Mamici de Martie-Aprilie 2008!! (155)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

nicoleta, mie mi s-a facut inducere pt a 2 a oara! doare putin, dar nu asa de rau cum se povesteste! cred ca depinde si de finetea dr. a mea a lucrat foarte fin....fata de dr. de data trecuta, la care m-a durut mai multicel...

parerea mea e, ca totusi, ar trebui sa se faca inducerea cand e bb pregatit. adica, sa fie angajat, gata de start. dr. mi-a facut totusi inducerea, cu toate ca teo era sus - asta e faca cu capul mobil...am intrebat si am aflat:)( ceva mai tarziu am aflat de ce....cordon scurt si gabarit depasit...cap mare:). la momentul respectiv nu se stiau detaliile astea din cauza de echograf defect...
mai bine mai roaga dr. sa incerce o inducere cu calciu, ocitocina sau gel cu prostaglandine (apropos....asta poti sa o incerci chiar tu, acasa, cu sotul din dotare...). hai curaj! nu e chiar atat de negru precum pare! dar cere o ecografie inainte! ca sa eviti neplaceri ulterioare. mie imi vine sa crap de ciuda ca in ziua in care am stat internata nu m-am dus la o clinica privata, undeva, sa mai fac o echografie....si parca ma obseda ideea asta!!! asta si cea cu cezariana! (nu am renuntat la idee pana in ultima secunda, dar ma tot amageam ca va fi bine)....nu vreau sa te sperii, dar stii cum e,mai bine previi decat sa combati!

mami de alexutza si Teodor Mihai

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

ursule! bine ati venit acasa! e normal kk...stai linistita!

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursuleata spune:

Merci !!!!

quote:
Originally posted by ariel_7000

ursule! bine ati venit acasa! e normal kk...stai linistita!

POZE
povestea lui TEO

www.dropshots.com/ursuleata14#albums/Vlad%20cel%20mic" target="_blank">Vlad cel mic

Mami de ursulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Ursu', papa f bine ursuletul pt greutatea lui-considerand ca ai vrut sa zici "la 3 ore" in loc de "3 zile"
Adriuta, puiul tau a luat ff corect in lungime si fff MULT in greutate!!! (in prima luna se ia 750-1000 g, ori tu zici 1500 g fata de greutatea de la...nastere; deci fata de cea de dupa slabire e si mai mult!). Cat despre puiutzii nostri, de acord sa ramana puiutzi de randunici si atat; ca, intr-adevar, sunt multi de februarie, plus Varsatoarea mea de ianuarie (si Sebi al dragei adoptate Tuchita)...pe mine probabil nu ma deranja "martie-aprilie" pt ca pe Iulia am adus-o acasa in martie si, intr-un fel, pt mine atunci s-a nascut a doua oara...

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

Naty , e la marimea 3 deja :(. Eu cred ca a fost de la curelele de la scaunul de masina ca ele trebuie fixe si asta mic cum face cu jet n-a avut timp sa se impregneze in pampers si a iesit. Tu cu ce speli kk ca e asa de greu de scosss...si trebui sa o fac imediat ca de nu nenorocesc hainele.

Ariel eu stiu din proprie experienta(eu am pompat laptic la greu) ca prima data vine apos, zici ca e lapte de cocos, apoi vine grasul. Cica primul e pentru setea bebului apoi pentru foame. Cumpara-i leganus din acela la baterii de se leagana singur. Stiu ca sunt cam scumpe , incearca cu bebe in magazin daca te lasa cam 5-10 minute. Explica-le ca nu vrei sa il cumperi degeaba. iti garantez ca 90% din copii il adora si tu o sa il iubesti la nebunie. Eu suspectez ca pe Adrian l-a ajutat si de aia nu are nici colici...ca miscarile acelea ajuta stomacell la digestie si elimina gazele. Eu cred ca mai rau ii fac bauturile acelea. Inceaca cu termometrul in fundic asa ocazional...si tine-l in sus in brate sau in marsupiu. Colicii se fac si daca bebe sta mult pe orizontala.

mamip, ursuleata, bubu, sovi, bine ati venit acasa. Acomodare usoara si...asta e...pentru primele 2 saptamani a se lipi bebe de tzitzi si acolo ramane.:)) Glumeam...mai luati si pauze ca de nu ...vai de tzitzilici. Eu il puneam pe Adrian in pat langa mine si molfaia...dormeam...mai atipea si el...fugeam sa imi fac baie, sa pap...dar in mare parte vor papa.

Tataaaa invelitoarea s-a spalat perfect. Nici nu se cunoaste am bagat-o la spalare delicate numai pe ea si am uscat-o afara in curte la soare.

Asa creste mare puiul

www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_papatot spune:

fetelor, multumesc de sfaturi...si eu vreau doar san dar azi cel putin nu s-a putut .... in maternitate i s-a dat si san si completare....

fetelor, nu mai stiu ce sa-i fac...am tinut-o 2 ore la san, apoi m-am muls, doar 20 de ml (de unde mai mult daca ea m-a supt atat)...i-a mancat, in 10 secunde, si pe urma da-i iar plans si tzoncanit s supt de mna si cautat tzatzaica...si eu era disperata, pt ca ma dor sanii, lapte nu mai am si copilul nu se mai oprea din plans...asa ca l-am trimis pe florin sa ia lapte pra...mi-a luat humana si i-am pregatit 90 de ml de apa cu 3 unitati de lapte...l-a manca si pe asta si...tot mai plescaia si-si sugea mana...am pus-o iar la san. cu toate ca m-a strans inainte si nu a curs absolut nimic...acum doarme de 5 min dar nu stiu cat o s-o tina...

Honey Bunny, AI PUTEA INCEPE PRIN A FI O FETITZA ASCULTATOARE !!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=51be13e67dfb912b27f7f1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">POVESTE FARA SFARSIT
mami_papatot +40 Honey Bunny
POZICI
Sunt cucoana-n casa mea!
BEBE-N BURTICA

Mergi la inceput

Mami nu INDOPA fata !!! Ii aglomerezi stomacul si devine fussy. Asa mi-a zis doctorita mea. Nu plange numai de foame, Honey plange si pt. ca lumea e noua pentru ea, nu stie ce sa faca cu atata spatiu. Peste hainute infas-o cu o paturita usoara. Da-i suzeta...VORBESTE_I Nu recurge la mancare...mai multa mancare.... Vezi capacitatea stomacului unui bebe si o sa vezi ce micutz e stomacelul ei
:) incearca si asa. Ia-o in pat laga tine...vorbeste-i da-i tzitzi apoi ea o sa adoarma...

Va pup.

Asa creste mare puiul

www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!

Mergi la inceput

Naty merci mult de raspuns. Mi-a spus greutatea in Poundzi si ouces...mama lor cu sistemul asta ...si cand am convertit in kg iesea 1430 g fata de cat a avut la nastere. Acum are peste 5 kg.Cred ca fiindca am insistat eu prea mult sa pape speriata fiind ca nu am lapte :))

Luny l-am pus pe Adrian in fundic inca de ff mic. Aici e un fel diferit de Romania si am incercat sa adopt multe chestii de la ei si intr-adevar e mai usor sa cresti copii. De ex de ani buni de cand sunt eu aici n-am vazut copil cu caciula in cap(numai de soare) si iarna e frigutz cam 2 luni. Nu ii infofolesc defel si ff rar racesc copiii. Uite acum cateva zile era o fantana arteziana si copiii sareau prin apa si erau numai in tricouase si cu picioarele goale si batea un vanticel tare racoros. O mama in tara sigur ii dadea si sfeter pe el daca intelegi cat de frig era. Mai departe erau 2 care mergeau in 4 labe pe asfaltul din parc. ...sunt chestii care sunt diferite de mentalitatea noastra. Te asigur ca sunt inaltiiiii(hormonii ajuta si ei) sanatosi..isteti...Pe ei educatia ii doboara si faptul ca manaca prea mult.:)))

Asa creste mare puiul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

Natza,
In primul rind , cu scuzele de rigoare pt intarziere ,La multi ani pt Florinii si florinele din viataza voastra , , dar raportez un we in afara casei.

Urez bun venit acasica proaspetelor mamici= mamip, ursuleata( care te confundam cu Alina Rednic, sa-ti spuna NAty, bubu, sovi
cu inca niste FELICITARI MARI SI CU URARI DE SANATATE I FARA COLICI < SI BINEINTELES CU MULT LAPTIC
,

In rest mai cetesc cite ceva si revin cu noi informatii
pina atunci icei pe nasucuri.

Giani .. Mamica de ANDREI ,....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.

Ariel, multumesc mult pentru raspunsuri. E clar, la mine nici cu luna nu merge, sotul din dotare nu e de utilizat, ca nu... poate. Iar medicul meu e un finut, m-a asigurat ca este la curent cu toate informatiile din domeniu, am mare incredere in el, isi sustine in vara asta doctoratul... eu cred ca va fi bine. Am, intrebat si eu de bebe, daca e sus. A zis ca nu, ca la control (miercuri) i-a simtit bine capul, ca nu e anjajat 100%, dar ca pozitia e ok (eu il simt uneori apasand in col). Tot miercuri am facut un eco 4D Dopple, avea pustiulica 3.800.

Plec la medic, tineti-mi pumnii!!!

Nicoleta 39+ (cu Matei, DPN 19.04.2008) si mami de Stefan (27.01.2003)
http://community.webshots.com/user/nicoletaliche78

Mergi la inceput