Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (28)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miki_baby spune:

quote:
Originally posted by ramonab

AM vazut si pozocile de nasi, bine va sta de nasi!Si chiar ca e frumos buchetul finutei.

Celor cu nume de floare!

Clopoteilor care implinesc lunite !

Declar ca aseara nu am mai facut figuri Razvanelu meu la masa si sunt asa de bucuroasa.Am facut cum ai zis tu Miki. L-am semiadormit si asa i-am dat si nu a opus nici o rezitenta. Mersi
Dimineata s-a trezit la 6 a papat pana pe la 7 si somn pana la 11 a papat iar si doarme iar.

Mami de Razvan-Matei,09.01.2008
http://good-times.webshots.com/photo/2385969230102497651DvpATi

Ma bucur ca ai reusit! Bafta in continuare!

Miki de Saara Maria 7.01.2008

Miki
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/" target="_blank">Saara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

ellenutz, ai fost o nasa frumoasa iar faza cu bitzi - yo, man e haioasa foc!

ramona, felicitari pt succesul cu bebe raz! ce bine e sa vezi ca mai scapi de o problemutza!

bishule, zilele trecute ii povesteam lui dragos de tine si ma intreba de tatal lui bebe C. asa ca ma bucur ca te-au descusut fetele si ca le-ai raspuns. pup mamica si pe bebe cute!

miki-finland, saara pe urechiuse!

ellenutz, am fost ieri unde m-ai trimis, in magazinul victoria. am plecat de acolo linistita ca, atunci cand va fi timpul, o sa gasesc ce imi trebuie. majoritatea lucrurilor erau inca pt sezonul mai racoros dar cred ca la sfarsitul lui mai gasesc sigur ceva de vara.
am dat peste o rochie alba superba, gen marilyn, imi si venea, culmea. dar e prea devreme inca, nu stiu, vreau mai multe optiuni. pun poza la link, daca vrei sa-ti dai cu parerea. puuup!

irina de bebe rares

http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Danonique, Gina M (unde esti???), Andradda, Littlebig, Alexia28, sa va traiasca bebelusii si sa fie sanatosi!!! La multe luni si la multi ani!!!

Fetelor, aveti limbarita, nu gluma!!! Ma tot chinui sa ajung si eu la zi cu cititul si nu-i chip!!!

Laura I, tinem pumnii sa treaca cu Augmentin streptococul acela urat. Eu zic ca-s sanse mari sa nu ajungeti la injectabil. Pupici dulci minunii Thea!

Mitsulinule, bebe C are niste chilotei superbi! Papam funducul lui gashan si dulce!

Ellenutz, ce nasici, frateeeeee!!!! hot sexy mamma si hot sexy baby!!! Frumooooss!!!

Miri tinem pumnii pt examenul practic!

Si fiti atente acilishea ca imi iau motor!!! Pazea ca vin!!! http://moto-atv-scutere.anunturi-auto.4tuning.ro/anunturi-auto/moto-atv-scutere/HONDA-HORNET-IMPECABILA-145908.html Asta sper ca va fi cel cu care voi incepe (modelul, ca nu-mi permit sa dau 5000 eur pe asta; iau unul mai vechiut). Abia astept!!! Sotul e aproape convins; sper sa nu-l faca ai mei sa se razgandeasca. Ei se tot gandesc ca daca imi iau motor ma face poster vreun camion. Nu se lasa convinsi ca daca imi iau motor nu inseamna ca o sa si mor in curand .

Hai ca merg sa mai citesc si eu.

Pupici!!

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

alina, bravooooooooo!!! grozava faza cu motorul! plecaciuni! :-)

irina de bebe rares

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Mitsu-bishu

Of, nici nu stiu pe cine sa sun... Dar am modificat iar datele de contact... Am mai adaugat ce mai primiseram...

laura_dimitris, tu nu ai lasat niciun nr, nimic?

Filmuletse cu iubirea lui mami
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!

Mitsuleeee...abia acum am vazut... Oooooff...imi pare rau! Noi mai iesim dupa amiaza; cred ca pe la 4-5. Daca mai iesiti si voi da un semn. Vezi ca trimit chiar acum noul nr de tel pe contul comun.

poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki_baby spune:

Irinouk, mie imi place mult rochita! Este exact modelul care ma avantajeaza pe mine. Am vazut si poza cu barbateii tai...foarte simpatici!!

Va pup

Miki

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Ellenuta

va place de EVA MARIA .. am ras cu lacrimi cand am vazut ce i-a facut barbate-miu ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Bitzulina e star!!! E haioasa rau de tooooot!!!
Ellenutz, spune-mi si mie te rog, de unde aveti papusica aceea asa de frumos colorata? I-as cumpara si eu Anitei...

poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Anca.Diana

dar de drum de 5 ore cu masina pana in Roman, ce parere aveti?

Anca D. cu bebe

Calin Alexandru (21.01.2008)
www.flickr.com/photos/ancadiana/" target="_blank">Poze

Rezumatul nasterii

www.youtube.com/watch?v=fexj6VN4N9A" target="_blank">Filmulet

Sefa mea este din Roman si a facut drumul Bucuresti-Roman cu fetita ei (numai ele doua in masina) inca de cand avea bebe 2 luni. Eu cred ca e ok; atat doar sa mai faceti opriri si sa-l mai scoti pe bebe din scoica. Pupici!! Cand vreti sa plecati? De Paste?

poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by miki_baby

quote:
Originally posted by Ellenuta

va place de EVA MARIA .. am ras cu lacrimi cand am vazut ce i-a facut barbate-miu ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

SUPER TARE FAZA!!!E zapacit rau sotul tau:)

Miki

Miki, reaua de Finlanda, Saara ta este o dulce dulce si urechiusele ei sunt superbe. Si Anita mea le are cam la fel! So what? Sunt niste dulceti oricum ar avea urechiusele.
Draga de ea...

Frateeeee...o iau razna!! Eu credeam ca Luca doarme si el tocmai a intrat in camera... A stat vreme de o ora cu ochii pe pereti!!

poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by irinouka

ellenutz, ai fost o nasa frumoasa iar faza cu bitzi - yo, man e haioasa foc!

ramona, felicitari pt succesul cu bebe raz! ce bine e sa vezi ca mai scapi de o problemutza!

bishule, zilele trecute ii povesteam lui dragos de tine si ma intreba de tatal lui bebe C. asa ca ma bucur ca te-au descusut fetele si ca le-ai raspuns. pup mamica si pe bebe cute!

miki-finland, saara pe urechiuse!

ellenutz, am fost ieri unde m-ai trimis, in magazinul victoria. am plecat de acolo linistita ca, atunci cand va fi timpul, o sa gasesc ce imi trebuie. majoritatea lucrurilor erau inca pt sezonul mai racoros dar cred ca la sfarsitul lui mai gasesc sigur ceva de vara.
am dat peste o rochie alba superba, gen marilyn, imi si venea, culmea. dar e prea devreme inca, nu stiu, vreau mai multe optiuni. pun poza la link, daca vrei sa-ti dai cu parerea. puuup!

irina de bebe rares

Super rochita!!!! Imi place f mult!!

poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput