FIV in Ungaria 37
Raspunsuri - Pagina 5
Liana30 spune:
Moni
sigur va fi
stie je![]()
Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
Putin cu putin se aduna marea...
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
crisis81 spune:
Buna seara, buna seara!
Adela am terminat in mare cu alergatura, adica banci, acte, etc. Si mie mi-e dor sa vorbesc cu voi dar inca nu am rezolvat cu calculatorul acasa si la mama nu fac prea multi pureci cand vin
. Va pup pe toti!
Dannette, Miha2004, Liana30 felicitari pentru embrioni si sa va vedem mamici in 9 luni!
Andicu ce mari v-ati facut! Abia astept sa ne vedem!
Edit:
Scamyi pentru mine la clinica asistenta proceda in felul urmator: punea cu siringa de la deca intr-o alta seringa pe la gaura unde se pune ac, jumatate din cantitate, dupa care ii monta ac si mi-o injecta, cealalta jumatate ramanand in seringa originala si fiind folosita a doua zi. Masura era din ochi. 
Va pup pe toate! Tin pumnii fetelor in focuri!

"Oamenii pot uita ce le-ai spus, dar nu vor uita niciodata cum i-ai facut sa se simta" (Carl W. Bueechner)
www.flickr.com/photos/11706357@N04/collections/72157602666536902" target="_blank">
Poze...
sima1 spune:
SALUTARI FETELOR 

Liana,Miha 

Charmy
miha2004 spune:
Buna seara, sunt bine, cele 3 ovocite s-au iubit si azi aveam 3 embrioni , maine o sa aflu cate celule au si daca embriotransferul o sa fie joi, mi-a zis azi ca o sa-i transfere pe toti 3 asa ca sper sa am un endometru bun si cei 3 muschetari sa fie foarte mari.
Scamy este asa cum ti-a zis Cris dar sa stii ca eu cand nu mergeam la clinica imi faceam cu aceeasi seringa, dupa ochi, jumatate azi si restul in ziua urmatoare cu acelasi ac pt ca nu se poate schimba.
In masura posibilitatilor o sa va tin la curent, va
pe toate si sa stiti ca imi lipsiti.
adaca spune:
MIHA SI LIANA asteptam ca
sa va aduca cel mai frumos dar. Acum sunteti mai tari ca suneti doua oltencute![]()
![]()
![]()
![]()

Dumnezeu sa va ajute !
CRISIS

Ade cea mai fericita
si DARIUS, CAIUS si RARES

www.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank">GAZELE MELE
scamiy spune:
Hello "unguroaicelor"!
Crisis81, Miha2004, Sima1, multumesc frumos pt. lamuriri, sunteti niste dragute, stiam eu ca ma pot baza pe voi. Acum m-ati mai linistit si sunt convinsa ca o sa ma descurc, sper doar sa nu fie dureroase desi nu mai conteaza, cred ca as suporta orice durere numai sa stiu ca o sa-mi indeplinesc visul. Fetelor sunteti niste dulci 
Sima1 ce bine de tine ca mai ai doar 2 zile de asteptat, la mine mai sunt cam 15 zile
, dar nu-i nimic ca o sa-mi impartasesti tu din experientele tale si o sa ma ti la curent, mai bine zis o sa ma pregatesti pt. ceea ce o sa urmeze, nu? Abia astept sa-mi spui cat poti tu de des starile prin care o sa treci si emotiile pe care le incerci. Iti tin pumnii, sunt alaturi de tine, fii optimista si ai incredere in DD ca o sa vegheze si asupra noastra. 
Liana, Miha2004, si cine mai este in focuri haideti cu vestile bune, asteptam cu nerabdare, trebuie sa reusiti si sa ne trageti si pe noi dupa voi. Milioane de
pt. voi.
O zi superba va doresc.
Cami
cornelianeli spune:
La Multi Ani tuturor sarbatoritilor de astazi!!!!!!
liana, miha astept numai vesti buneeeeeee
va pup pe toate
Liana30 spune:
vestile sunt buneee..maine ET
La multi ani tuturor sarbatoritilor de astazi!!!
Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
Putin cu putin se aduna marea...
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
magdita spune:
Liana

Vine
cu 

Doamne ajuta tuturor
sa auzim numai vesti bune

magdita
aspiranta din aprilie 2004
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze
pussi spune:
legaturooooooooo ai trei perechi de pumnii stransi... sa sti ca-i tinem stransi 9 luni

miha multa bafta!
daria mersi frumos! O sa vina si fetita, ai rabdare!
ioana76 si cornelianeli niste pupici dulci de la Tuste!

PASTE FERICIT!
PUSSI
de
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA 19.11.2007www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE
ASA CRESTEM
DOAMNE AJUTA!