Medicinisti din toata lumea uniti-va....AICI! (8)
Raspunsuri - Pagina 8
M&M spune:
Wowwww..Anya, cum e sa te intorci la serviciu dupa 3 ani??? Eu o sa imi intrerup un an contractul si am niste temeri asa mari legate de ziua in care ma voi reintorce la munca,,,Oare o sa mai stiu ceva? CUm ma vor reprimii colegii??? CAt de mult pierd din experianta???Daca cineva imi ia locul in echipa... In loc sa imi vad de copil eu am astfel de ganduri..
Cristina
de Mihai Daniel (30.07.2008)
Sheannamp spune:
Am ramas in urma rau si cu cititul si cu scrisul.
De altfel sunt datoare cu mesaje si poze pe la vreo 3 subiecte aici pe DC ca sa numai vorbesc de realitate.
Pur si simplu nu imi ajunge ziua
Noutati in ceea ce ma priveste: din octombrie am intrat in doctorat dupa un examen destul de solicitant (invatat plus pregatit idei de lucrare). La spital multa munca, timp putin pentru lucruri cu adevarat utile in pregatire, mai am inca 1 an pana la examenul de specialitate.
Stagiu interesant am avut la endocrine la Eliar. Super Profesor (Dr. Fica) si super echipa! Recomand tuturor sa mearga acolo, indiferent de situatie.
Baietii sunt bine, cresc, nu vorbesc prea multe in schimb o sa ajunga in curand sa citeasca si sa faca socoteli (le plac literele si cifrele).
Noi incercam sa ne mutam deasupra alor mei si asta ne ocupa tot timpul si banii si gandurile.
In alta ordine de idei, azi am aflat de o buna colega si veche cunostinta, un om si un medic deosebit, care a nascut de urgenta (33 de saptamani) o fetitza minunata dar care se lupta cu amenintarea HELLP. E un om minunat care nu merita sa treaca prin aceste cumplite incercari.
Din fericire, situatia e stabila acum si fetitza respira singura si se hraneste deja.
La fel si mama (hemoglobina e 8) si sper din tot sufletul meu sa treaca cu bine peste aceste momente.
Cred ca un gand bun din partea voastra dragi colege ii va fi de ajutor. Eu ma rog din tot sufletul sa fie bine!
g24hit spune:
LA MULTI ANI!!!!UN AN NOU FERICIT , CU CAT MAI MULTE REALIZARI!
eu nu am mai intrat de ceva timp, dar vad ca nu a fost multa activitate pe aici.....am inceput si eu serviciul de la 1 noiembrie si Iulia sta cu mama.suntem bine doar ce ma nelinisteste este ca Iulia plange la orice alta persoana , chiar si la soacra mea pe care o vede putin mai rar....sper sa treaca perioada asta pt ca oriunde mergem ea plange daca cineva vrea sa se apropie de ea....
va pupam.
brendamitran spune:
Buna ziua!
Cineva m-a indrumat la acest subiect,in speranta ca ma puteti ajuta aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=132160&whichpage=1
Multumesc din suflet!
delsim spune:
Hai sa-l reanimez eu:
http://sebastian-corn.tapirul.net/370/scrisoare-deschisa-ministrului-sanatatii-un-autodafe/
puisorul spune:
Buna mamicilor mediciniste.
Eu inca sunt in concediu de ingrijire copil si cred ca nu mai sunt sanse sa ma intorc la vechiul loc de munca din motive de criza. Asa ca acum sunt in cautari .
Voiam sa va intreb, poate stiti. Pe perioada in care ati fost in concediu ati platit cotizatia la colegiul medicilor? Sunt necesare punctele?
Ani de Stefana (23.01.2008)
Fericirea trebuie sa fie o rasplata, nu un scop. - Antoine de Saint-Exupery
Cum se topesc kilogramele
g24hit spune:
hello
eu cat am stat acasa(adica 12 luni) nu am platit cotizatia la colegiu.am facut cerere, iar acum cand am inceput am depus iarasi cerere de reincepere a activitatii.
bonsai spune:
puisorul,
hai sa-ti spun cun a fost la mine:pe per concediului de ingrijire cipil am facut foarte multe cereri de intrerupere activitat(spital,dsp,minister,primarie.etc) mai putin la colegiu,pt ca nu mi-a spus nimeni.
drept urmare,cand m-am intors am avut surpriza sa constat ca mi-au cerut punctele pe 1.6 ani cat am stat acasa,la ei nu figuram cu intrerupere.(credeam ca anunta angajatorul ca nu mai vireaza banii)
problemele au aparut in momentul in care am intocmit dosarul pt examen pe post,ca nu aveam punctele necesare pe ultimii 5 ani.
sfatul meu e sa te asiguri ori ca ai cerere cu intrerupere,ori ai punctele necesare ca sa nu ai surprize ca si mine ,cand vrei sa concurezi la examen pe post.
angelseby spune:
Buna medicinisti!
Sunt noua pe forum si ma bucur ca v-am descoperit desi nu prea este activitate pe aici,probabil nu mai aveti timp.
Sunt medic rezident medicina interna in Constanta si am un baietel de 1 an si 10 luni.