Fulguleti de nov-dec-06 (169)
Raspunsuri - Pagina 6
deeaA spune:
dianarusLa multi ani,scumpa mami de doi ieduti,iti doresc tot binele din lume si sa ramai la fel ca pana acu
La multi si tie teodora,sa te faci mare si s-o faci fericita pe mami
Si in sfarsit urez si eu un tuturor celor care poarta nume de floare,si celor mici si celor mari!
acs spune:
Teodora
Anateo sa-ti traiasca puiutii si sa fiti cu totii sanatosi si fericiti!
Dastefa, bine ai venit! Daria
Danutz, vrei sa-ti povetesc cat doarme Victor? Nu cred :). Stai linistita, e normal sa se micsoreze numarul de ore dormite. Sunt copilasi acum, nu mai sunt bebei. si nu-ti mai fa griji!
Bambo, sunteti frumosi toti 3! Am admirat pozele! De ochisorii Antoniei m-am indragostit!
Manuela, Stefan si cele 3 minuni
iulia-stefy spune:
quote:
Originally posted by danutz
Am si io un pitic...mi se pare ca nu prea mai doarme ziua....adika de la 2 reprize de somn, clar a renuntat la una, iar aia unica care i-a mai ramas nu e niciodata mai lunga de 2 ore.
Azi de exp. a dormit fix o ora, in rest energie maxima, alergatura si calarit umerii de taica-su la greu. A picat mort la 9 imediat dupa baita!!!
Io zic ca totusi e cam scurt somnul asta, chiar daca doarme apoi toata noaptea...
Stefy doarme la pranz, o ora- doua si cam asta e tot. Seara se culca la 22 si la 7.30-8 e treaza.
poze din Copou
poze din februarie-martie
Poze Stefy
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)
deeaA spune:
dastefi bine-ai venit in !
bambo frumoase ca de obicei,iarantonia e o scumpa printre atatea flori
monicabb te asteptam cu vesti de la eco,numai vesti bune,burtok
deeaA spune:
inca una si plec la facut curatenie,despre piticul cu dormitul,de cand il stiu are un somn si ala de max 2 ore,dar seara pana in ora 22 e rupt,sforaie si patul sub el,iar la 7 trezirea,fresh,fresh
acs spune:
Monica, succes la ecografie! Asteptam poze din vacanta :)
Dandusa, cum ati sarbatorit-o pe Crinuta? La anu' veti sarbatori doua floricele :).
Acum sa va povestesc cum am petrecut in weekend. Sambata am fost la Slatina, la bunica mea. Este foarte slabita (si la propriu si la figurat), sta mai mult in pat, dar s-a bucurat sa ne vada. Sper din tot sufletul sa nu fie ultima oara cand isi vede stranepotii. Victorila a placut-o de la inceput, ca si pe unchiul meu. Se ducea la bunica si-i intindea biberonul cu supa, apoi si-l lua inapoi si mai facea o tura de apartament. Unchiului meu i-a spus tati si i-a sarit in brate :). Fetele (in special Ioana) au dat spectacol pentru bunica: au dansat, au cantat, au recitat :). Ioana ne-a dat afara din camera, ca nu se putea desfasura cu atatia spectatori :). Pe bunica am cam obosit-o, dar a fost fericita.
Apoi am dat o fuga si la tara, la plecare, si a fost mare bucurie si acolo: vazut vacute, alergat prin iarba, plimbat pana la biserica...
Din pacate Ioana a facut iar febra, ieri dimineata (nu mare, stare subfebrila, dar nu era bine). A transpirat in masina si acasa era cam frig... in fine... mi se pare cam prea sensibila si vreau sa-i fac un tratament de crestere a imunitatii. Voi intreba doctorita la urmatorul consult. Diana, tu spuneai ca le dai ceva baietilor, nu?
Manuela, Stefan si cele 3 minuni
Yagmur spune:
Salve,
Nu am terminat capitolul trecut, dar am citit despre bona lui Dani si ma doare pe mine sufletul; trebuie neaparat sa gasesti o solutie.... stiu ca este greu, dar nu se poate ca Dani sa aiba asa o bona..... si eu ma gandesc cu groaza ca daca venim in Buc nu as mai accepta nici o bona dupa Olimpia.... chiar am avut noroc...
Ai grija de tine si sa ne spui ce solutie ai gasit. Multa putere!!!
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca
carla2005 spune:
Cum percep copiii viata
De la lume adunate,
Copiii au o cu totul alta perceptie asupra vietii, una mai putin complicata si de multe ori mai normala.
Nuditatea O mama se plimba cu masina impreuna cu cei trei copii mici intr-o dupa-amiaza torida de vara, cand o femeie dintr-o decapotabila s-a ridicat din scaun si a inceput sa le faca cu mana. Femeia era total goala. In timp ce mama isi revenea din soc si se gandea sa le spuna repede copiilor sa nu se uite, fetita de cinci ani i-a spus inocent: "Mami. Femeia aia nu poarta centura de siguranta!".
Un baietel s-a pierdut pe culoarele unei sali de gimnastica si a nimerit la cabinele femeilor. Acestea au inceput sa tipe, sa insface prosoape sa se acopere si sa fuga in toate partile ca sa se ascunda. Baietelul le-a privit uimit dupa care a intrebat senin: "Ce s-a intamplat? N-ati mai vazut un baietel in viata voastra?"
Onestitate
Un baietel de patru ani a venit alergand din baie sa-i spuna mamei ca si-a scapat periuta de dinti in toaleta. Mama a scos-o din toaleta si a aruncat-o la gunoi. Atunci baietelul a stat si s-a uitat putin gandindu-se, dupa care a fugit in baie si s-a intors cu periuta mamei. A ridicat-o in fata mamei si i-a spus cu un zambet incantat: "Mai bine ai arunca-o si pe asta pentru ca a cazut in toaleta acum doua zile".
Pareri In prima zi de scoala, un elev din clasa intai i-a dat invatatoarei un bilet de la mama sa. Pe bilet scria: "Parerile exprimate de acest copil nu sunt neaparat cele ale parintilor lui".
Ketchup O femeie se chinuia sa faca sa curga ketchup dintr-o sticla. In timp ce se chiunuia i-a sunat telefonul asa ca l-a rugat pe baietelul ei de patru ani sa raspunda la telefon. "Este directorul, mama" i-a spus copilul mamei. Dupa care a adaugat: "Mama nu poate raspunde acum. Da o sticla peste cap".
Batranete
O mama facea voluntariat la o organizatie care ducea hrana batranilor fara ajutor. In timpul orelor de program o lua pe fetita sa de patru ani cu ea. Pe acestea o fascinau bastoanele, scaunele cu rotile si alte lucruri care aveau legatura cu batranii. Intr-o zi mama a gasit-o holbandu-se la o proteza de dinti care statea intr-un pahar cu apa. In timp ce mama se pregatea sa raspunda la inevitabilele intrebari ale fetitei, acesata s-a intors si a soptit "Zana maseluta n-o sa creada niciodata asa ceva".
Imbracamintea
O fetita se uita la parintii ei cum se imbraca pentru petrecere. Cand l-a vazut pe tatal sau cum isi imbraca costumul aceasta i-a spus: "Tati nu ar trebui sa porti costumul ala". "De ce scumpa mea?". "Pentru ca stii ca iti da dureri de cap in dimineata urmatoare".
Scoala
O fetita abia terminase prima saptamana de clasa intai si vine nervoasa acasa: "Imi pierd vremea cu scoala" ii spune mamei. "Nu stiu sa citesc, nu stiu sa scriu si nici sa vorbesc nu ma lasa!".
Biblia
Un baietel deschide biblia familiei. Era fascinat de desenele din carte si dadea pe rand fiecare pagina. Deodata ceva cazu din biblie. Era o frunza presata intre pagini. "Mama uite ce am gasit" striga fericit baietelul. "Ce ai gasit?" intreba mama. Fascinat baietelul raspunse "Cred ca sunt chilotii lui Adam!”
mama de 1 an si 5 luni
flore26 spune:
Multumesc de urari... m/am gandit la voi toata ziua, doar ca am avut parte de o mare surpriza, si nu am avut timp sa intru sa fac cinste...deci, luati de/aici: mici, pulpe de pui, piept de pui, cotlet, carnaciori, ciuperci umplutte cu telemea, toate la gratar, bere, vin, whisky, cogniac, suc...toate pentru voi...
SURPRIZA: de ziua mea, adica ieri, nu am invitat pe nimeni...stiam ca vin finii, nasii si cam atat...am inceput cheful la 14, dupa ce s/a trezit Alessuca...pe la 17, dupa ce am terminat de mancat TOT, au inceput sa sune la usa...aproape toti prietenii nostri...ne/am adunat vreo 25...curtea plina, gratarul gol ...la ora 20 au venit ultimii...ne/am intins pana la 21.30 ...a fost superrr...o vreme calda, un soare, o nebunie...m/am simtit tare bine...Uitati/va si admirati.. SOMNUL: de la 22 pana la 9 dimineata, iar la pranz un singur somn de la 14 la 16 sau 13 - 15 in functie de zile.Fug la somn...va tzuc12+ Flore Alessia Liane (16-12-2006)
" Cel mai frumos colier al unei femei este dat de mainile copilului sau in jurul gatului" (Natalie Portman)
ruxandra_sb spune:
Poate cititi aici..
este si o petitie on-line
P.S. cand ma gandeam ca lege mai nu poate fi.. uite ca se poate si mai rau
Are mama doi flacai.. Matei (6) si Grigore (1)