Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (28)
Raspunsuri - Pagina 19
stancutza spune:
Ange,
vroiam sa-ti spun ca a fost nevoie sa re-votez pozele voastre, prima oara - nu pot sa inteleg de ce! - parea ca am reusit, dar numele meu nu se gasea pe lista de votanti. Si am vazut ca nu prea sunt zuzici pe acolo, desi sigur mai multe din ele au votat. O fi vreo problema tehnica, de trebuie insistat? Nu stiu, cert e ca am reusit pana la urma. Virgo, asemenea - am re-votat.
Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008
Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei
raca spune:
fetele care participati la concurs mai dati linkurile o data sa verificam votarea..
de Razvan Gabriel
www.flickr.com/photos/12657960@N03/?deleted=2274601535" target="_blank">Poze Razvan Gabriel
Cum crestem
jelimoni spune:
quote:
Originally posted by ramonab
OOOOFFFFFFFFFFfff am scri o gramada si cand am dat trimite a dat problem.. Nici nu mai stiu ce si cui am scris.
Sa vad daca imi amintesc,
Chyntia , sper sa iti rezolvi repede problemuca cu maseaua.
Tinna bine ca ai scapat de afurisita de mastita si ai reusit sa faci sa nu iti pierzi lapticul.
Honey am vazut pozicile si fimuletele.Am vazut cum sta micutul ca si imbatat de fericire la tztzuca lu ma-sa. Chia am vrut sa spun ca am vazut la mai mult dinte voi ca aveti aoreola la san maro inchis, a mea e rozaaa. Why?
Am scris mai pe scurt acuma ca eu is asa de deprimata M-am certat de dimineata cu mama.M-a sunat sa imi zica ca nu a dormit toata noaptea de grija pt razvanelu meu ca e slabutz si eu nu vreau sa ii dau sa manace. Adica nu vreau sa ii dau lapte praf.A zis ca laptele meu e apa chioara deja pt el, ca are nevoie de lapte mai gras, lapte praf sau chiar de vaca. A zis ca eu nu ma uit la alti copii de varsta lui cat is de dolofani, de ce il tin flamand si nu-i dau sa manance.A zis ca a vb cu un pediatru (abureala) si i-a spus ce fac cu copilul meu si a a zis ca a ras doct cu gura pana la urechi cand a auzit ca vreau sa il alaptez exclusiv pana la 6 luni.
Mi-a zis ca sunt o mama iresponsabila ca nu vad ce ii fac copilului care pana la urma din cauza asta va inceta sa creasca.
AM incercat sa ii explic calm ca Razvan se satura la san, e sanatos doarme bine e vesel, nu da semne de copil infometat. Dar ea nu si nu ca nu fac bine ca sa ascult la ea si sa fac bine sa ii dau lapte praf.
I_am inchis telefonul ca deja ma busise plansul.
Dar apoi m-am gandit oare are dreptate? Sunt o mama rea? E adevarat ca copilul meu nu e gras, v-am tot spus eu pe aici, dar totusi e in grafic.Si nici nu prea are cu cine semana sa fie grasun, noi amandoi fiind schije, chiar zicea cineva ca noi avem in loc de stomac crematoriu.Ma rog nu e asta un criteriu, dar nush ce sa zic, am o stare asa de rahat. Nici nu stiu daca am fost coerenta in ce am scris dar sper sa intelegeti.
Mami de Razvan-Matei,09.01.2008
http://good-times.webshots.com/photo/2385969230102497651DvpATi
as zice eu vreo cateva da ma abtin ca e mama ta!ASA CA ITI ZIC TIE SA NU MAI BAGI IN SEAMA PROSTII DE ASTEA!!daca razvanelul nu da semne de foame, si e in grafic, creste in greutate e bine!!!nu-ti mai fa procese de constiinta!!sau daca vrei sa nu maiauzi gura ei, spunei ca=i dai si lapte praf si cu asta poate o sa ai liniste, da in nici un caz sa-ti pui tu intrebari daca esti mama rea!!pup fata sai treaca supararea, si sa ai cat mai mult laptic pt razvanelul dragalas!
MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)
POZE BEBE ROBERT
FILME ROBERT
www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert
ce mare am crescut!!
laura_dimitris spune:
quote:
Originally posted by Shose
Am uitat pe bb Calin!!!! La multi ani bbc frumos, la cat mai multe aniversai
Sa va spunem despre noi. Am fost la vaccin. InfarixHexa. Asa ii zice? Ni l'a recomandat doc si cum auzisem si de la voi ca e ok...l'am facut. Am pus supozitor cu aracetamol dupa si nu a facut bb febra deloc. A ost cumintzica...a plans doar la intepatura...apoi parca a si uitat.
Aveam 5,600 si 57 cm. Cum suntem? Avand in vedere ca ne'am nascut de 48cm doar...cred ca e ok pt 2 lunitze. Nu?
Shose si Pipetzica
www.flickr.com/photos/10814074@N07/" target="_blank">Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii
Bravo Lari !!!
Felicitari Pipeticai pentru greutate si inaltime!!
A luat-o pe eleni a mea!!! Eleni are acum. 5.500.
Nici a mea nu a avut nicio reactie ca urmare a vaccinarii... Mi-era tare frica de febra mare pe care o facea dimitris dupa fiacare vaccin...
pipetzica si pe mama ei!!
Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/2288699992/" target="_blank">poze
povestea nasterii lui eleni
laura_dimitris spune:
quote:
Originally posted by ramonab
OOOOFFFFFFFFFFfff am scri o gramada si cand am dat trimite a dat problem.. Nici nu mai stiu ce si cui am scris.
Sa vad daca imi amintesc,
Chyntia , sper sa iti rezolvi repede problemuca cu maseaua.
Tinna bine ca ai scapat de afurisita de mastita si ai reusit sa faci sa nu iti pierzi lapticul.
Honey am vazut pozicile si fimuletele.Am vazut cum sta micutul ca si imbatat de fericire la tztzuca lu ma-sa. Chia am vrut sa spun ca am vazut la mai mult dinte voi ca aveti aoreola la san maro inchis, a mea e rozaaa. Why?
Am scris mai pe scurt acuma ca eu is asa de deprimata M-am certat de dimineata cu mama.M-a sunat sa imi zica ca nu a dormit toata noaptea de grija pt razvanelu meu ca e slabutz si eu nu vreau sa ii dau sa manace. Adica nu vreau sa ii dau lapte praf.A zis ca laptele meu e apa chioara deja pt el, ca are nevoie de lapte mai gras, lapte praf sau chiar de vaca. A zis ca eu nu ma uit la alti copii de varsta lui cat is de dolofani, de ce il tin flamand si nu-i dau sa manance.A zis ca a vb cu un pediatru (abureala) si i-a spus ce fac cu copilul meu si a a zis ca a ras doct cu gura pana la urechi cand a auzit ca vreau sa il alaptez exclusiv pana la 6 luni.
Mi-a zis ca sunt o mama iresponsabila ca nu vad ce ii fac copilului care pana la urma din cauza asta va inceta sa creasca.
AM incercat sa ii explic calm ca Razvan se satura la san, e sanatos doarme bine e vesel, nu da semne de copil infometat. Dar ea nu si nu ca nu fac bine ca sa ascult la ea si sa fac bine sa ii dau lapte praf.
I_am inchis telefonul ca deja ma busise plansul.
Dar apoi m-am gandit oare are dreptate? Sunt o mama rea? E adevarat ca copilul meu nu e gras, v-am tot spus eu pe aici, dar totusi e in grafic.Si nici nu prea are cu cine semana sa fie grasun, noi amandoi fiind schije, chiar zicea cineva ca noi avem in loc de stomac crematoriu.Ma rog nu e asta un criteriu, dar nush ce sa zic, am o stare asa de rahat. Nici nu stiu daca am fost coerenta in ce am scris dar sper sa intelegeti.
Mami de Razvan-Matei,09.01.2008
http://good-times.webshots.com/photo/2385969230102497651DvpATi
of, mai ramona,...desi cred ca ti-au raspuns deja o gramada de fete...
nu mai pune tu la suflet ce spune mama ta in aceasta privinta...!
Ce n-as fi dat eu sa am lapte si sa pot alapta ca tine iar eleni sa ia in greutate fie si jumatate din cat iau restul copiilor....
Plus ca toate lumea spune ca nu se face diversificare pana la 6 luni in cazul copiilor alaptati exclusiv!
Auzi, mama ta sta cu tine?
Nu poti sa-i spui ca i-ai bagat un "piureut" ceva ca sa o faci sa taca iar tu sa-ti vezi linistita de alaptat?!
si Eleni - 05.02.2008
miri_mik spune:
halo!
am fost impuscata in aripa...
n-am apucat sa scriu din motive tehnice ca am vazut poze de bitsi, bb milan, si filmulete cu baietii lui ven! - mai! trece vremea!!!! bebeii nostri nu mai sunt bebei, sunt omuleti in toata regula!
ramonaB... pe o ureche sa-ti intre pe alta sa-i iasa, sau reteaza-i mamei macaroana! a mea, din prea multa bunavointa mi-a otravit primele trei luni de viata ale lui bruno. acu stie ca nu are nici macar ocazia sa se exprime a la bavisme! dureaza, e greu si doare, dar merita! curaj! eu sunt acilea cu galeria!
tinna, uite pup mama eroina! vezi tu, cum spunea grati.ela, asta isneamna sa-ti urmezi instinctul, bravo fata!
stancutsa, uite sacha vede cu ochii trecerea la regim de un bibe pe zi. nu ca m-as plange ca nu e, dar nu e suficient sa las la frigi. prin urlmare, cat eu fac orele de conducere, el ia la bord un bibe. si ii place. e si tratament antireflux. orium, cand sunt acasa, se satura de supt. ba ma tine si pe post de guma de mestecat si ma mushca precum un catsel!
irinouka, pupam fata!
emabucuresti, fetele nu recomanda lapte in alaptat pt ca e principalul element alergic la bebei si cel care e responsabil, in cele mai multe cazuri, de dermatita atopica, cu care ne-am confruntat cateva dintre noi!
angi, beton bancul... de il primeam sambata, aplicam!
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png
roli25 spune:
quote:
Originally posted by raca
Fetelor, imi cer scuze ca dau buzna asa, fara sa fi citit nimic din urma...dar am o problema: de vineri Razvan a facut diaree, adica are vreo 6-7 scaune/zi din care unul singur e cu aspect normal (pastos). Restul sunt destul de reduse cantitativ dar f lichide....ramane numai o culoare asa pe pampers. Nu stiu ce sa-i fac...am incercat cu o jumatate de pliculet de smecta dar nu a avut nici un efect. Nici nu stiu de la ce ar fi putut sa fie, ca eu nu am mancat diferit decat de obicei. Daor lui i-am schimabat ceaiul (chiar daca e alaptat exlusiv ii mai dadeam ziua ceiut sa-i calmez sughitul, undeva la maxim 15-20 ml ceai in 24 de ore). De obicei ii dadeam baby calm de la fares dar joi i-am facut baby drink (cel instant) si de vineri a inceput distractia. Nu stiu daca are vreo legatura cu asta. In rest e f bine, mananca f bine (chiar mai bine decat de obicei, si-a lungit masa de la 15 la 25, 30 de minute si manaca din ambii sani acum), e vesel, doarme bine, ba chiar nu mai are deloc reflux de cand cu diaree si nici colici. Nici nu stiu ce sa mai inteleg.
Mai rau a fost ca ne-a prins si weekendul si nu am putut suna la dr....
Aveti vreo idee de la ce ar putea fi si ce as putea sa-i dau sa-l ajut putin?
Sa nu uit de tratamentul cu fier...ca ar putea fi si asta o cauza, dar avem mai bine de o luna de tratament si pana acum nu au fost probleme. DEl facea caca o data maxim de 2 ori pe zi...
Haideti ca am scris un roman, dar chiart sunt ingrijorata...
Raca baby drink are zahar. Baby calm e mult mai bun. Eu lui Marc i-am dat pana la 1 an si ceva...asta era ceaiul lui de baza..deh el s-a nascut pe canicula mare si ii dadeam cte un pic chiar daca era alaptat exclusiv. Acum la Andrei fiind nascut iarna...nu are nevoie de ceai, dar am baut eu foarte mult ca sa nu faca colici.
Sfatul meu e sa continui cu baby calm.
Roli mamica de Andrei(16 ianuarie 2008) si Marc(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
roli25 spune:
Ramonab iti doresc sa ai taria sa treci peste toate prostiile astea. E mare pacat sa nu alaptezi un copil cand ai lapte. Las-o pe mama ta in banii ei, lasa dr. in banii lui daca e in stare sa spuna asemenea prostii. Laptele de mama e aur pt. copilasi. Nu pune la suflet ca supararile nu fac bine la laptic. .
Off asa ma revolt cand vad ca mai exista in secolu asta oameni care nu inteleg ce e bine pt copii, nu citesc sa se puna la curent, da dau sfaturi
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
laura_dimitris spune:
Eu iar sunt in contratimp cu voi...
Roli, dorm puiutii tai de poti fi activa la ora asta?
Miri, chiar ma gandeam la tine zilele trecute cand ma pregateam sa merg sa ma intalnesc cu fetele la parc... Ce sanse avem noi, fetele din bucureti, ca sa te vedem pe aici? Cand vei veni in tara mergi direct in frumosul maramures (parca de acolo esti tu,... nu?! ) sau dai o raita si pe aici? Tare ce mi-ar placea sa te cunosc si sa-ti vad baietii cei frumosi!!!
si Eleni - 05.02.2008
roli25 spune:
Anca.diana poti merge cu Calin la Roman, dar la 2 ore sa va opriti jumate de ora si sa-l intindeti pe bebe in carut sau pe bancheta. Asa mi-a recomandat pediatrul cand am plecat cu Marc la mare la 3 luni. Ne opream, scoteram carutul din portbagaj si-l plimbam jumate de ora prin sate sau pe camp