Gravidute si mamici de Cluj- 74

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns windwild spune:

nu pot din cauza unor pb. din copilarie la inima care mi-au lasat niste sechele. pe deasupra am si niste dioptrii destul de mari. din ambele directii mi s-a zis sa renunt la ideea de a naste.
daca nanu nu, atunci in ce directie sa merg???
am fost la fulga florescu si m-a refuzat categoric.
la dr muresn gine 1 am explicat care e situatia mea (sunt insarcinata, bla bla) si m-a programat la consultatie in 22 mai. Mi se pare foarte tarziu. Sotul a incercat la diculescu. A zis ca poate monitoriza sarcina, dar nu si nasterea, deoarece in decembrie (cand ar trebui sa nasc eu, daca totul e ok) el nu este disponibil.
Chiar nu stiu ce sa fac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

wildwild-prietena mea merge la doctorita mea, Dr. Oancea Mihaela de la stanca, si ea din cauza ochilor vrea cezariana si a fost de acord. eu sunt tare multumita de ea.nu am nascut cu ea, am ajuns s-o cunosc dupa ce am nascut. poveste lunga....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara2007 spune:

buna seara fetelor...cu intarziere va zicem si noi La Multi Ani,tuturor floricelelor

stiti ca si Sara s-a nascut in dumnica floriilor?anul trecut 1 aprilie,cand s-a nascut ea..a picat in Duminica Floriilor.dar atunci nu mi-a venit in minte nici un nume de floare sa-i pun.

azi afost o zi superba....si noi am fost la un gratar...apoi pe-afara mult mult..la aer,,,,va urez la toate o seara superba...

ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

windwild-iar legat de Muresan, recunosc ca nu pot fi obiectiva, sunt sigura ca multa lume il apreciaza mult, dar cu cata superficialitate s-a comportat la mine, la o sarcina FIV+ICSI, sa ajung ca poate nu mai pot face copii,ei, eu nu-l recomand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

quote:
Originally posted by windwild

nu pot din cauza unor pb. din copilarie la inima care mi-au lasat niste sechele. pe deasupra am si niste dioptrii destul de mari. din ambele directii mi s-a zis sa renunt la ideea de a naste.
daca nanu nu, atunci in ce directie sa merg???
am fost la fulga florescu si m-a refuzat categoric.
la dr muresn gine 1 am explicat care e situatia mea (sunt insarcinata, bla bla) si m-a programat la consultatie in 22 mai. Mi se pare foarte tarziu. Sotul a incercat la diculescu. A zis ca poate monitoriza sarcina, dar nu si nasterea, deoarece in decembrie (cand ar trebui sa nasc eu, daca totul e ok) el nu este disponibil.
Chiar nu stiu ce sa fac...

draga mea intra pe mess pe id elenuta23 si te pot ajuta daca vrei sa ai un dr priceput si in care poti avea incredere suta la suta

Baita lui Dragos iubirea mea Dragos 9 mai2007
poze cu Dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dpop spune:

tu fetelor eu am nascut cu muresan si va spun sincer ca a doua oara n-as mai merge, dar asta mai ales finca spitalul ala e de tot c***l, si asistentele niste ***. asa, ca dr, cu mine a fost ok, insa 2 zile nu a venit la mine dupa ce am nascut, chestie care m-a cam deranjat.

mami de irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALEX29 spune:

Neatza
WINDWILD felicitari pt burtica
OANA puiutu meu bea doar ceiutzul cu biberonul .ii dau baby drink deocamndata
in piureul de legume pun de toate ...tot ce inseamna leguma
iaurt -ii dau Tnuva simplu -il mai combin cu fructe proaspate sau biscuiti
IOANA (SARA)ma bucur tare mult ca ai avut ieri o zi frumoasa

INGERASHU MEU TIADRIS-3oct2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Buna dimineata! Am venit de la facultate, copilul meu doarme de aseara, la 23 si inca nu s-a trezit!S-a epuizat ieri cu atata plimbare.

Nu ma pricep la sfaturi legate de doctori, windwild, dar sigur fetele iti pot spune mai multe. Eu in timpul sarcinii am luat Prenatal de la Ozone, poti incerca, poate te simti mai bine.

Ma pregatesc de treburi, o sa fie o saptamana incarcata si cu voia Lui Dumnezeu, vineri plecam acasa, sa ne incarcam bateriile si sa sarbatorim un an de la venirea Alexiei pe lume.

O zi frumoasa tuturor!

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

Neata si de la noi.

Raportez un sfarsit de saptamana nu prea placut, cu somnuri scurte si foarte tarzii in noapte.M-am tuns scurt si mi-am bagat iar suvite,am facut un pic de breton(daca i se poate spune asha).

Eu sunt singura acasa, sotul a plecat pt 2-3 zile la cursul din Bucuresti.Azi am program de mers la facultate, ca trebuie platita....si de somn cred.

windwild eu am nascut cu Todea, a fost ok din toate punctele de vedere, dar nu as merge a doua oara la el.Iti pot spune insa ca Spranjean e foarte ok.A mai multe cunostinte care sunt acum la el, chiar si Cristina de la noi e la el.Foarte multa lume multumita.El e la Stanca.Daca as mai naste o tara as merge la el.

Oana daca vrei meniuri poti intra pe contul comun, acolo sunt puse pe varste.nu sunt ok toate, dar ai avea un mic ghid.

David
www.hi5.com/friend/video/7575382--158238046--David--view-html" target="_blank">Stam in picioare
Copilul se naste fara "instructiuni de folosinta".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Salutam fetele!!!

multumim frumos de sfaturi legate de diversificare...
da, si eu ma gandesc sa astept, ca avem vreme destula sa papam si altceva in afara de lapte...

asa o sa fac, stam pana la 5 luni jumate!!!

mersi inca o data!!

noi am fost ieri la prima noastra petrecere in aer liber, la o zi de nastere,la iarba verde!!!! a fost tare frumos!!! si ne-am comportat tare bine!

o saptamana minunata!

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras
ERIC

http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png

Mergi la inceput