Gravidute si mamici intre 25-35 de ani (18)
Raspunsuri - Pagina 14
MIKYCRIS spune:
se pare ca astazi nu a dat nimeni
pe aici!
cine vrea
la ora asta este invitatul meu caci asa poate imi tine si mie companie![]()
31+
MIKYCRIS
katiapam spune:
Miky-noi sintem bine,a venit vara la noi e tare bine
Giulia incepe sa umble inca nu merge singura dar cu premergatorul fuge de nu apuc s-o vad ca indata dintr-o parte e in cealalta,se ridica in piciore in patut si zguduie tot patutul
de papat mai face figuri ca nu prea are chef iar cu premergatorul trebuie sa fiu tot dupa ea ca fuge mereu la caine sa-l traga de ce apuca
si cainele fuge de Giulia si tot asa si eu dupa ele
(e catea)rottwailer e rasa si chiar daca o avem de pui mic mic nu ma incred sa ramina aproape de fetita ca nu se stie niciodata
imi pare rau ca Deliuta nu e bine,sper sa aiba forte si poate cind se naste Dilara v-a fi mai vesela
te pup cu drag
ticker 
mamicą
de
GIULIA ![]()
kitzy spune:
Avem poze!
www.flickr.com/photos/11356870@N07/sets/72157604728702923/" target="_blank">Poze Diana
daraban spune:
ciao fetelor
MIKYCRIS,imi pare rau ca nu e bine Delia.
Din pacate nu prea mai reusesc sa stau pe mess,imi consuma tot timpul si energia Delia,tr sa fiu cu ochii tot pe ea.
katiapam bine faci ca nu te increzi in catel,pt ca f multe cazuri de atacuri asupra copiilor,s-au intamplat si aici in It.
Si Deliei ii plac f mult cateii,asa striga de fericire cand ii vede si fuge dupa ei ![]()
Si noi ne-am luat tricouri azi pe noi,dar slapi nu inca ![]()
dana si
delia (11.03.2007)
ramyteo spune:
Buna seara fetelor, trec in viteza ca mi somn si va mai scriu dimineata ca am timp mai mult. Va
pe toate fara exceptie.
Bun venit noilor "oameni" pe lume
multi
si multa sanatate bebeilor.
Mikycris ce sa intamplat cu fetita ta? Ce are ?
[pu]
Noapte buna!!!!
Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
katiapam spune:
Kitzy-doamne ce dulce eeeeeeeeeeeeeeee
foarte frumoasa si tu arati bine
va pup si abia astept sa ne vedem
ticker 
mamicą
de
GIULIA ![]()
daraban spune:
Kitzy ff dulcica e Diana,sa cresca mare ,sanatoasa,cumintica si frumoasa.
Ce frumos zambea intr-o poza,in somn 
dana si
delia (11.03.2007)

.