Fulguleti de nov-dec-06 (169)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

quote:
Originally posted by Dia1609

na, ca am o pagina de discutii numai eu cu adeju

Dia de Oana 29.11.06

"Da aripi unui copil, dar lasa-l sa invete singur sa zboare" Marquez

dap :) noroc ca-s atat de stimulante pt interesul general.. :)))))))))))) si mai ales, on-topic :)))))))))))))

Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)

"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Bey A-dejule in stimularea stimularii las ca vedeti voi...Oare incape in masina nostra?? e retorica...ba nu...aveti dimensiunile?? De ce nu-ncape din cauza rotilor sau manerului...hi hi

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

Mergi la inceput

hai c-am trecut la pagina 20, fac un capitol nou imediat si ma duc si io la culcare, de-oi mai prinde ceva :)
kiki, sa stii ca mai bine luai tricicleta, ca asta de la miniblu are si varianta "carut sport", cum ar veni... deci are doua tipuri de scaun, unul in care sta puiul exact ca-n carut (noi pe asta o sa-l folosim pana da vara bine-bine), si al doilea, exact ca-n poza diei (la varianta a doua montezi si ghidonul si pedalele, si ai practic una bucata tricicleta)... deci impuscai doi iepuri deodata :) da' nu-i timpu' pierdut :)) te-nvat una-doua cum sa vinzi rapid carucioru' :)) nici nu stii cata experienta am :))))

Deea, mami de www.onetruemedia.com/shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)

"outside of a dog, a book is a man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)" Groucho Marx

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Asiza, merge si combinat vita cu pui. Asa imi facea mie tati. Mam stii ce sarmale face...te lingi pe degete din ghebe(astea-s ciuperci) si pui, cu multa verdeata printre care si spanac si invelite in frunze de potbal sau stevie...doamne o nebunie. Gata il pun pe Mitica la facut sarmale sa-mi trimita pe tren. Trmit si la tine da facem troc....o gentuta cu diverse de la Next...io o gentuta cu sarmale...hmmm e bine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

quote:
Originally posted by a_deju

quote:
Originally posted by Dia1609

na, ca am o pagina de discutii numai eu cu adeju

dap :) noroc ca-s atat de stimulante pt interesul general.. :)))))))))))) si mai ales, on-topic :)))))))))))))

kikineatzo, si oana are haine de la next, mai ales de vara.. hai sa vedem ca poate ne suprapunem :))... si de la zara, h&m, care-s f cheap dincolo... o gramada ce bluzite de la zara cu 2 euro/buc, trening cu 4 euro, blugi cu 5 euro, etc etc... in romania, preturi nesimtite... da' oricum as cumpara dc as gasi, ca nu ma pot abtine, am o problema cu shoppingu' (mai ales pt copil)... pantofi n-am incercat de la zara, acolo iau de la firme serioase :) ... si sa stii ca nu te cred ca nu intri in hainele de zara

chinico pe unde-i? chinicoooooooo, beeeeaaaaaaaaaa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

n-am apucat sa va zic buna dimineata, asa ca o fac acum
(las calculatorul deschis peste noapte, asa ca raman logata tot timpul pe dc, numai timp sa am sa citesc si sa scriu...)
aveti mare grija cu tricicletele in acsa: tudor al meu si-a spart capul de caloriferul electric incercand sa se joace cu tricicleta care era pitita intr-un colt unde nu ar fi putut ajunge in mod normal; acum e bine, au trecut 10 ani de atunci

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by kikineata

Bey A-dejule in stimularea stimularii las ca vedeti voi...Oare incape in masina nostra?? e retorica...ba nu...aveti dimensiunile?? De ce nu-ncape din cauza rotilor sau manerului...hi hi

asta, si m-apuc de capitol :) promit :)

pai..una la mana..nu se strange in niciun fel...deci evident ocupa de doua sau trei ori locul unui carut...sau si mai simplu, imagineaza-ti ca bagi un carut, sport, desfacut, in masina.. in portbagaj, unde vrei tu :)) dimensiunile le-as fi avut, daca nu ar fi aruncat mihai deja cutia.. iar carticica ei e in camera la eric, deci nu pot sa-ti zic momentan.. in principiu, daca e o problema cu manerul, se scoate una-doua.. important e sa ai loc sa asezi (cu roti in sus, sau in jos, sau cum vrei tu) "obiectul" propriu-zis :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

quote:
Originally posted by kikineata

Asiza, merge si combinat vita cu pui. Asa imi facea mie tati. Mam stii ce sarmale face...te lingi pe degete din ghebe(astea-s ciuperci) si pui, cu multa verdeata printre care si spanac si invelite in frunze de potbal sau stevie...doamne o nebunie. Gata il pun pe Mitica la facut sarmale sa-mi trimita pe tren. Trmit si la tine da facem troc....o gentuta cu diverse de la Next...io o gentuta cu sarmale...hmmm e bine?

ma bag si io la schimbul asta, ca
si du-te si ia la garga, ca doar nu mai sta multa vreme in carucior, n-ai tu norocul asta ... din cauza manerului nu incape nicaieri :))
pfuuu, doarme oana de 2 ore deja, se vede, da? m-as culca si io, da' precis se trezeste daca ma misc :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianav spune:

kikineata hihi, chiar ca avem aceleasi gusturi!! Sa iti spun ca Oana a avut anul trecut o caciulita tricotata identica cu a Sarei din poze (cea roz cu partea din fata taiata drept si croita oarecum cu urechi) Era tare haioasa in ea. Si da, imi plac hainutele Next dar nu m-am bagat inca la rochite, mai astept sa se incalzeasca.

Dia...da, eu am pus o poza dormind, nu stiu daca se vede cat de neuniform e tunsa, adica in unele zone se vede pielea capului si in altele are par. Pielea capului nu se vede din cauza ca e tunsa aproape de zero, ci pentru ca intr-adevar a taiat mai scurt parul acolo si ea are fff putin par si ala blondut. E aiurea rau. O sa mai facem o incercare ca se face cald si nu mai tine caciula pe cap anyway.

Sper sa fie vreme frumoasa sapt viitoare, merg la munte, chin mare cu ciorbele Oanei, numai asta ii place cu predilectie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Salut

Fost la cumparaturi de dimineata abia trezita din somnic a fost mai bine fara crize si tipete ,acum doarme tun
Crema de protectie solara inca nu am luat dar tot 50+ prestam tare greu o dau cu crema de fata,ne luptam una cu alta

Dia-o scumpete Oana imi place la nebunie poza cu Oana in pijamale si suzi ,super tricicleta
Laura-ma bucur ca e totul ok cu bona
Asiza-vrem poze cu noul look ,doar din amestec am facut,dar cred ca ar iesi bune si din vita
Teutz-Alexia,tinem pumnii sa iasa repede caninii si fara durere
Yagmur-zbor placut si paste fericit
Iulia-stefy-e cresa de stat de poarta halate albe?,tinem pumnii sa fie totul ok ,nu am folosit dentocalmin
Kikineata-de asta e garga in ton cu moda se imbraca de la Londra

Antonia doarme de 1 ora fug sa mai fac cate ceva prin casa

Bamboletta si www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">Antonia-Gabriela(1 nov 2006)

Mergi la inceput