Medicinisti din toata lumea uniti-va....AICI! (8)
Raspunsuri - Pagina 10
blackgirl0 spune:
IO!
Proaspat medic de familie in provincie (Predeal), in lupta cu sistemul, cu colegele (Doamne, cata invidie! ), cu creditele, cu amenajarea unui spatiu propice de cabinet.
Ah, si asistenta mea vrea marire de salariu, in conditiile in care eu stau in chirie, am copil de 1,6 ani si nu am platite vreo 3 facturi de luna trecuta. Ma gandesc din ce in ce mai serios sa o dau afara si sa-mi angajez alta, cu mai putine pretentii financiare.
iahim spune:
blackgirl,asta este inceputul!Invidie si rautate....castiga-ti pacientii,fii increzatoare!Profesezi intr-un oras frumusel,te poti destinde cand ai timp...Cred ca te poti afirma mai bine intr-un oras care nu este centru universitar!Mai vorbim!Numai bine!
nicopuscasu spune:
Salutare fetelor,
trebuie sa resuscitam subjectul cu Medicinistii...10 pagini scrise in 2 ani, e clar ca suntem ocupate rau cu micutzii nostri, dar si cu jobul...
Sheanna, te rog modifica si la mine "viitoare moasa" cu Moasa licentiata, SUUB.(am absolvit acum 2 ani....). Multumesc.
La noi in spital, de luna asta minus 36 %( 25% opreste Boc, 11 % SUUB din cauza unor datorii acumulate), de 3 luni s-au sistat bonurile.
Eu m-am reintors in aprilie 2010 si m-au lasat cu salariul de acum 4 ani din cauza crizei, astept sa-mi iasa Certificatul de Membru de la OAMMR si cred ca las in urma spitalul de stat in favoarea unuia privat.
Magda, esti cumva pe Neuro in SUUB? Daca, da, te invit intr-o zi la o cafea la 14 sa ne cunoastem face to face
Salutare tuturor si putere sa trecem peste toate!
g24hit spune:
hello
in sfarsit nu sunt doar eu pe aici
blackgirl mult curaj si mult succes.important ca ai unde munci.eu imi dau specialitate in octombrie-tot MF ca si tine-(asta daca imi aproba-pt ca termin rezi pe 31ian2011)si inca nu se intrevede nimic.cu invatatul ce sa zic....merge f greu, ma asteptam sa fie mai usor...Iulia o sa inceapa gradi,e f mamoasa...sper sa trec cu bine de ex si apoi voi vedea ce va mai fi....cat despre invidie, ce sa mai zic,fina mea termina tot mf,isi deschide propriul cabinet despre care eu am aflat prin alte persoane,orice aflu eu ii spun de fiecare data dar daca ea afla ceva nu imi zice iar ulterior cand ii spun eu ,ea imi zice ca stia,,,,si multe altele
nico iti doresc si tie multa bafta ,sa iti gasesti un job mai bun.
pufymic spune:
Salutare fetelor!
De mine va mai amintiti oare? Am lucrat ca asistenta instrumentara in Cluj la o clinica universitara de chirurgie generala si vasculara, timp de 2 ani, apoi 4 ani pauza ca am stat in CIC cu cei doi flacai ai mei iar de 2 ani lucrez ca asistenta medicala la Serviciul de Ambulanta Judetean Arad, compartimentul urgenta.
Intrebare: nu v-ati gandit sa plecati in strainatate sa profesati acolo?
Eu as pleca maine insa nu se poate din pacate.... Sunt foarte revoltata pe sistemul nostru de sanatate si pe Romania in general....ca sa profesezi intr-o tara membra UE ai nevoie de la minister(daca ai absolvit inainte de 2006 parca) de certificatul de conformitate. ori pentru eliberarea lui una dintre conditii este sa ai minim 5 ani lucrati(in sistem, normal) consecutivi, din ultimii 7 anteriori aplicarii pentru acest certificat. ori eu am 4 ani lucrati in total, cu 4 intrerupere intre ei.......e clar ca nu pot pleca sa lucrez in Europa(adica UE), asa ca incerc sa-mi caut ceva job in afara UE..... E o mare tampenie.
Pe langa ca lucram in conditii extrem de grele, suntem platiti cu salarii de mizerie, ne mai si ingradesc dreptul de a lucra unde vrem noi....
Uf, m-am mai descarcat putin....
Restul medicinistelor pe unde sunteti???
Tonia Antonia spune:
Buna,
Eu am plecat de 2 ani jumate si nu regret nici o secunda.
Va doresc numai bine!
pufymic spune:
Tonia in ce regiune ai plecat din Franta? Pe specialitatea ta?Te mai intorci?
Ma bucur ca ti-e bine!
Restul medicinistelor?Mai merita sa practici medicina in tara noastra?