Mi-am schimbat adresa de mail si nu reusesc sa o reactualizez din meniul "profil personal"...
Imi spuneti si mie cum sa procedez???
Multumesc!
Intri la profil personal si-ti apare scris sus, mesajul "Daca iti schimbi adresa de mail un e-mail de confirmare va fi trimis la noua adresa.fiti sigur ca introduceti o adresa valida."
iar mai jos unde apare e-mail-ul scrii adresa, dupa care te duci jos de tot, unde scrie trimite si trimiti modificarea. Sper ca ai inteles ceva din ce am scris
Danelutza, am facut asa de nenumarate ori si primesc eroarea urmatoare:
Adresa de mail este deja folosit. Alege alta adresa.
Nu-mi dau seama unde e problema!
Buna seara. Eu am aceasta problema de mai bine de jumatate de an. Desi am schimbat adresa in profil, continui sa primesc mail-uri pe adresa veche... Oare ce as putea sa mai fac?
Desigur, am citit mai bine subiectul si am gasit adresa de mail a admin-ului; ca atare, am trimis o mica scrisorica.
Seara buna.
:)
la mine a mers reactualizarea!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza Dianei din vechiul concurs este Humulesti.jpg
_
Poze din concurs:
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">poza Dianei este eupleclaBrasov.jpg
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=33" target="_blank">poza Dianei este pictata.jpg