Mamici de mai-iunie 2008 (62)
Raspunsuri - Pagina 10
elenuca spune:
quote:
Originally posted by iulia83
fetele voi ati facut analizele la sange in ultimul trimestru?
Poze Iulia 32 viitoare mamica de
Nu lucrez in weekend-uri si in zilele care se termina cu ” i ”
Iulia mie dr mi-a recomandat sa fac analizele de sange+ ekg+ sumar urina in sapt 37, toto atunci am programat si ecografie, iar cultura de col pentru depistarea steptococului B, sa speram ca nu o sa fie cazul e programata in sapt 35.
Elenuca 33 sapt in asteptarea minunii noastre Lizuca
http://community.webshots.com/album/563042337YGzSrI
AMR 7 Saptamani !!!
YLARI spune:
quote:
Originally posted by gabitzam
Mai ce or fi facand fetele noastre? Tot ma uit dupa noutati si nimic.
Nici sis-ele noastre nu dau vreo veste, nici Cadina...E deja ora pranzului...
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerillawww.dropshots.com/gabitzam3" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)
Si eu ma gandeam la ele... Ca sa treaca timpul mai repede am deschis laptopul de la servici sa imi mai omor timpul cu prostiile de pe acolo... just for fun...
Miss Parker si eu sper, dar mai ales sotziorii nostrii saracii, abstinenti fara voie :)
Iulia, eu am facut si analizele de trim 3 si mi-a dat sa imi recolteze si joia trecuta (cica ptr inainte de nastere) ca iesisem anemica la ultimele 2 + coagulograma completa cica ptr epidurala. Am facut analize astea 9 luni cat n-am facut toata viatza mea... (eh, daca-i mocca - ma rog, pe langa alea CMV, toxo, Rubella si ce s-a mai platit, care m-au uscat in primul trimestru) Ca de-aia muream de nervi, la cat sange mi-au luat trebuiau sa faca naibii toate analizele necesare ptr tot ce ar pune in pericol sarcina si nasterea...
Hai ca mai pun 2 poze cu cateva hainutze + eu ieri la gratar (cat porcu') Va anuntz cand e gata
Pupici!!!
YLARI
http://bd.lilypie.com/Iyarp3.png
http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq
cleo78 spune:
povestea scutecelor de finet.
necesitate:
-Pai in primul rand...cand schimbi pe bb..nu l-ash pune pe cerceaf/patur patului; ci pe prosopelul lui/un scutec de finet. Ca mai poa sa curga ceva, ca asta e spalat des si fiert numai pt el etc.
-pus pe umar la ragait
-cand vine caldura, ma gandesc sa il las cu putsa goala 10-15 min. Si daca vrea sa se pishe taman atunci...sa faca pe asta
-de pus in caditsa, sub bb, sa nu alunece
etc etc
Ylari, am cumparat material si am dat la croitoreasa sa il surfileze.
In crangasi am stat pana acu 3 ani; si era parca un magazin de materiale comunist, la strada mare, de la Ceahlau in jos, spre balta, cam la 100m dupa DIVA (cosmetica aia de pe colt).
Am vazut si in Cora, scutece, langa prosopelele de baie, alea subtiri.
Sau in Carfour???? Am luat unu, de proba, de 5 lei.
Voi vorbiti de ?? La mine...pierdut libidou. Declar nul. In primul rand ca imi vine sa plang cand ma vad atat de mare, celulita nu am avut niciodata, acum e in floare pe fundul ... iar picioarele sunt 2 caltabosi. Imi vine sa pun in cap un sac cu 2 gauri la ochi si atat.
38+ soarele din viatsa noastra
si o burticutsa AMR 1 zi, 2 sapt , 3..sper ca nu mai mult!!
iulia83 spune:
eu n-am facut analize de sange decat in primul trimestru si urocultura in al 2-lea. in schimb, nu mi-a zis nimeni daca mai trebuie sa fac ceva sau nu. mi-a sarit mie in ochi si am zis sa intreb. cred ca o sa vb cu doctorita despre asta.
bine ca mi-ati zis de finetul ala ca daca ma las pe mana mamei si a soacrei, nu tre sa iau nimmic dinainte. cine are timp, imi mai zice si mie cam ce mai trebuie cumparat inainte? ca tot sunt sapt asta singura sa le iau pe furis, hihihiiii
Poze Iulia 32 in asteptarea unei gogosici
elenuca spune:
[quote]Originally posted by cleo78
povestea scutecelor de finet.
necesitate:
-Pai in primul rand...cand schimbi pe bb..nu l-ash pune pe cerceaf/patur patului; ci pe prosopelul lui/un scutec de finet. Ca mai poa sa curga ceva, ca asta e spalat des si fiert numai pt el etc.
-pus pe umar la ragait
-cand vine caldura, ma gandesc sa il las cu putsa goala 10-15 min. Si daca vrea sa se pishe taman atunci...sa faca pe asta
-de pus in caditsa, sub bb, sa nu alunece
etc etc
Ylari, am cumparat material si am dat la croitoreasa sa il surfileze.
In crangasi am stat pana acu 3 ani; si era parca un magazin de materiale comunist, la strada mare, de la Ceahlau in jos, spre balta, cam la 100m dupa DIVA (cosmetica aia de pe colt).
Am vazut si in Cora, scutece, langa prosopelele de baie, alea subtiri.
Sau in Carfour???? Am luat unu, de proba, de 5 lei.
Voi vorbiti de ?? La mine...pierdut libidou. Declar nul. In primul rand ca imi vine sa plang cand ma vad atat de mare, celulita nu am avut niciodata, acum e in floare pe fundul ... iar picioarele sunt 2 caltabosi. Imi vine sa pun in cap un sac cu 2 gauri la ochi si atat.
[/quote
Cleo, nu incepe iarasi ca esti grasa., etc, nu te mai cred, am vazut eu la Hard Rock ca arati super bine, de la spate nici nu zici ca esti ou kinder cu surprize, nu esti deloc grasa, spre deosebire de noi, da? Asa ca : lasa-ne lasa-ne....
Elenuca 33 sapt in asteptarea minunii noastre Lizuca
http://community.webshots.com/album/563042337YGzSrI
AMR 7 Saptamani !!!
andreap spune:
Salutare!
Simonix,felicitari!.Sa-ti traiasca baiatul,s acreasca amre,sanantos si frumos..iar tie refacere rapidaAsteptam povestea!
Simona,bafta!
mai vb
Pupici
BURTICA
POZE NOI 2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea Sara si MARIUCA-7.11.2004
MissParker spune:
iulia, mie mi-a facut - cu exceptia ultimului control - de fiecare data analiza sangelui (luat din deget), mai ales pt. a vedea daca nu sunt anemica, dealtfel de aceea mi s-a si dat sa iau supliment de fier cam de prin saptamana a 17-a, fiindca scazusera valorile la hemoglobina pe la 11,2 (incepusem sarcina cu 15,4). Roaga si tu sa-ti ia sange din deget si sa-ti zica macar chestiile de baza.
Felicia 31+ mami under construction pentru - David
Poze cu noi si vacantele noastre
IUBIRE > ADEVAR > AUTONOMIE > IDENTITATE
cleo78 spune:
quote:
Originally posted by iulia83
eu n-am facut analize de sange decat in primul trimestru si urocultura in al 2-lea. in schimb, nu mi-a zis nimeni daca mai trebuie sa fac ceva sau nu. mi-a sarit mie in ochi si am zis sa intreb. cred ca o sa vb cu doctorita despre asta.
bine ca mi-ati zis de finetul ala ca daca ma las pe mana mamei si a soacrei, nu tre sa iau nimmic dinainte. cine are timp, imi mai zice si mie cam ce mai trebuie cumparat inainte? ca tot sunt sapt asta singura sa le iau pe furis, hihihiiii
ei, iti recomand sa iti faci o lista cu ce crezi ca iti e necesar. Si functie de ce iti ia timp sa alergi prin orash sa gasesti cea mai buna varianta, poti sa incepi de acum.
Daca ti-e frica de superstitii, poti sa faci liste: caruts de acolo, modelul ala, pret cam atat sau din alalalt etc. Si cand nashti, dai lista lui tati si sa se duca sa le ia. Macar sa nu te trezeshti cu tot feluld e bazaconii luate.
Plus, ca la bagajul de spital, eu am pus hainutsele de scos bb, pe care l-eam spalat si calcat eu inainte. Aici, in buc. se tine mama+ bb 2-3 nopti in spital. Crezi ca daca nasc in duminica Pashtelui, are cine si de unde sa cumpere, sa le spele si calce sa mi le aduca???
Plus, crema de fundulet de bb - ne cere in spital, pampersi (marimea 1, am pus cam 15 bucati in bagaj, restul o sa am cu ce sa ma descurc cateva zile dupa).
patut recomand de luat. Si termometru...asta e util in casa. Nici termometru de camera nu am apucat sa iau.
Caditsa am capatat.
La hainutse: 5-6 body-uri cu capse parte peste parte, daca gaseshti gen salopeta, cu pantalon si soseta, cu capse pana jos, sunt super. 1 prosopel de baie chiar 2, 1-2 costumashe de scos copilul etc, paturica. Sa fii atenta la dimensiuni haine, la lungime. Ca sunt multe firme, si unele vanzatoare iti baga pe gat, si zic ca e bun, si de fapt ti-e prea mare, si nu ai ce face 2-3 luni cu ele. Asha ca ...nu te baza pe soacra +mama+ tati, ia tu sa ai acolo spalate si calcate, ca ei or sa fie atat de emotionati si or sa alerge in 10 directii, incat o sa ai multe lucruri in plus si multe in minus.
Eu deja am anuntat pe toti: haine cadouri? pt varsta de > 6 luni.
De la farmacie, faci si tu lista cu idei...- itsi zic si in maternitate, le scrii pe o hartie, si trimiti pe tati cu lista repede - le ia in 10 min. ca sunt farmacii cacalau.
Ei, te gandesti, ia inainte un minim necesar...vezi tu. Orticum dupa aia o sa tot vrei, si o sa se bage si mama si soacra cu sfaturi si idei si chestii.
YLARI spune:
Cleo, daca ma iei nume de strazi chiar ca m-ai bagat in ceatza locala. Mai bine chiombesc okii prin Cora/Carrefour si iau de acolo, maica! Sarumana de tips!
Iulia, mamicutzo... cred ca ar trebui sa mai discuti serios cu nenea doctoru cu care o sa nasti tu... ar fi trebuit sa iti mai dea niscaiva analize de facut. Pe mine tanti a mea m-a zapacit la cap si cu determinarea de anticorpi ptr incompatibilitate de grup sanguin (eu am grupa zero si Iuby A2 si cica daca dezvolt anticorpi anti A poate bebeluna sa faca un icter mai pronuntzat). Ma rog... asa ca chestie. Dar sa va spun faza tare: si acum si data trecuta mi-au pierdut urina capiatele astea, cred ca o arunca, altfel nu imi pot explica. Asa ca eu nu am sumar de urina si urocultura de la trim 2... Dar daca sangele iese bine, e asa importanta urocultura???
Aslo mi-a iesit iar 200 dar cica e bine (eu nu am facut analiza ptr streptococul b, alt rahat... si mi-a zis doctoritza ca daca iese aslo marit atunci e un semn de intrebare. Nu inteleg de ce nu o mai pot face acum... whatever...)
Fetelor, vreau si eu parola de la contul nostru sa va tin si eu nene la curent cu evenimentele, cand s-or intampla!!! Please... Am mai cerut-o mai demult, dar cred ca nu a vazut nimeni. Asta ca sa nu il pun pe Iuby care o sa fie in crize sa se conecteze sau sa imi aduca laptopul in spital...
Am mai pus 3 poze.
YLARI
http://bd.lilypie.com/Iyarp3.png
http://community.webshots.com/album/561951230FYYkoq
iulia83 spune:
ianuarie 2007..intr-o incercare disperata de a scapa de celulita de pe picioare, fund, aripioare, m-am inscris la sedinte de masaj anticelulitic. cu toate ca aveam pe atunci 47 kg, dar deh, cola la greu, am mai si fumat ceva vreme...in fine. am gasit printr-o prietena o femeie la care mergeam de 3-4 ori pe saptamana, destul de ieftin, prietena asta a mea mergea deja de un an, are si o fetita de 2 ani acum si la ea se vedeau rezultatele foarte bine. in fine. am rezistat eroic masajului, care credeti-ma nu e chiar placut, aveam vanatai pe picioare, si astfel de dureri ca atunci cand iti sparge celulita cu mana nici la nastere nu cred ca sunt..simteam din varful unghiei mari de la picior in varful celui mai lung fir de par al meu. am urmat 4 luni acest masaj, cu o crema foarte buna, dar extraordinar de urat mirositoare (nu din comert, ci ceva pe baza de plante preparat) si pot spune ca a dat roade. dar, toate sacrificiile astea, pt ce? ca al meu ma tot batea la cap ca sunt slaba, sa las masajul, bla, bla..imi juca in picioare incercarea mea de a da bine la plaja. m-am lasat, asta e, bani si timp pierduti. raman gravida...hopa!!! stai sa vezi acum! incet incet afurisita s-a bagat iar pe sub piele, mai ales ca a venit craciunul, sarmalele, gratarelul de porc, soriciul si acum, dupa mai bine de un an, pot spune cu mandrie, ca sunt fericita posesoare a 2 bucati de iar celulita e acas' la ea, sta confortabil pe mine si credeti-ma cand va spun...si pe glezne. asa ca...ii dau ignore manc mai departe ce-mi place, incerc sa ma feresc sa fac poze de la spate si daca fac, exista Photoshop-ul nene!!! ce sa mai.
va