Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (134)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

hello, acum am intrat sa va zic buna seara, am colindat toata ziua, am luat multe cadouri pentru ca maine dimineata plecam la aniversarea parintilor. Am reusit sa luam pt. toti cate ceva ( suntem toti copii,ginerii, nepotii, vreo 12 persoane) .

La multi ani sarbatoritilor zilei, in avans si pt. maine ca nu o sa mai am cum sa intru.

Bineinteles ca am facut si o prostie, am rasturnat tortul, o sa luam maine dimi unul nepersonalizat .
Mai am de finisat montajul video, asa ca va las cu bine, sa ne-auzim sanatosi si numai cu vesti bune.

Mama de papanash Andreiutz ( 2.10.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Luy, dupa canapeaua mea nu mai incape nimeni din cauza kg mele .

Darius
Erik Andreas

Am avut si azi treaba multa, iar maine o sa plecam si noi la Bacau. Sotul trebuia sa se duca in delegatie acolo si nu are rost sa ramanem singurei in Bucuresti, mai bine ma duc la mama sa ma rasfat si eu putin in Saptamana Mare. Dar o sa intru si de acolo, iau si laptopul cu mine ca am de lucru, mama are abon la RDS, deci trai pe vatrai .

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Blogul lui Stefan
Mamicile gatesc
Pentru vizualizarea blogului trebuie sa va logati cu userul septoct2007@gmail.com, parola o stim toate
Pozele noastre le gasiti pe flickr in Contact list

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balaceanu_l spune:

Buna dragi mamici,
Cu toate ca sunt si eu pe lista voastra nu prea am dat pe la voi.
Va fac o scurta introducere a mea.
Ma numesc Loredana-Bianca(puteti sa imi spuneti oricum),am aproape 22 ani si sunt mamica de Alexandra Ioana de 6 luni.
Locuim in Irlanda de 6 ani,am venit aici cu familia mea sa studiez si am absolvit anul trecut in Business Management.
Sotul l-am cunoscut in conciediu in 2006 la o matusa.Si de un an suntem casatoriti.Poate v-am plictisit dar sper sa ne inprietenim.

Loredana-Bianca Alexandra (16.10.2007)
Ne votati si pe noi pe Dc pagina 24 e in rochita de craciunita
Ne mai votati o data,va rugam

Alexandra Ioana Printesa noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Sim, in cazul acesta iti urez odihna placuta si rasfat maxim !
papanash, uf, pacat de tort, zici ca era personalizat... Daca nu gasesti unul pe care sa se mai poata scrie ceva, o urare personalizata, cred ca ai putea sa-l personalizezi daca ai vreo poza de-a parintilor, sa-i lipesti cumva 2 betisoare/scobitori de plastic/amestecatoare de cocktail si s-o infigi in tort...

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

LA MULTI ANI BETTY! SA FII SANATOASA SI FERICITA ALATURI DE CEI DRAGIO TIE!
LA MULTI ANI, DARIUS SI ERIK PENTRU LUNITA IMPLINITA.

de Alexandra- Nicoleta (27.02.2004) si Andrei - Gabriel (12.10.2007)

Mergi la inceput

Fetiliiii de la Moldova si nu numai, nu semnati si voi petitia "Nu-i lasa sa ne fure Copoul!"?
http://www.petitiononline.com/oprea/

Blogul lui Stefan
Mamicile gatesc
Pentru vizualizarea blogului trebuie sa va logati cu userul septoct2007@gmail.com, parola o stim toate

Mergi la inceput

Papanash, imi pare rau de tort.

Noapte buna.

Blogul lui Stefan
Mamicile gatesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicamaries spune:

Betty La multi ani mamico!, sa fii fericita, sa ai o viata frumoasa alaturi de cei dragi

.....................................................
mamica de Dariusica (19 sept 2007)

Mergi la inceput

Rodica, foarte frumoase pozele intre floricele, vad ca sarbatoritul s-a simtit tare bine
Loredana, bine ai revenit, ca mi-aduc aminte ca ne-ai mai scris cel putin un mesaj. Sper sa nu dispari din nou... Te felicit pentru ca esti o mamica asa tanara, 22 de ani... wow ! Tare dulce pufoasa Alexandra, am vazut pozele de la botez... Mai spune-ne despre voi... Alexandra e diversificata ?

Mergi la inceput

Erik Andreas cum a reactionat la prima masa de cereale ? I-au placut ? Ca Maria mea cand i-am dat prima oara a plans... Ziceai ca cine stie ce-i faceam

Mergi la inceput