Durerea unei pierderi de sarcina (72)
Raspunsuri - Pagina 7
IreneCAM spune:
Diana,
"Daca pamantul pe care il cauti nu exista, Dumnezeu il va crea pentru a-ti rasplati indrazneala" - Isabela de Castilla catre Cristofor Columb
yubi spune:
Fetelor ,trebuie sa fim tari si sa mergem mai departe.Pierderile pe care le-am suferit nu le vom uita niciodata dar trebuie sa privim inainte.Cea mai mare teama a mea este ca data viitoare sa nu se intample din nou Am avut si eu momente cand izbucneam in plans daca vedeam copii mici si femei insarcinate ,dar am reusit sa trec de aceasta faza si acum ma bucur sincer pt. cele care reusesc.Imi pare rau ca au fost discutii (de aceea nici nu am mai intrat), dar pe mine ma incuraja, sa vad ,ca una dintre noi care a suferit la fel de mult ,acum a reusit si totul merge bine.Am semnat si eu petitia Va doresc pace in suflet si multa sanatate http://tt.lilypie.com/oGbdp2.png
Ninia81 spune:
Buna seara, fetelor!
Diana, Dumnezeu este mare...si asa cum spunea si Ellis, da cui poate duce!Te imbratisez draga mea si iti doresc ca iepurasul sa iti aduca in dar o veste buna!
Yubi, ma bucur ca ne mai scrii!Si...data viitoare va fi sigur bine, o sa vezi!
Irene,
Ellis,
Idaira,
Dana, ce mai faci?Sper ca sunteti bine!
Michelleimi lipsesc mesajele tale!Poate totusi te mai gandesti...si revii printre noi!
Flavia, ce mai faci?Intra sa mai ne ridici moralul!
Liana, ma gandesc la tine!
Miruna,eu nu am avut simptomele de care spui tu.Mie mi-a venit cm-ul la o luna si ceva, daca nu ma insel...Nu te mai gandi la sinechie ca nu ai tu asa ceva!
L58, cum mai esti?Da-ne un semn!
Fetelor, va pup pe toate fara exceptie!Din pacate eu stau prost cu timpul...am multa treaba la serviciu si sunt f. obosita!In ultima perioada am tinut-o numai in petreceri...duminik ziua mea de nume, ieri ziua lui Iubi...si tot asa...In rest...sunt bine...astept cu nerabdare Pastele!
http://dw.daisypath.com/sj4jp2.png
http://tt.lilypie.com/Blzop2.png
Lacrima...ea nu este decat o expresie a prea-plinului pe care il simti in acel moment. Lacrima nu este o necesitate, e o declaratie.
iubita_tiana spune:
MESAJ PT Unducthable: nu iti cunosc povestea,dar ma regasesc pe mine in cuvintele tale,in durerea ta,nu mai vroiam nimik,nu mai simteam nika,eram goala,pustie...asta in prima luna de la pierderea bebelusului...dar....sa iti spun secretul meu pe care de altfel ti l-a spus una dintre fete: am inceput sa numara zilele pana la ciclul,apoi pana la ovulatie,apoi pana trec luniile sa pot concepe din nou....si acuma plang daca vad copii, am 2 angajate insarcinate care au aflat cand eu am pierdut, am o prietena insarcinata in acelasi timp cu mine,ea are acum 36 sapt...eu...asteptarea....mi-am propus sa ma bag in munca tare,sa ma concentrez si sa visez la planurile din vara cand voi putea concepe din nou, si pur si simplu nu traiesc lunile astea,ma voi uita peste ceva timp in urma si nu voi avea nici o amintire....TRAIESC DEGEABA PANA VOI AVEA UN ALT SAMBUREL IN BURTICA...si nu mint cand zic ca nu traiesc,dar cel putin visez si nu mai plang.....
curaj,forta, si vise.......multe sperante draga mea....
p.s.ai scris undeva povestea ta sa o citesc?nu stiu nimik din ce ti s-a intamplat....ce a patit bebele tau...
TIANA
ellis spune:
fetelor, sa stiti ca-mi sunteti dragi, va mai citesc din umbra si, cand imi mai permite pitica si simt nevoia sa scriu cuiva, o fac; este subiectul meu de suflet, primul la care am scris pe dc, din pacate pt noi toate;
va doresc din suflet sa treceti mai usor peste toate si sa simtiti implinirea suprema ca femei: aceea de a fi MAMA!
Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NASTERII
unducthable spune:
quote:
Originally posted by iubita_tiana
MESAJ PT Unducthable: nu iti cunosc povestea,dar ma regasesc pe mine in cuvintele tale,in durerea ta,nu mai vroiam nimik,nu mai simteam nika,eram goala,pustie...asta in prima luna de la pierderea bebelusului...dar....sa iti spun secretul meu pe care de altfel ti l-a spus una dintre fete: am inceput sa numara zilele pana la ciclul,apoi pana la ovulatie,apoi pana trec luniile sa pot concepe din nou....si acuma plang daca vad copii, am 2 angajate insarcinate care au aflat cand eu am pierdut, am o prietena insarcinata in acelasi timp cu mine,ea are acum 36 sapt...eu...asteptarea....mi-am propus sa ma bag in munca tare,sa ma concentrez si sa visez la planurile din vara cand voi putea concepe din nou, si pur si simplu nu traiesc lunile astea,ma voi uita peste ceva timp in urma si nu voi avea nici o amintire....TRAIESC DEGEABA PANA VOI AVEA UN ALT SAMBUREL IN BURTICA...si nu mint cand zic ca nu traiesc,dar cel putin visez si nu mai plang.....
p.s.ai scris undeva povestea ta sa o citesc?nu stiu nimik din ce ti s-a intamplat....ce a patit bebele tau...
TIANA
nu am scris draga mea draga ... , nu pot scrie ... o voi scrie dupa ce raman din nou insarcinata ... nu pot sa scriu ...
pe scurt, s-a fixat fff bine sarcina, valoare de sange fff buna pentru ziua respectiva , dar nu a primit tratament de sustinere sarcina ... trebuia sa fie 6 pastile pe zi dintr-un anume medicament , supliment hormonal, care si acuma am prietene care il iau si au puiutzii lor in burtica sanatosi, eu nu am primit decat 2 pastile din asa ceva , si a murit in evolutie , la o luna ...., nu a fost avirt spontan, a mai fost mort in mine inca 2 zile pana a plecat ... , nu m-a durut nimic ... si cand a plecat , a plecat fara sa imi creeze nici macar dureri foarte mari de ciclu, a plecat cumintzel ...
am simtit tot, am simtit ce e aia sa iti fie foame din ora in ora , am simtit cum uterul se marea si asa mai departe
nu mai pot scrie , e greu pentru mine ...
poate intr-o zi voi putea ...
momentan nu pot face multe ...
te pup cu drag si ... ce sa zic ... din suflet Doamne ajuta !
p.s. pot vedea cum raman fete gravide zi de zi , si cum decurge cu bine sarcina lor , pur si simplu citind la "SIMPTOME DIN NOU " , SI sunt atat de multe subiecte aici unde putem citi si putem uita de necaz si putem sa prindem putere ...
sa nu ne pacalim ca durerea dispare ... asa ca atunci cand mi-e rau ... aici, mai bine incurajez si eu fete in suferinta sau cer eu ajutorul ... sunt ata de multe care pierd copii in burtica si nu au nici macar puterea sa scrie ... putem sa incercam sa traim cu durere si simultan sa vedem ca intr-o zi am ramas gravide si sa fim si fericite in acelasi timp ; dar nu pot amesteca durerea ... starea de voma si altele ... cu bucuria altor viitoare mamici , ma pot bucura pentru ele , dar nu pot amesteca cu durerea mea ... sa fim realisti
diana
A FI MARE NU-I MIRARE, A FI OM E LUCRU MARE .
brigita spune:
quote:
Originally posted by iubita_tiana
TIANA
Ma regasesc in cuvintele tale!Asta a fost si ce am simtit eu......cea ce i-mi dadea forta au fost visele,speranta....
DIANA,nu prea am talent sa-mi expun gandurile pe hartie, tot ce vreau sa-ti spun e ca va venii un moment cand vei vedea luminita de la capatul tunelului,va aparea speranta, visele, durerea nu te va mai coplesii. Doresc din tot sufletul sa cunosti bucuria de a fii mama,sunt sigura ca va veni si momentul acesta
Va pup pe toate, fara exceptie si sa ma iertati ca scriu atat de rar
BRIGITA mami de TIMEA(13.11.2001) si ADRIENN(16.10.2004)
desene TIMEA ... ...
iubita_tiana spune:
DRAGELE MELE,am inceput ziua putin trista sau sa nu zic chiar asa , cu o tristete si o bucurie in acelasi timp, am primit rez de la toxoplasmoza,NEGATIVE, deci pana acuma toate analizele negative,...ma numar si eu printre cele ce au pierdut un bebe fara motiv, rez necropsiei ok,torch ok, fosfolipidicele ok.....si bebele meu avea 24 sapt...trist fetelor,ce voi face data viitoare?
eu inca sper la minuni....
TIANA
L5845 spune:
Ninia sunt bine, multumesc de intrebare, ma pregatesc ca de luna viitoare sa incep monitorizarile, pentru ca luna asta nu voi apuca, sunt Sarbatorile si apoi 1-2 mai, si toata lumea cam sta acasa, plus ca aici la mine in oras (sunt in mini-concediu, plecata din Bucuresti) mai ales in perioada asta, cam zero sanse sa am unde sa merg la monitorizare. Dar nu-i problema daca trebuie sa astept pana luna viitoare, pentru ca numai bine se mai regleaza CM, daca tot am inceput iar cu Duphaston.
tiana sunt si eu alaturi de tine, iti doresc multa putere si incredere in DD.
blueeyes asa e, sa speram ca noul capitol sa fie cu cat cat multe vesti bune iar fetele care trec printr-o situatia delicata, sa-si mai gaseasca alinare si liniste in suflet, atat cat se poate.
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE!
Lau-Meli si
" Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fii invins cu adevarat, daca nu te ridici!...G. Funakoshi"
Concediul visat
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste
Doi zapaciti!