Gravidute si mamici intre 25-35 de ani (18)
Raspunsuri - Pagina 11
ramyteo spune:
DA, ms, fetele chiar ne-am distrat si vreau sa zic ca mancare nu ne-am dus cu noi
doar niste oua si niste prajiturele
ca am zis ca nu stam mult.
Uite azi mai vin cu vreo trei pozici, am fost la Mire si ia facut da.....nu prea a vrut ficamea sa stea.http://good-times.webshots.com/photo/2589438490102657667rHbBEw
Mai Gina nu intra pana dupa sarbatori, e plecata si plus de asta cand e acasa nu prea are acces la calculator
asa cum patesc si eu
scriu si eu pe fuga cand e Tibi acasa![]()
VA 

pe toate
Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
ancadragoman spune:
Am pus si noi pozici noi de aiciincolo![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
Votam dinnou la concursul"Clipe de viata 2007"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">babuta si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank">la 37 de saptamani
ramyteo spune:
Anca
galuste, vai ce ochisori frumosi are....sa o pup toata , galusca. Am vazut pozicile, creste repede ficata, azi maine te intelgi cu ea

multi.
Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
addiana spune:
Hristos A Inviat!
anca pupam ochisorii albastrii! 
noi s-ar putea sa iesim maine la un gratar daca o sa fie vreme frumoasa...
eu nu mai pot sa-mi revin...am mancat ca sparta zilele astea si parca abia ma misc, nu mai am energie!!!
adriana_m spune:
Wow Ancadragoman ce fetita frumoasa ai si ce ochisori albastrii are.
dau si eu o cafea pe ziua de azi poate mai luam ceva energie de la cafea ca si eu sunt franta dupa pastile astea. Abia ma misc prin casa si ieri si alaltaieri numai am zacut in pat si dormitat. Nu e bine nici asa sa mananci asa de mult vad.
Pupici la toata lumea
ancadragoman spune:
Multumim fetelor ptr pupici si urari .
Noi acum ne facem bagajele ca la 4 plecam spre Delta asa ca sunt aici si vorbim
anca
de
poze si filmulete
povestea nasterii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">babuta si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank">la 37 de saptamani
katiapam spune:
Salutare
Anca-ce scumpa e micuta ta si are ochii superbi 
Adriana-m-nu mai minca
ca e greu cu kg
las ca asa zile nici ca facem in fiecare zi,citeodata face bine
Addiana-ai mincat mult? asa e de sarbatori
Ramy-scumpa si domnisoara ta 
pupici gagici
ticker 
mamicą
de
GIULIA ![]()
ancadragoman spune:
Kati multumim mult
anca
de
poze si filmulete
povestea nasterii
ramyteo spune:
Katia multumim 
si celelalte fete, desii umbla lela ....nu pot sa nu le trimit macar un 
MAi da chiar asa cam rar pe aici, hm...
Pa pa si naopte buna!!!!
Teo
Perlute
gbutucica spune:
Hristos a inviat si 1 mai sarbatorit cum se cuvine!!
Kitzy , felicitari si aici!!!!!! si bine te-ai intors acsa , ca stiu ca ai facut-o.
Denissa , sa ne povestesti cum e sa fii mamica 
Da vad ca vba-ti destrabalat de paste! hm
eu am fost un pic in circuit ( bucuresti Iasi -vaslui si iar Bucuresti nenorocit) am luat aer proaspat de moldova si acu suntem acasa , coliciti si frichinitzi
va pupesc si numa bine
Giani ..
Mamica de ANDREI
,....andreiul meu