Gravidute si mamici intre 25-35 de ani (18)
Raspunsuri - Pagina 10
nastasie spune:
addiana, exact asta simt si eu.chiar daca ziua are treaba si vine tarziu ma linistete gandul ca seara e cu noi.si cred ca va veni doar la 2 saptamani.iar cade greul pe mine.dar asta e.trebuie sa termine si cursul.tot imi zic ca trece repede dar numai gandul ca vine duminica.....
adriana&
razvan 01.11.2004
varsta lui razvan
ramyteo spune:
Am intrat sa va zic noapte buna si sa va trimit 
NAstasie , hai
de la noi si nu mai fi necajita ca trece repede
VA
pruncutii toti si la gravidute
la burtici
Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
ramyteo spune:
O zi buna la toate.
noi iar plecam la plimbare.
Aici aveti cateva pozici de ziua de ieri http://good-times.webshots.com/photo/2034396460102657667tlyzZl
Va 
Teo
Perlute
www.onetruemedia.com/my_shared?z=25553f6a107c1027ce1db7&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
ancadragoman spune:
quote:
Originally posted by denisa73
HRISTOS A INVIAT! PASTE FERICIT!
Maine vine pe lume prin cezariana,micul print "GABRIEL".
Iti doresc din tot sufletul sa vii sanatos,puiul meu mic!
Va pupic dulce si Doamne ajuta sa ne intalnim din nou cu bine!37+
GABRIEL si
Cristian - 31 mai 2005 "CEL MAI DULCE PRINT"
Avem ceva vesti de la mami si bb?
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
Votam dinnou la concursul"Clipe de viata 2007"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">babuta si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank">la 37 de saptamani
ancadragoman spune:
quote:
Originally posted by ramyteo
O zi buna la toate.
noi iar plecam la plimbare.
Aici aveti cateva pozici de ziua de ieri http://good-times.webshots.com/photo/2034396460102657667tlyzZl
VaTeo
Perlute
super tari pozele darasa invatati voi fata mai?
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
Votam dinnou la concursul"Clipe de viata 2007"
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=6" target="_blank">babuta si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=25" target="_blank">la 37 de saptamani
ramyteo spune:
![]()
![]()
Anca lasa mei ca ea e mica
da....nu a apucat sa ii faca o poza ca sa imbracat repede cand sia dat pantalonii jos sa ii arate fundul la soramea Dana
de fapt chiloteii
Eh ne-am distrat ca eram numai noi pe acolo, de mai era oameni....nu cred ca mai stateam as![]()
Bebelina ta ce face? 

de la noi
Teo
Perlute
katiapam spune:
Ramy-se vede din poze ca v-ati distrat bine 
Nastasie-lasa ca mcar ramai cu Razvanel dar cred ca se revanseaza sotul cind e acasa nu?
Adriana-m-pe unde umbli? da un semn?
cum v-ati distrat?
noi am fost la restaurant cam 20 cred cam asa am fost apoi ne-am dus la gratar la priteni am fost 11 nu prea s-a mincat la cina dupa restaurant dar ne-am distrat bine
si de azi zi normala ca doar pastele sint in ro,aici au trecut de mult
pupici 
ticker 
mamicą
de
GIULIA ![]()
katiapam spune:
Addiana-iar ploua?
cred ca esti satula
cum de te muti? cred ca ai de lucru o gramada cu impachetatl,spor la treburi?
ce mai fac fetele?
Gina-pe unde umbli????
Mariaanna tu????
ticker 
mamicą
de
GIULIA ![]()
adriana_m spune:
Hristos a inviat!
Ramy da ce v-ati mai distrat. Bravo voua.
katiapam ma bucur pt voi ca v-ati distrat. La noi a fost asa si asa. A trecut prea repede ziua din pacate.
Pupici la toata lumea

37+
GABRIEL si