Durerea unei pierderi de sarcina (72)
Raspunsuri - Pagina 11
ellis spune:
quote:
Originally posted by iubita_tiana
VAD CA ESTI DIN MURES, LA CE MEDIC AI UMBLAT,eu merg la dr molnar.....merci ca esti langa mine,sper sa fie bine data viitoare...
TIANA
scuze ca ma bag si eu, incearca la urmatoarea sarcina sa vezi dc nu sunt ir-urile(fluxurile sangvine pe arterele uterine) marite, ai grija si cu tensiunea arteriala; din aceste cauze eu am pierdut 4 sarcini;
Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NASTERII
ellis spune:
quote:
Originally posted by unducthable
in paralel cu mine e cineva careia i-a dat 6 pe zi din prima zi , mai pierduse o sarcina inainte ... , si e cu burta mare si creste fetitza, manca-o-ar mama ...
eu nu am mai pierdut ... inainte ... acuma uite ca am pierdut-o :(((
eu voi lua 6 pe zi , acid folic si centrum materna nu mai vorbesc , le iau , ma rog , sunt multe de spus , ... , inca mai am stari si stari ... am citit si cunosc si fete prietene multe ... sa ma ajute Dumnezeu sa prind putere ... ca sa va pot impartasi ...
azi merg si la doctor , un lucru bun , de-abia astept intr-un fel ... nu stiu de ce ...
A FI MARE NU-I MIRARE, A FI OM E LUCRU MARE .
Diana, eu am luat asa in per sarcinii:
-aspenter, magne b 6, pregnyl,acid folic, utrogestan -4(date probabil de dr de care spuneai tu ca e omagiat pe forum?);
-muuuuuuuult no-spa;
- ginypral la sangerari;
- elevit, ulei de peste omega3;
- dopegyt- hipertensiune;
in rest multa liniste si repaos l pat
dc va deranjeaza ca intervin, sa-mi spuneti!
POVESTEA NASTERII
ellis spune:
LAURA , prin 2006 scriam impreuna aici.
FLAVIA, pupam mult pe micut sa treaca!
POVESTEA NASTERII
iubita_tiana spune:
ELLIS, ce inseamna fluxuri sanguine sau cum ai zis tu? ca eu nu am auzit de ele... :( mie dr mi-a dat abticorpii antifosflopidici , repetare torch si teste genetice(cariotip)....
TIANA
Marox spune:
Buna seara,
Imi cer scuze ca intru la subiectul vostru, insa as avea nevoie de un sfat si cred ca voi puteti sa mi-l dati.
Este o poveste trista, ca toate cele de aici...Am un coleg a carui sotie era insarcinata, primul copil, un baietel. DPN-ul era 26 aprilie...miine. De citva timp tot il intrebam "gata, vine bebe?" Ne raspundea stralucind de fericire ca inca nu, il asteapta, pregatisera camera copilului, cumparasera totul...Si pe urma, off, ieri dimineata seful lui a venit si ne-a spus ca a murit copilul cu o seara inainte, a murit in uter. Nu se stie ce s-a intimplat, pur si simplu s-a intimplat.
Dupa voi, cum ar trebui sa ne comportam fata de colegul nostru? Pe sotia lui n-o cunoastem. Vorbesc la plural pentru ca, noi, colegii, ne punem toti intrebarea-cum sa ne purtam fata de el? El este intr-un alt departament, nu-l vedem prea des. Dupa parerea mea, toata lumea a fost informata, sa nu faca vreunul o gafa si sa-l intrebe de bebe. O sa cumparam o coroana, bineinteles. Dar dupa aceea? Sa-i spunem doar "condoleante, imi pare rau pentru ce s-a intimplat"? Sau ar fi mai bine sa ocolim subiectul (daca se poate spune asa) ca sa nu-i trezim amintirile (stiu, e stupida expresia...ca si cum ar putea uita?!)?
Pepsi spune:
ninia, yubi, ellis multumesc frumos
idaira, ma gindesc des la tine, mai ales cind caut chestii naturale cu plante, cautam ultima data ptr otita
marox, imi pare tare rau ptr colegul vostru, e cumplit.....citeva sfaturi : lasati=l sa vorbeasca, sa plinga, sa spuna ce simte, sa-si urle durerea, fiti pur si simplu alaturi de el, un "imi pare tare rau" pica mult mai bine decit "lasa veti avea alt bebe"/ poti sa citesti aici, e f interesant si e abordata bine problema asta a reactiei celor din jur, sau a lipsei reactiei,
http://www.biancabrad.com/pierderea_sarcinii/ e un gest f frumos din partea ta sa te interesezi ca sa stii cum sa reactionezi, inseamna mult sa stii
Flavia mamica fericita de David 22 iunie 2007 si Dominic 17 mai 2004
albumele de familie
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">capsunici minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> ajutor ptr Sonia
www.woow.ro/prezentare/Cand_se_naste_un_copil.html" target="_blank">dedicatie de la Liana la nasterea lui David
miha74 spune:
marox- trista poveste, am plans. E groaznic! nu m-am gandit niciodata (si-mi pare rau acum) cum a fost pentru sotul meu vis a vis de prieteni, cand a anuntat pierderile noastre...dar ai dreptate e foarte dificil si pentru el. Poate sa ii scrieti catvea randuri din partea tuturor...astfel incat sa nu trebuiasca sa suporte de la fiecare parerile de rau. Eu preferam sa nu mi se spuna nimic, sa ma lase linistita in durerea mea...dar suntem diferiti...
http://tt.lilypie.com/ybP9p2.png
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)
miha74 spune:
Invierea Domnului Iisus sa aduca in sufletul tau Iubire si Bucurie! Nu uita ca destinul SAU a fost "CRUCEA", scopul SAU a fost "DRAGOSTEA", motivui LUI ai fost tu!
PASTE FERICIT!
Miha
http://tt.lilypie.com/ybP9p2.png
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)
Michelle81 spune:
Marox-ti-am trimis un pm lung,sper ca te-am putut ajuta cat de cat!Imi pare atat de rau,este groaznic ceea ce s-a intammplat sotiei colegului tau!
Some people only dream of angels...I held one in my arms
danangie spune:
MAROX m-am ingrozit cand am citit. Cum spunea si FLAVIA un "imi pare sincer tare rau" e foarte potrivit. Fara "lasa ca veti avea un altul". Si eu cand am pierdut sarcina, e drept mica , dar eu stii cum m-am simtit? As fi vrut sa ma lase in pace lumea. As fi vrut sa nu mai vina la mine sa ma compatimeasca. Eu cel putin asa am simtit. Ma doboram si mai tare cand vedeam vreo fatza suferinda care se indrepta spre mine sa ma compatimeasca. Eu vroiam pur si simplu sa fiu lasata in pace. Aaa si imi aduc aminte ca ma simteam mai bine cand cateva colege pur si simplu ma priveau in ochi si ma imbratisau. Nu-mi ziceau absolut nimic. Ma imbratisau si plecau. Comportamentul asta m-a ajutat. Pentru ca si atunci cand o persoana iti spune; vai imi pare tare rau.......eu sincer nu stiam ce sa zica. Efectiv....ce poti raspunde? Ca iti dai seama ce stare sufleteasca aveam atunci. Cu cuvintele astea imi faceau mai rau. Pentru ca imi aduceau aminte incontinuu de suferinta mea. Si efectiv.....cum se zice in unele cazuri: daca taceai filozof ajungeai. O IMBRATISARE.
mult asteptat