimtamantul acolo? Sa inteleg ca altfel nu? Depinde de judecator, daca ii cheama sau nu?