Cum reactualizez adresa mail?

Cum reactualizez adresa mail? | Autor: Buluci

Link direct la acest mesaj

Mi-am schimbat adresa de mail si nu reusesc sa o reactualizez din meniul "profil personal"...
Imi spuneti si mie cum sa procedez???
Multumesc!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Intri la profil personal si-ti apare scris sus, mesajul "Daca iti schimbi adresa de mail un e-mail de confirmare va fi trimis la noua adresa.fiti sigur ca introduceti o adresa valida."

iar mai jos unde apare e-mail-ul scrii adresa, dupa care te duci jos de tot, unde scrie trimite si trimiti modificarea. Sper ca ai inteles ceva din ce am scris

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=24" target="_blank">Isabella (ingerasul cu galben) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=36" target="_blank">printesaIsabella reprezinta *Clipa mea de viata*

Daniela, mami de capsunica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Buluci spune:

Danelutza, am facut asa de nenumarate ori si primesc eroarea urmatoare:

Adresa de mail este deja folosit. Alege alta adresa.

Nu-mi dau seama unde e problema!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OirinaE spune:

Buna seara. Eu am aceasta problema de mai bine de jumatate de an. Desi am schimbat adresa in profil, continui sa primesc mail-uri pe adresa veche... Oare ce as putea sa mai fac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OirinaE spune:

Desigur, am citit mai bine subiectul si am gasit adresa de mail a admin-ului; ca atare, am trimis o mica scrisorica.
Seara buna.
:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

la mine a mers reactualizarea!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza Dianei din vechiul concurs este Humulesti.jpg
_
Poze din concurs:
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">poza Dianei este eupleclaBrasov.jpg

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=33" target="_blank">poza Dianei este pictata.jpg

Mergi la inceput