Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (155)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

nicoleta, ce lalele superbe, ti-a priit plimbareala, poate vine si tizul baiatului meu maine!!:))
mussara, sa-ti traiasca baiatul!..ce curajos sotul tau sa-l tunda, mie mi-e teama de masina de tuns...
mami.p, bine ai revenit!..de ce trebuie sa stii cat papa bebe?..daca papa bine, doarme bine, face kk dupa masa, atunci e ok.Eu am mers la pediatru la 2 si 4 saptamani,sa-l cantareasca si sa-l masoare, tocmai ca sa vad cum creste...daca ai laptic, nu are rost sa-i dai supliment sau sa te mulgi sa-i dai din bibe..nu-ti face probleme, toti stau mult la san in prima saptamana, si la mine la fel a fost, pana se obisnuieste, ca oboseste repede, se odihneste si o ia de la capat!..dar nu e bine sa prelungesti timpul asta pt ca risti sa-ti faca rani la san.In mod normal, ea o sa reduca singura timpul pt papa, pe masura ce ia in greutate si creste, ca automat capata si putere sa traga laptic mai mult si mai repede!da-i sa pape la cerere, cum au zis si in maternitate!..bafta si rabdare! te pup!!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

Helllooo!!

Mama ce am dormit amandoi azi...papa somn papa somn. De la 11 aseara tot asa o tinem si e 12 ziua la noi:)). Mancal-ar mama ca tare cuminte e de vre-o 2 saptamani.
zic ptiii sa nu il deochi :))))

Aseara am fost pana la magazinul de bebelusi s mi-am lua monitor de acela sa il aud cand plange a mi s-au lungit urechile de atata ascultat si i-am luat si un swing pentru copii mai mari a celalat era de bebei mici prea jos si il plictisea.

Faza dura a fost ca iara a facut kk pe el :((((((((((
Inainte sa plec il schimb ii dau sa pape ca daca nu urlaaaa...si uite ce-mi face. Si il aveam in scoica si taica-su nu a desfacut curelusele asa ca .... mi-a iesit kkuta afara din scutec:(( Deodata am auzit prrr si cand m-am uitat erau galbeni nadragii lui :((

Asa ca azi am spalat invelitoarea de la scaunul de masina. Voi ati patit asa ceva? Cum ramane dupa spalare?

Hai ca mai am cateva nasteri de recuperat si revin.

LA MULTI ANI !! Florinel de Bubu
LA MULTI ANI!! Florinel preferat de MAMI

Asa creste mare puiul

www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Kya, 60 ml e ok la varsta ei dar sigur ia si mai mult, mulsul niciodata nu "scoate" cat scoate bebe. Nu te apuca de proba suptului ca o iei razna! Doarme bine (ziua sau noaptea, nu conteaza)? Tipa de foame? Are o fata relaxata sau chinuita ? Daca nu, las-o in pace, inseamna ca-i e bine.
Stela, pai de-aia am si zis, ce nu stiu eu cum is barbatii? Arata-i poza Iuliei din gradina botanica, in carucior, sa o vada el singur ce bine sta.

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Kya, dar de ce ii dai ceai? In afara de baby drink care se da LA COLICI, mie mi s-a explicat ca nu are nici un sens sa-i umpli stomacul cu ceai, caci ii scade apetitul pt lapte si nu vrei asta!

Naty
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

quote:
Originally posted by mami_papatot
voua vi s-a intamplat ca bebe sa stea chiar si doua ore la san si dupa aceea sa caute in continuare tatica? nu suge incontinuu, iar eu am lapte pt ca de fiecare data inainte sa-i dau tataica, daca strang sfarcul, curge laptic. In spital, doamnele ii dadeau supliment 20ml dar eu nu as vrea sa fac asta atata timp cat am lapte.

Da, Papaciosule. Mie mi se intampla asa. Statea si cate 4 ore. Si tot asa: nu sugea mereu dar nici nu se lasa data de la san sau sa adoarma. Nici eu nu i-am dat deloc supliment fetei mele de cand sunt acasa, iar in spital i-am dat doar o sg zi. Ii dau sanul la cerere. Acum vrea ziua cam la 1 ora sau la 2-3 ore, depinde cat doarme. Noaptea doarme mai intai vreo 5 ore si apoi cate 2 pana la ziua.
Cand a facut 3 sapt deja luase un kg fata de greutatea cu care iesise din spital si media e de 750g-1 kg la o luna. Deci creste fata mea f bine.
Nu inteleg de faceti atatea catariri si va faceti atea griji ca nu aveti lapte...Kya, aici vb si cu tine!

Lapte e exact cat ii trebuie bebelusului si cu cat suge el mai mult si mai des si sanii fabrica mai mult lapte. Daca bebe dupa ce amancat e linistit si apoi doarme bine NU VA MAI FACETI GRIJI CA LAPTICUL E SI BUN SI E SI DESTUL!!!
va pup si nu va mai faceti atatea griji.

Elara, fericita mamica
a Mariei Roxana (20.03.2008)

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni." Seneca

Mergi la inceput

Adriuta, probabil trebuie sa treci la alta masura de pampers, au patit-o si alte fete si am patit-o si eu de ieri. Kk si pipi toghether. Aveam o mostra de Happy Mini (numarul urmator), i l-am pus si a fost super ok, plus ca se si vedea ca sta mai bine pe ea. Asa ca maine ii iau pampersi noi (azi ca sa n-o mai patesc am schimbat-o cat de des am putut )

Naty
Iulia mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Va multumesc din suflet pt. urari, am ratat eu galeria...daca s-a grabit Stefanutu
Am facut baita, i-am dat sa pape...cam 45 de min tine masa la noi. Abia in dupa masa asta mi-a venit lapticul si sunt super fericita. Imi luasem de la farmacie Galactogil si am luat o doza, iar dupa cateva ore aveam sanii umflati In drum spre casa, de la maternitate, imi faceam probleme ca nu stiam ce o sa pape bebe, sanii mei erau moi, dar acum e super!

Va scriu aiurea, ce-mi amintesc...va iube pe toate, La multi ani tuturor Floriilor!

n-am timp sa schimb semnatura...

Oana 39+ cu bb Stefan
si Vladutz (2 ianuarie 2005)
AMR pana la
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

Bzzzz...am trecut la parea a 2-a

In primul rand pentru VERA ALINA si MIHATP LA MULTI ANI!!! Desi cu intarziere...va urez sa fiti sanatoase si si va bucurati impreuna cu bebelusii, sotii si cei dragi voua de tot ce are mai frumos viata de oferit. Pupici fetelor si numai bucurii.

LA MULTI ANI!!! de FLORII pentru FLOIN de BUBU si pentru FLORIN de MAMI . De asemenea LA MULTI ANI pentru IRIS floricica lui LYVY.

geckoooo ce dulce-i ratonul tau, si ce activ e...ce ochisori mari si curiosi. Si ce rade cu gingiutzele, e mortal.

Fetelor unde-i Olgutza? O fi doar ocupata? Simonette ...? Sefa... ce mai stiti de ea? Or fi bine amandoi? Raluca de la Galati?...Gata aparu si Olgutza:)

Naty tare haioasa ideea cu incuscriri. Esti origiala sa stii, eu sunt de acord cu Adrian si Andra numai sa vrea Miha:) Poate are Andra alt pretendent :P Am vazut ca ai scris numele de la scutece si nu stiu...dar avem atatia puiuti din februarie, Iulia este nascuta in Ianuarie...o sa mai avem vre-o 2 din mai...poate eliminam martie aprilie ...ce crezi?

Butucica bine ai revnit pe crenguta. Ma bucur sa aud ca puiul tau este bine. Este un scump.L-ai si botezat deja??? Oauu...si sa stii ca acum vad ca iti seamana leit. N-are nimic de la altii e leit maica-sa.

NU MI_A ZIS NIMENI NIMIC DE CAT E NORMAL SA PUNA BEBE??? Al meu a pus aproape 1500g intr-o luna (ma refer fata de greutatea de la nastere) si la 6 sapt e cu 5cm mai lung. E normal????

numeioana l-am vazut pe David cum creste, e un dulce si sa stii ca ti-am raspuns la intrebarea despre putzuca la capitolul148, pagina 10 :) Si eu am renuntat a salopetele cu picioare(talpici)...ca nu ii sunt bune si nu ii plac ...dar nadragii sunt sfinti.

Luny Vio LA MULTE LUNITE!!! pentru Sean si Matei. Sa va traiasca comorile.

MAMI CARE PAPA TOT cand am citit faza cu ceza... am crezut ca nu vad bine.Oricum am incredere a stiu ca tu esti o fire energica si recuperarea o sa fie rapida. Ce frumos este mesajul tau inainte de a pleca la spital...mi-ai amintit de sentimentele mele de atunci...esti o scumpa.Felicitari mamicule pentru o lungana...mama ce gagicutza sexi o sa fieeee...si o dolofanica de Honey. abia astept sa citesc povestea. Am vazut pozicile si vreau sa-ti zic ca e superba. Honey Ioana, bine ai venit pe lume! sa ai o viata frumoasa, sa fii norocoasa, iubita si pretuita mereu. Draga de tine cum scriai de la spital...te pup.

deeapui sa nu te simtiintrusa defel. Sa stii ca eu aveam la bunici 3 cuiburi de randunici si intr-un cuib intotdeauna ajungeau mai tarziu locatarii...dar puisorii erau mai vioi decat ai celorlalte pasarele care soseau cu iarna-n spate.

Sovi am citi de depresia ta. Cred ca era de la ALTITUDINE...hi hi hi. Moamaaa ce faza cu apa ta...ai vazut puterea autosugestiei?? Totul se intampla acolo sus, si cum te-ai relaxat cum ...poc. Ce repede ai nascut:) Ma bucur sa vad ca a meritat sa te deplasezi la BV si ca s-a demonstrat inca o data ca nasterea sub apa este un DAR de care nu se prea tine cont. Ma bucur...ma bucur si te felicit pentru tot draga mea. Iti doresc recuperare rapida, laptic pentru bebe. Lui Sasha ii urez BUN VENIT IN LUME! inger mic si drag, sa ai o viata frumoasa, sanatos si norocos si sa iti bucuri parintii in fiecare zi. Eu cred ca a fost cea mai frumoasa nastere ...din cuib. Fiecare nastere are ceva special dar a ta...a fost frumoasa si ...gata. Nu usoara, nu emotionanta, nu suspans...FRUMOASA.:) Pupici la toti.Upss n-ai ramas ne copciuita. Felicitari la OMU tata erou.

Egonsis am vazut pozicile cu fetita ta Natalia, care e o dulce si are o mutrita asa de scumpitza...Felicitari

Mihos Bun venit pe lume! Alexandrei si tie iti doresc recuperare rapida si laptic sa poata creste mare si frumoasa printesa.

Ursuleato vad ca n-a fost chiar ursan ursache al tau. Atat am avut si eu cand m-am nascut. Da 50 cm ...e lungan tare. Sa va traiasca si sa va ucure sufletul si viata. Bine ai venit pe lume! Vladut .OOOO am vazut si pozici...bai e superb fiu-tu. O culoare asa frumoasa, si niste ochi asa dulci...e groazznic de frumos.

Bubu tu ai fost BOMBA TOMBA ...ce facusi mama de nascusi asa de repede. Sa-ti traiasca Stefanut si sa fiti fericiti. Bun venit! bebe Stefan sa fii harnic si frumos ca mami tau, cuminte ca fratioru si sa ai o viata frumoasa si norocoasa.

mimonix am citit povestea baitei...bai sunteti mortali:)) Sa va traiasca amandoi ca tare frumosi sunt. Pupici.

coryyy te-ai curentat?? :))) Bravo pentru Alex care creste creste... ca un peste :). Pupici.

Felicitari, Ali!!!! Bine ai venit pe lume, Alexandra!!! Sa fiti sanatoase si fericite!!

Asa creste mare puiul

www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

seara buna! si LA MULTI ANI FLORICELE DRAGI SI FLORINILOR PREFERATI VOUA!!!

sunt zombi! ati vazut "cartea junglei"? desigur ca da! ca lui KA, sarpele, imi fac ochii in cap! raportez una bucata bb plangacios, scandalicios...care cred ca ma va manca de tot! cred ca la noapte bag o completare cu formula, ca nu mai tine! am ascultat toate sfaturile, mi-am pus in aplicare toate ideile, dar nu tine nimic! vrea sa suga non stop!!! sunt o tzatza mare cu picioare, o tzatza ambulanta! o sa-i zic lui tat-su sa-i cumpere o vaca!!! poate asa se satura si el:) eu am lapte, chiar prea mult. mereu am sanii umflati si durerosi, dar cred ca e cam apos...stie careva vreo metoda de facut laptic mai gras??? ca eu azi mi-am turnat juma de sticla de ulei de masline in salata!

alta chestie, bb teo face kk numai o data pe zi! seara....si face ceva gen "big chief" (stiti bancul???), nu?? vi-l zic eu!

"Intr-o farmacie intra un trib de indieni cu sulite si scuturi.
Fac astia dansu' ploii o vreme dupa care urla: "Big chief no caca!".
Scoate farmacistul o punga din care le da o pastila, intelegand ca sefu lor e constipat.
Pleaca astia in ritm de festivitate, da' se intorc a doua zi si mai suparati:
"Big chief still no caca!!! Us angry!" Le da farmacistul doua pastile, pleaca baietii, se intorc, :"Very angry, big chief still no caca! Bad thing!"
Scoate farmacistul punguta sa le mai dea o pastila, astia insfaca punga si se fac disparuti.
A doua zi, vin astia suparati nevoie mare : "Big caca, no chief!"

cam asa si noi....face seara un kk, la care munceste vreo juma de ora, cu surle si trambite, de zici ca e bomba atomica!!!
ii dau contra colicilor baby drink in care topesc bobite homeopate (asa foetida si chammomila vulgaris), sab simplex, bonissan si gripe water....alternand...

voi ce fructe mancati, cele care alaptati? ca eu d efrica colicilor, nu mai mananc decat compoturi facute in casa, neindulcite si moooooor de dorul fructelor, mai ales ca am ramas cu pitici pe creier in privinta carnii...asa ca nu carne, nu oua, nu fructe, nu mazare, fasole, varza, muraturi, nu cioco, nu sucuri, nu dulciuri...NU la toate!!! pai ma apuca frustrarea! vreau o portocala....mooooorrrr!!!

ma mai doare si gatul, dupa ce ca ma indop cu antibiotice, care vad ca nu au nici cel mai mic efect...pozitiv, ca negativ inca nu am observat...

hai ca mi-am zbierat frustrarile!

gecko, trece bosa, mama ei....macar s-a decolorat si nu mai e vanata....si mutrita la fel, mai are doar ochii rosii, dar sunt sigura ca vor trece repede.

ali, ce falcute are alexandra!!! stii ca eu de mult timp ma tot intreb de ce copiii de botosani seamana atat de mult intre ei???? alexutza ta seamana mult cu a mea in acelasi stadiu:) si teo cu ele:)

adriuta, am vazut pozici frumoase!

mussara, foarte bine ca ai tins pe bb! si noi am tinut-o pe alex tunsa pana pe la 2 ani. apoi i-am lasat plete. cu teo cred ca la fel vom proceda, mai ales ca vine vara.

simo27, SUNTEM DE GASCA, noi bucurestenele!! SI FRUMOASE SI DESTEPTE SI MODESTE:)))

kya, calmeaza-te:)) fara cantariri ca o iei pe aratura!

nicoleta, in noapte asta e maxim de luna plina!!!

sovi, cred si eu ca l-au apucat toate cele pe sasha cand ati intrat in bucuresti! si pe mine ma apuca!

mami de alexutza si Teodor Mihai

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Am ajuns de ieri acasa. Am stat doar 46 de ore in spital.
Nastere de vis si copil de vis.
Noi papam 90 de ml la 3 zile. Prea mult?
Facem caca galben cu bobite ca de mustar? este normal? In rest papam si dormim.
Va multumesc pt incurajari si felicitari. .
Astept sa imi raspundeti si mie.

www.dropshots.com/ursuleata14#albums/Vlad%20cel%20mic" target="_blank">Vlad cel mic

Mami de ursulet

Mergi la inceput