Gravidute si mamici intre 25-35 de ani (18)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

quote:
Originally posted by nastasie

eu acasa ca fimiu a fost bolnav:diaree, greata, febra.acum suntem mai bine dar nu mi-a ars de nimic.si aici era full in mamaia.nu va zic ce masini, plin de pustani.si inca mai sunt.cred ca o sa fie asa pana duminica.pupici la toate.

adriana&razvan 01.11.2004
varsta lui razvan

Offffff, multi lui Razvan si multa sanatate. Imi pare rau pentru el.

Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyteo spune:

quote:
Originally posted by adriana_m

Mai fetele dar vad ca v-ati distrat si ieri. Tot intr-o distractie o tineti vad. Eu am si uitat de 1 mai asa ca nu am facut nimic special ieri.
Pupici la toata lumea

noi da chiar asa de bine nu mai m-am simtit de multttttt si chiar simteam nevoia sa mai ies si eu macar la padure daca altundeva nu

Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Chiar ca nu mai scrie nimeni aici
e plictisitor tare subiectul eh?
weekend placut

ticker
mamicądeGIULIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daraban spune:

ciao fetelor
acuma cu timpul asta frumos chiar nu mai avem timp de stat la pc.
Eu ma bucur de vremea buna ca o duc pe Delia afara sa mai consume din energie,are asa multaaaaaaa

dana si delia (11.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa73 spune:

Luni 28.04.2008 la ora 8.13 s-a nascut "GABRIEL" a cantarit 3300g si 53cm lungime.A luat apgar 9/10/10. Acum suntem acasa si nu am avut probleme.Va pupic dulce!

GABRIEL si Cristian - 31 mai 2005 "CEL MAI DULCE PRINT"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIKYCRIS spune:

BUNA FETELOR!
DARABAN eh da pai am gasit un nume pe masura,nu ca Maria nu ar fi frumos dar parca semnificatia e prea dura si nu as vrea sa treaca si bebelina mea prin ceva asemanator cu ce am patit eu.asa GABRIELA inseamna -MANA DREAPTA A LUI DUMNEZEU.
Delia mea nu e prea bine(daca ai putea intra pe mes sa vorbim mi ar prinde tare bine),Dilara Gabriela e tare energica,nu are ea treaba loveste la greu cand o presez.Eu?!?,pai eu nu mai stiu ce sa mai zic de mine caci incerc sa le fie bine la toata lumea,poate o sa mi vina si mie randul vreodata.De 1 mai eu am chelit pomii din fata blocului//am fost la ciordit de corcoduse si caise//ca parca tare bine aratau in pom si ii faceau cu ochiul lui bebelina mea.
31+

MIKYCRIS

Mergi la inceput

denisa73bun venit acasa tie si lui GABRIEL!refacere rapida si aveti grija de voi!
ramymultumim ptr. si iti oferim si noi un tie si printesei tale.
31+

MIKYCRIS

Mergi la inceput

Nastasie pare rau ca baiatului ia fost rau.acum cum se mai simte?ce are?
31+

MIKYCRIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katiapam spune:

Denisa-refacere rapida
bine ai venit pe lume Gabriel
sa va traiasca si sa fiti fericiti

cum se poarta Cristian? e bucuros de fratior?
Miky-am adaugat Gabriela
cum te mai simti?
Daraban-la noi deja e vara,am trecut la slapi tricouri
zilele astea am s-o duc la mare pe Giulia

ticker
mamicądeGIULIA

Mergi la inceput