Timisoara Impreuna (100) Sarbatoriiiiiiiiiiiiim!!!
Raspunsuri - Pagina 16
Doris-Alina spune:
Bey...cum stati cu votarea perlelor? ati vazut Trofeul? va place ideea ?
Astept sa votati toate, sa incepem festivitatea de premiere...
Toti oamenii te aud cand vorbesti. Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea pr[red]intesei mele
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">[red]CHRISTMAS 2007 by INES
www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
POZE CU NOI
Mariaa spune:
si eu acasa...
Clau, ai inteles acuma cum stau lucrurile, da?! Laurelu, Aida si cu mine facem valuri pe aici de cand am intrat noi am bagat fetele in fibrilatie
pe de alta parte voi poate nu vedeti...dar asistam la doua transformari, Lore si Claudia!
qoute Lore_
Si fii sigura ca fiecare are cate o problema ,nimeni nu este pe deplin fericit.Cauta sa fii linistita si impacata cu tine , linistea vine din noi si din credinta in Dumnezeu. _quote
Claudia, suntem aici, iubita! zii tot ce ai pe suflet!
Deya pe unde umbli? Lormi? mai lasa omul ala sa respire mey...
Doris nu raspunde pe mess...cred ca e in action
pentru Emma
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=2" target="_blank">Agonie si Extaz, @Lyme, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=32" target="_blank">PartyDC , blog DC,Timisoara impreuna
"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara
Doris-Alina spune:
Inchidem si deschidem sireturi,
ssst...
Toti oamenii te aud cand vorbesti. Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea pr[red]intesei mele
www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">[red]CHRISTMAS 2007 by INES
www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
POZE CU NOI
silvana75 spune:
Bine ca nu legati si dezlegati cutii
Vreau si io action
Silvana si Paul
Poze cu noi
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel
anda spune:
Clau cind iti iei mama bocceaua la spunare da un sms ca te astept la gara. Asta daca nu mai rezisti. Da-l naibii de pandispan ca is ele lucruri mai demne de facut. Fa o plimbare...
Lore si pe restu, de fapt. Ma uitam azi la lore in poza aia de la ana si m-am socat cit ii de slaba. Nush ce sa-ti fac, ti-as da de la mine daca as putea...Cit despre aia mica si ioz cos inca o pomene...vai vai ce ma fac.
Katik, scuzoaiele mele, ma simt ca dracu. Stau in pat de la 4 jumate, am tot motait. Mi-e rau de mor si nici semne ca ar fi mai bine nu-s. O iau pe duamna barbie cu mine maine poate cumva ma tarai sa dau de tine.
Ana n-am gasit bilute de codite. Le-o fi inghitit tobi si pe alea. Sau le-o furat Cos sa le puna sub perna sa-i aduca si lui barza ceva ioz.
Dani, noutati? cum e cuiu?
Doris mama vezi sa nu te-ncurci in sireturile alea...ti s-o urcat star poweru la cap?
Restu,
Anda, mami de Ed
Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara
deya spune:
Hop si eu.....Mariaa ma crezi ca umblu nauca nici eu nu mai stiu pe unde.Daca vedeti una nebuna cu casti in urechi extraordinar de slaba(4 kg in 2 saptamani) aia mi's eunu stiu ce am...(stiu da nu recunosc)
Am citit si da Doris recunosc si eu am plans......sper ca la editia 200 sa nu mai scrieti de tristetile mele ci de bucurii ati impletit cuvinte frumoase bazate pe sentimente adevarate.
Am o saptamana full.In weekend am fost acasa unde nu mai imi merge netu ,care ma vedeti pe mess e verisoara mea nu sunt eu.
Mis din ce in ce mai nauca,m-am linistit da nu e bine,m-am retras in cochilia mea...si mi-e bine si fffffffffff greu in suflet.(prea proasta pentru secolul si rautatea oamenilor)
Claudia hai draga mea tu care esti cu incurajirile aici....ai pus ceva la tampla?
Lore,asa m-am bucurat ca ai ajuns la biserica,tot citeam ca iti doresti da nu poti cu Laura si da vad ca ai reusit........
Doris nu deranjam ca incurcam sireturile
Danitin cum te simti?am indraznit sa iti dau un pm da ac imi dau seama ca ai si asta cu cuiu pe cap...tare incoerenta am fost....sper sa intelegi
Gonghy mea culpa daca mi-ai mai raspuns da mai intreb odata cum ai ales numele Maya ca ma bantuie intrebarea.
Maria multumesc de intrebare,ca imi porti de grija
Lormi, cum stam?
Ana,Katik,Mihi,alexa
Scuzati daca am uitat pe cineva..noapte buna va doresc
silvana75 spune:
Miercuri se organizeaza la munca un fel de party si fiecare trebe sa aduca ceva de mancare specific tarii de unde provine ... eu sunt singura romanca de acolo si sa rup gura targului vreau sa duc ceva da' nu stiu ce ... va rog veniti cu idei pentru ceva specific romanesc dar nu foarte complicat ca-mi prind urechiile printre blide
Anda, se pare ca s-a lasat cu raniti de ambele parti
Noapte buna, Timisoara
Silvana si Paul
Poze cu noi
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel
deya spune:
Na Silvana bas pe tine te-am uitathmmm mamaliga?sau sarmalute?off te ajuta fetele ca eu cu gatitu sunt in pom.Te pup.Noapte buna
anda spune:
quote:
Originally posted by silvana75
Miercuri se organizeaza la munca un fel de party si fiecare trebe sa aduca ceva de mancare specific tarii de unde provine ... eu sunt singura romanca de acolo si sa rup gura targului vreau sa duc ceva da' nu stiu ce ... va rog veniti cu idei pentru ceva specific romanesc dar nu foarte complicat ca-mi prind urechiile printre blide
Anda, se pare ca s-a lasat cu raniti de ambele parti
Noapte buna, Timisoara
Silvana si Paul
Poze cu noi
ardei umpluti, o ciualama cu mamaliga sau tochitura, salata de vinete, lapte de pasare saaau clatite cu carne la cuptor sau cu gem....ioooi
Anda, mami de Ed
Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara
silvana75 spune:
quote:
Originally posted by Mariaa
eu imi amintesc ca intrasem chiar de ziua Andei deci inainte de a pleca tu...apoi toata lumea era innebunita, cum e Silvana, ce face Silvana ?! si zau de nu mi-era o tarsha (ca sa zic asa) sa ma bag sa scriu, zic cine ma baga-n zeama si pe mine pe aici dupa asa despartire ?!
desi erai peste ocean zau ca-mi era o frica de tine ca de Anda am descoperit apoi ca esti cu totul altfel si mult mai calda decat te percepeam eu
ausi, io am un fix...cand te tunzi dom'le ca mor de dragul tunzorii si vreau sa te vaz ashea cum iti sta!
pentru Emma
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=2" target="_blank">Agonie si Extaz, @Lyme, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=32" target="_blank">PartyDC , blog DC,Timisoara impreuna
"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara
Vezi ce calda sunt ca dau cu stangu'n dreptu cand te astepti mai putin
Probabil o sa ma tund inainte de a veni mamanu, nu stiu sigur.
Silvana si Paul
Poze cu noi