Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (134)
Raspunsuri - Pagina 17
Erik-Andreas spune:
buna seara
Va trimit datele: 19 Octombrie Erik Andreas
40 saptamani
ora11.25,3375gr,54 cm
Apgar 10, nastere naturala
date mama Ana(Erik-Andreas) 10.03.1977
Multumim ptr urari. Azi am vrut sa demonstram ca suntem baiat mare si am incercat sa mergem dea-buselea. Stau si am intreb oare cum se scrie corect dea-busilea sau dea-buselea sper sa intelegeti ce vreau sa zic!? off ca tare e frumoasa limba romana :)
Sper sa reusesc sa pun poze in seara asta
Piciulika spune:
Greyerash, e duuulce bombonica ta roz si zambareatza! Mai da-i san, daca potzi (si vrea). Noi suntem inca alaptatzi la san exclusiv si e ok. (are 8kg 400 la 6 luni si 10 zile)
Gabitz, sunt a-do-ra-bili! Mi-au dat lacrimile la final... (iar al tau are piruete f elegante in program – frumos ii ies!) Si apropos de 7 ani de casnicie: in germana e o vorba: „blestematul al 7-lea an“ – adica asta-i piatra de hotar, daca trece de al 7lea an (cica an de criza) atunci tzine casnicia bine de tot. Si ce chestie, stiu suficiente cupluri care intr-adevar pana acolo le-a fost. Asa ca tzinetzi-va tari pana pe 12 mai! Dupa aia te culci pe o ureche!
Papanash, noi mergem la Budapesta doar sa aterizam mai aproape de Oradea (in 4 ore suntem acasa de acolo, cu masina) asa ca nu pot sa va calc pe urmele mustind de romantism… ce fain!
Yaya, zbor bun si o sa vezi ca-i fericesti cumva pe totzi, iepuraso de Paste! Danielle, drum bun si zile frumoase acasa langa cei dragi! Sim, si voua, drum bun la mami – lasa-te rasfatzata!
Maria, bine ai reactzionat cu fecioru'. Parca vad ce erou era intre colegi… bine ca i-ai aratat calm si punctul de vedere al adultzilor.
Afibebe, FELICITARI! Faina surpriza – maine dimineatza itzi si danseaza!
Andies, ce ma bucur de vesti de la voi!
Cu cadourile: Rox, Erina – eu acum ii iau sotzului mai mereu cartzi, tot felul – acum mai ales de foto (hobby-ul lui) sau inainte ii luam trusa pentru mesterit la masina (aveam VW broscutza si era maniac). Ca haine, parfumuri… deja am cam servit.
Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Situl lui Michael - parola o stim toate
afibebe spune:
Piciulika drum bun.
AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007
cristi
sunt mare
alehiam spune:
La multi ani sarbatoritilor de azi! Azi vad ca a fost mare sarbatoare si probabil de aia si liniste.
Noi am stat mult pana ce ne-am hotarat unde fugim din bucuresti . Si pentru ca am stat prea mult si am cugetat, am tras o fuga pana la palatul mogosoaia. A fost foarte frumos si placut: am stat pe iarba la soare, am mancat, am facut www.flickr.com/photos/9465085@N07/2428922284/" target="_blank">poze.
Cam atat despre ziua noastra de azi.
AAA, si sa vedeti ce www.flickr.com/photos/9465085@N07/2428107633/" target="_blank">diversificare accepta robert . Mancarea tot nu vrea sa o vada
Mad, mamica de Robert Stefan (09.09.2007)
Piciulika spune:
Fetelor, dragelor, multzumim tuturor pentru urari! TUTUROR!
Adevarul e ca daca ramenem la fel de indragostitizi si echipa buna si in continuare, chiar nu-mi pot dori nimic mai mult de la viatza!
Surpriza a iesit. Voiam sa iesim si noi porumbei la restaurant (el nebanuind nimic!). (Nu am rezervat, ca ce era sa le zic? Venim intre 8:30 si 10?! Aici si daca intarzii 15 minute se uita cam ciudat la tine!)
Dupa ce am alaptat castorul, la 8, am incercat sa-l adorm (canci!) si l-am luat langa mine, sa-l adorm turbo. Si am adormit. Amandoi! Inainte de 9 m-am trezit si l-am somat pe al meu sa se imbrace, ca mergem la resta. Babyphonu' la Alex, frate-meu si ne-am facut mumosi si am plecat la unul din satul vecin, la un hotel de 4 stele, cu spaima in suflet, ca nu ne mai primesc! (aici la 11 inchid restaurantele (cand in Argentina le deschid pentru cina!) si la 10 nu mai ia comenzi bucataria! Tzara asta se culca odata cu gainile!)
Si ne-au primit la 9.30 si am mancat rafinat si nu ne venea sa credem ca nu suna telefonul si ca e "ca pe vremuri"... Very bufiful (cum zice o nepotzica de-a mea.)
Azi a fost primavara-primavara (SUPERB) plin de lalele in curtzi si vanticel cald... Am fost la pizzerie si Michael a fost extrem de cuminte. Am papat si aperitiv, si desert, asa rabdator a fost. Ne-am plimbat, am fost in parc si l-am dat pe topogan...
Michael e dulce si cuminte; ii ies niste dintzi enormi de castor sus si sunt curioasa cum o sa arate. (Suge gentil, nu ma rontzie. ) In rest, sta in fund in echilibru cam instabil, sta bine in picioase si alearga - efectiv - pe orice il pui/sustzii: canapea, mese, banci... Ridica bine si haios genunchii si radeeee...
In general rade mult si e ca un pastrav - scapa printre degete: in secunde e triplu-axel, spate-burta... ametzesti cu el! Sta cuminte si se joaca vreo 20 min intr-un loc, apoi trebuie mic program artistic si schimbat locul - asa ce dam ture: covor (gros, special pt el, sa nu se loveasca de piatra), tzarc, patutz, scaun si de la capat.
Vaccinul a trecut ca si cum nu ar fi fost.
Am intrebat medicul ce parere are despre zbor la Toronto (iunie, e o conferinta). Raspuns: "de la mine nu o sa primitzi somnifer sau tranchilizant pentru copil (!!!)" Nici nu ma gandeam la asa ceva! A spus apoi ca-i ok, doar ca trebuie sa-l tzinem ocupat si clasic, ce zicea si Ramonaiani, dat ceva in guritza la decolare & aterizare, pt presiune urechi.
Asa ca, daca trece bine zborul in Ro, ne facem curaj si pentru 7 ore!
In rest, va urmarim cu interes de pe tusa diversificarea. Sa va zic cum e modelul pe la noi? Aici galbenush se da la 10 luni, si nu se amesteca mai mult de 3 legume o data (plus carnea) ca sa simta gusturile individuale. Morcov-cartof ca baza, si o a treia leguma in püre. Cum mai zicem, in general lactatele mai spre un an (unt, branza de vaci, iaurt) pentru alergii. Adevarul e ca in generatzia noastra nu erau atatea alegii, acum parca fiecare are ceva (o fi poluarea, conservantzii, antibioticele din carne/lapte...?)
Gata, ca ma luatzi cu lopata.
Dar va dau pauza mai lunga de mine, ca de acum impachetam si decolam...
Va pup si sa ne regasim sanatoase, cu puii nostri minunatzi!
Piciulika, mami de Michael (8.10.2007) www.unserbaby.ch/geomo/content.html" target="_blank">
Situl lui Michael - parola o stim toate
alehiam spune:
Piciulika, danielle, Yaia drum bun spre Romania.
Piciulika multumesc pentru sfatul cu lactatele. Eu am inceput sa-l banui de niste probleme cand i-am dat la inceputul diversificarii cereale cu lapte inclus. Ii apareau niste pete rosii in jurul guritei . Dr a zis sa vedem daca ii apar si dupa ce ii bag iaurt. Si i-u aparut. Nu asa rau ca dupa cerealele cu lapte, dar tot i se inrosise un pic pielea in unele zone. O sa incerc sa-l alaptez cat pot de mult ca sa nu duca lipsa de calciu din lactate. Si o sa sper ca nu o sa fie probleme dupa un an. Pup ursuletul-castor ca tare simpatic si frumos este.
Mad, mamica de Robert Stefan (09.09.2007)
Erina spune:
CeciliaL, multumesc pentru urarea adresata sotului.
Piciulika, multumim pentru urare si complimente.
Cel mai roz pupic pentru Michael. Drum bun spre tara si vacanta minunata!!!
Sotul nu are timp pentru citit.In timpul saptaminii e fie pe santier fie la birou pina seara. In week-end mai rasfoieste ceva planuri sau carti de specialitate.
Si eu am acoperit toata aria care cupinde ceasuri, parfumuri, haine, portofele, curele, genti si gadgeturi de tot felul...dar parca vad ca nu am incotro si cumpar camasi de vara pentru job si ceva haine sport.
www.dumex.com.my/members/tickers/98308/ticker2.png" target="_blank">Virsta mea
afibebe spune:
eu ma retrag.
noapte buna tuturor.
AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007
cristi
sunt mare