Fulguleti de nov-dec-06 (169)
Raspunsuri - Pagina 3
kikineata spune:
Asiza, cand eram mica am avut probleme cu crapaturi din astea la maini. Ma dadeam cu vitamina A. A fost eficienta la mine. Si acum cand a avut Garga la gurita zabalute dr. mi-a rec sa-i dau cu vit A.
Pune aparatu' la-ncarcat!
KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)
lizzy spune:
quote:
Originally posted by kikineata
Ieri a fost ziua fratelui meu. Berbecii sunt niste oameni extraordinari, frumosi in exterior si perfect de frumosi in interior!
KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)
fugi de-acilea serios? faini pe toate partile?! ioi ce bine ma simt
dar sti tu cat de zulu sunt berbecii cateodata?! berbeci in adevaratul sens al cuvantului!
ce-i drept, atunci cand iubesc o fac cu patima, atunci cand ajuta o fac din suflet, atunci cand se lupta o fac pana in panzele albe... noroc cu astea, ca minusuri sunt destule
Marc 1+ si Ianis 3+
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc
Mananc deci slabesc
a_deju spune:
ohoo, zi de mare sarbatoare :)
la multi ani dianarus, sa traiesti, sa infloresti!!! sa ti se-mplineasca toate dorintele, chiar si alea cu vize canadeze :) sa cresti mare si frumoasa, sanatoasa si voioasa!!
la multi ani, teodora!!
sa ne traiasca si florile, mari si mici!!
Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx
a_deju spune:
noi suntem bine, motanul si el, multumim de intrebare.. a terminat antibioticu' ieri, iar restul tratamentului il continuam pana scapam de tuse, care nu e suparatoare, sa zic cam de 3 ori pe zi, dar si cand tuseste..zici ca se rup muntii din loc :))
azi furam la plaja, la propriu, nu de alta da' nu erau nici mai mult nici mai putin de treij' de grade (parol!!), motanu' a fost incantat de apa, nisip, toate cele.. deci presupun ca va fi o vara faina :)
si toate ar fi minunate daca io n-as simti ca surzesc :) am urechile infundate nasol, si incepe sa ma doara si cand inghit..minunat... am bagat otocalm, sa vedem ce se-ntampla mai pe seara...
pup, ma duc sa-mi trantesc cracii la orizontala pana nu se trezeste imblanimea-sa :)
Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx
lizzy spune:
multzam fain ca mi-ati urat numa' de bine!!!
Marc 1+ si Ianis 3+
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc
Mananc deci slabesc
Ktrinel spune:
Dianeirus :la multi ani draga prietena minunata! sper ca starea ta de bine sa fie molipsitoare pt noi toate! sa iti traiasca si sa te bucuri din plin de familia ta frumoasa ! sa fiti sanatosi , ca restul vine de la sine!
LA MULTI ANI TEODORA SI TUTUROR FLORILOR DE AZI!
o duminica frumoasa tuturor!
luciaro spune:
La multi ani, Teodora! Sa fii sanatoasa si sa iti bucuri parintii!
Si la multi ani pt toate florile, pt cuscra mea draga Flore, pt Crinuta, pt toate celelalte mamici de fulguleti (including me ) si pt fulguletii care poarta nume de flori, si pt toti cei dragi voua!
Am "prins-o" pe Aelita acum cateva zile, sunt bine, a avut laptopul stricat, zicea ca o sa incerce sa scrie, burtica si ea bine, are termen cam o data cu Madaluta!
luciaro spune:
Si ca sa-i potolesc piticii lui Flore chiar de ziua ei, si lui Serban ii mai vin inca incaltari nr 20 (luate din toamna), acum vreo luna i-am luat insa si unele nr 21... deci tot cam pe acolo suntem si noi (dar si eu port 35-36...)
Monicabb spune:
Buna ziua mamici si pitici,
Iata-ne si pe noi reveniti in Bucuresti. Am venit de miercuri seara insa abia acum am reusit sa va dau un semn.
In primul rand la multi ani Lucia, Ktrinel, Diana, Flore! Sa fiti voioase si sanatoase, sa va bucurati de familiile voastre!
La multi ani Crinuta si Teodora! Sa va aveti o copilarie ca in povesti!
Noi am petrecut foarte bine, neasteptat chiar. Dragos s-a simtit minunat, mai bine decat acasa. A mancat bine si a dormit neintors. Cum il puneam in pat si stingeam lumina, nu se mai misca pana dimineata. A primit multe multe pupaturi de la tunisieni, n-am vazut oameni mai pupaciosi. Cum il vedea cate unul, cum pac cel putin o pupatura. La inceput m-am mirat dar am hotarat ca trebuie sa-mi faca placere, fie ce o fi, si a fost bine ca nu s-a ales cu nimic de pe-acolo.
La dus Dragos a facut cunostinta cu toti calatorii din avion, a dat cred ca vreo suta de ture prin avion, la intors a dormit tot drumul, a trebuit sa-l trezesc la aterizare. Asa ca am avut calatorii placute cu avionul.
Am avut doua zile de plaja ca lumea, o zi in care am facut o excursie, o zi cu vreme urata si restul am stat mai mult pe plaja imbracati. La piscina se putea face plaja dar era prea greu ca Dragos aluneca si trebuia tinut intr-una mai ales ca se tot ducea la marginea piscinei. Pe plaja lumea era a lui. A fost foarte draguta prima intalnire cu marea. Ne-am plimbam pe malul marii cu caruciorul si el radea de se prapadea la fiecare val. Apoi nu s-a omorat cu apa ca era cam rece, numai in ultima zi a dat semne ca intr-adevar ii place.
Cam asta a fost excursia noastra, mi-ar fi placut sa mai stam, dar bine ca am fost macar atat. Nu stiu daca o sa mai ajungem la mare anul asta, asta e, poate macar cateva zile ca tare bine e.
Maine ma duc la ecografia morfologica, am emotii.
Cat de curand pun si poze.
Va pup
Monica, mama lui Dragos (6 decembrie 2006)
Donia spune:
La multi ani, Diana!
Sa ai parte de fericire, sa fii inconjurata de dragoste si sa-ti dea Dumnezeu putere ca sa iti implinesti dorintele! (oriunde pe planeta asta s-ar plasa ele )
La multi ani printesei Teodora!
Sper sa primesti cadouri multe si sa te joci cu prietenii cat mai mult!
La multi ani de Florii florilor noastre!
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.