Durerea unei pierderi de sarcina (72)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Michelle, acum am citit si mi-au dat lacrimile de fericire! Ma bucur enorm pentru tine!!!! Eram sigura ca o sa vina si ziua aceasta! Iti doresc din suflet sa ai o sarcina fara nici o problema si un bebelus perfect. Meriti sa fi si tu fericita, dupa atita suferinta.
Felicitari inca o data!!!!

Cristina, mamica fericita de bebe Andrei-Eric (26.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

[red]michelle!!!!!!!!!!!!!felicitariiiiiiiii din tot sufletul meu iubita, sa ai sarcina usoara si cel mai important un bebe sanatos in brate dupa cit ai suferit si l=ai asteptat, si asa cum ti-am zis e baiat!!!!!te pup tare bravooooo![/red]

simonia, la mine povestea a fost cam asa, dupa ciuretaj la 1 saptamina am ajuns la urgente imi siroia singele pe picioare....credeam ca nu voi mai putea face copii niciodata, mi-au dat cytotec sa elimin eventualele resturi si m-au trimis acasa dupa 12 ore cu mofrina la pachet, aveam contractii si dureri ca la o nastere(mai mici bineinteles) da tot eliminam, si apoi in fiecare duminica(chiuretajul l=am avut duminica) singeram.....putin, roz, maro, era ca o "aniversare" eram disperata, medicii ziceau ca organismul se credea inca gravid si ca dura pina sa se regleze. mi-a venit ciclul dupa 6 saptamini, abundent si atit de tare ce ma durea.....nici dupa prima nastere nu am avut asa ceva. si apoi pina la al doilea ciclu tot singerarile mele in fiecare duminica, apoi am avut al doilea ciclu....medicul imi zicea ca la cit e de aiurea nici nu ovulez....dar n-a fost asa si a aparut bebe david. acuma, dupa nasterea cu el, i-am dat numai laptele meu primele 6 luni, cind am inceput solidul mi-a venit ciclul......primele 3 luni am simtit ca nu mai pot, aveam niste dureri.....era abundent, vomitam, imi era atit de rau, era ca si cum il aveam eu inainte de prima sarcina. medicul zice ca pina hormonii apar sa regleze treaba, si se pare ca ultima data au facut ceva treaba, ca nu am mai stat la pat, nu am mai vomat. deci poate si la tine e la fel, pina cind se "curata"organismul pina primeste semnalul ca acuma e ok. cel mai bine e sa vezi si subiectul dat de chantal, ca nu e bine sa dureze dereglarea.

Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

M-ati facut de dimineata sa plang de fericire
Michelle, sunt atat de fericita, Doamne, sa fie intr-un ceas bun, sa ai o sarcina usoara, fara nicio problema, sa te pori bucura de fiecare zi de bb in burtica si sa ai , peste 9 luni sa-ti tii comoara in brate !

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani Alba ca Zapada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ladymina77 spune:

Si minunea s-a intamplat:FELICITARI DIN SUFLET DRAGA MICHELLE SI NU UITA SA ALUNGI GANDURILE NEGRE DIN JURUL TAU,GANDESTE POZITIV SI O SA VEZI CA TOTUL VA FI BINE PANA LA SFARSIT.TE PUP SI MA ROG PT TINE
27

mina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unducthable spune:

Michelle, eu te cunosc de putina vreme, dar m-am lipit de tine imediat , am vazut nu numai ca esti un om ca noi toate , dar esti o sufletista , iubesti mult , ceea ce e mare lucru , pretuiesti totul ... si ma bucur ca am castigat o prietena ca tine.

sunt sigura ca Dumnezeu a venit mai aproape de tine si a zis ca e timpul sa iti arate ca fericirea e langa tine !!! FELICITARI !! sarcina usoara , sa creasca bebe mare si voinic !!

diana

A FI MARE NU-I MIRARE, A FI OM E LUCRU MARE .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medamaya1 spune:

Buna fetelor.
MICHELLE, , FELICITARI DIN TOT SUFLETUL, mi s-a riddicat tot parul pe mine , de emotii, sa ai parte de o sarcina usoara usoara , dusa la termen si un bebe sanatos tun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chantal spune:

Draga Michelle, nu-mi vine sa cred!!!! Ce veste minunata! Felicitari din toata inima! Doamne ajuta sa fie absolut totul bine! Te

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Butterfly1 spune:

Buna fetelor ! Nu va cunosc inca dar permiteti-mi sa ma alatur voua si sa va spun pe scurt povestea mea : in 2005 am ramas insarcinata cu iubitul meu (in prezent suntem casatoriti) si cand am aflat aceasta veste parca a izbucnit un tzunami. Sotul meu nu stia cum sa reactioneze daca sa se bucure sau nu , dar din pacate , cand soacra mea a aflat , a iesit un infernal scandal ... eram cu un an inainte de nuna , totul era stabilit , insa aceasta persoana mi-a mancat cred o mare parte din anii pe care ii puteam face sa fie cei mai fericiti....Ajunsese sa imi spuna ca u pot sa pastrez sarcina ca o fac pe ea de ras in oras , cum mai scoate ea capul in lume din cauza noastra....a fost in stare sa imi spuna ca ea personal vine la Bucuresti sa ma duca la doctor si sa ma tina de mana.....a fost oribil , din pacate la presiunile tuturor am cedat , n-am mai rezistat.Am recurs la avort desi aveam inima sfasiata , m-am urcat pe masa aia plangand in hohote , totul in jurul meu se prabusise. Incercam sa ii conving sa nu-mi ia copilul , era copilul meu , nu ma interesa ca n-o sa ma mai imbrac in rochie de mireasa la nunta , asa cum spunea scorpia asta pe care nu vreau s-o vad si pe care n-am s-o iert pana la sfarsitl zilelor....
Sotul meu a stat langa mine tot timpul si m-a incurajat dar ce folos...am distrus ceea ce era mai de pret pentru o femeie....nici acum dupa 3 ani nu pot sa uit prin ce durere am trecut , inca ma doare , poate la fel de mult.
Acum incerc sa am un copil si mi-e frica de faptul ca Dumnezeu nu ma va ierta niciodata pentru fapta mea. Sper totusi , ca intr-o zi Dumnezeu sa ma ierte si sa imi aduca intr-un fel sau altu ingerasul inapoi....

Vreau si eu sa fiu !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Butterfly1 spune:

quote:
Originally posted by Michelle81

M-am tot gandit daca sa scriu si aici sau nu...nu vreau sa fac rau nimanui,dar aici sunt multe "colege"de-ale mele de aceea am sa scriu...mi s-a intamplat o MINUNE si anume UN TEST POZITIV.inca nu pot realiza...dupa atat chin mi se pare atat de imposibil de realizat!!Doamne ajuta sa fie bine!Am asteptat aceasta zi atat de mult...am varsat atatea lacrimi...nu pot sa cred!

Some people only dream of angels...I held one in my arms

Michelle , felicitari ! Sa ai o sarcina usoara si la termen si un bebe sanatos ! Sa va dea Dumnezeu tot ce e mai bun pe lumea asta !

Vreau si eu sa fiu !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Buterfly imi pare rau ca ai cedat insistentelor si amenintarilor unei femei nebune! Iti doresc din suflet sa ai cat de curand bucuria unei sarcini si implinirea pe care ti-o da un copil.

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Botezul minunii Thea Maria
Am 2 luni
Poze noi
asa ne intoarcem pe burtica - filmulete

Mergi la inceput