Gravidute si mamici de Cluj- 74

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

Buna seara! Si noi am avut o zi frumoasa, am stat in natura, la soare..apoi am cheltuit bani prin Polus I-am cautat hainute Alexiei dar nu am cumparat inca nimic..nu ne-am decis..rochita sau pantalonasi cu bluzita..pt party de 1 an. Si oricum, e greu de gasit pt ca nu pot sa ii iau orice panataloni mi-ar placea mie pt ca ea are burtica si o strang.

Elena, ar trebui sa consulti un doctor in legatura cu ranile de la sani, sa iti ofere un remediu. Apropo de rani si eu m-am trezit dimineata cu o mica vanataie pe san, facuta de dintii Alexiei. Ideea e ca nu stiu cand a facut-o pt ca eu nu am simtit ca m-ar durea.

NOAPTE BUNA!!!

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaAlina spune:

buna seara si de la noi!

ma bucur ca sunteti bine! si ca evoluati bine cu diversificarea!

imi dati si mie ceva sfaturi de meniuri? cei care sunteti mai apropiati de noi asa ca varsta? multumesc!

carnita, ou ati inceput?

si de cand va ganditi sa incepeti cu iaurturile? la masa de seara?

alex - voi cum evoluati cu bibe?

Oana-Alina si Maria-Teodora (30.10.2007)

comoara din viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

buna seara si de la noi!

eu maine plec la Oradea, va doresc o saptamana frumoasa, pupici la toate!

Meli+Timea-Larisa

Mergi la inceput

din ce legume faceti supica pe care ulterior o transformati in piure> gulie pot folosi?

hai sa facem cumva ca sa scriem meniuri de bebe pe etape? ce ziceti?

Mergi la inceput

ahhhhhhhhhh, am uitat sa va intreb! ce le darti bebitilor ceai sau apa? ce fel de ceai? cam in ce cantitati>

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns windwild spune:

salutare din nou.
Am nevoie de un sfat de la mamici mai experimentate. A fost cineva la dr. Nanu? Eu imediat am 3 luni si nu am inca dr
am mers la nanu din comoditate si mi-a confirmat sarcina, mi-a dat elevit, dar nu il pot lua. Mi-e extrem de rau de la el. Maine trebuie sa merg iar.
M-ar interesa un medic bun, priceput la cezariana, deoarece nu cred ca am sanse sa aduc bebe pe lume fara taietura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamica spune:

Seara buna,

Doamne ce zi minunata, asa as vrea sa fie mereu, cald, soare si tati sa stea cu noi !

Oana noi desi am inceput greoi diversificarea acuma stam foarte bine. Voi cum sunteti, ce papati bun?
Uite, eu am introdus carnita de pui pe la 6 luni jumate, carnita de vitel la 7 luni, branzica la 7 luni si o zi, iaurt la 7 luni si 3 zile si azi i-am pus un pic de smantana in supica si i-a placut ff mult.
Legumele folosite pt supa: la inceput morcov, patrunjel, pastarnac apoi telina, ardei, gulie. Saptamana asta ii voi introduce fasole verde si rosie.

Eu am o dilema legata de cantitatea pe care tb sa o manance la o masa un bebelus de 7 luni, pt ca Ana papa cu pofta si uneori termina ce i-am pregatit si mai vrea, si eu ii mai dau, ca nu ma lasa sufletul sa o stiu flamanda dar n-as vrea sa exagerez.

Meli drum bun!

Diana si Ana (13.09.2007)

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

LA MULTI ANI tuturor florilor si bebicilor !!!
Si va multumesc si eu de urari

Daca stie cineva, imi raspundeti si mie la intrebari va rog?

Va pup si o seara frumoasa :)

------------------------
Flory de Joshua Raphael (14.11.2007)

God brought you in our life

Homepage: www.lijfering.tk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

quote:
Originally posted by windwild

salutare din nou.
Am nevoie de un sfat de la mamici mai experimentate. A fost cineva la dr. Nanu? Eu imediat am 3 luni si nu am inca dr
am mers la nanu din comoditate si mi-a confirmat sarcina, mi-a dat elevit, dar nu il pot lua. Mi-e extrem de rau de la el. Maine trebuie sa merg iar.
M-ar interesa un medic bun, priceput la cezariana, deoarece nu cred ca am sanse sa aduc bebe pe lume fara taietura.

Las-o alta cu Nanu, te rog eu. De ce nu poti naste normal?

Nu sunt avocata, Ioana, dar lucrez tangential in domeniu si te pot ajuta dc doresti un avocat bun pt divort.
Ripley, mami de Ana Ecaterina (10.11.2005) si Iris Maria (10.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

quote:
Originally posted by windwild

salutare din nou.

draga mea parerea mea e sa iti cauti pe altcineva care sa te asiste la nastere si sa ai incredere in acea persoana deoarece e o policlinica cu bani si sunt multe lucruri negative pe care le stiu, nasa mea e cadru medical atat pot sa iti zic si nu iti recomand, ti-o spun din tot sufletul meu.
daca vrei te indrum catre cineva intra pe mesenger pe elenuta23 si iti dau mai multe detalii

tu fetelor stiti careva ceva oferte de vacante sau agentii unde ma pot interesa pt un concediu minunat alaturi de familia mea, m-ar interesa sa mergem dincolo, care ati mai fost dati-mi un sfat

pupiki

Baita lui Dragos iubirea mea Dragos 9 mai2007
poze cu Dragos

Mergi la inceput