Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (27)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

aici gasiti jocuri pentru bebelusi , mie mi se par foarte interesante. am pus linkul pe prima pagina

http://www.babycentre.co.uk/baby/development/letsplay/

Irina de Matei

POZE NOI
1001 MODURI DE A DORMI
FILMULETE
DRAGOSTEA MEA
BOTEZ
CUM CRESTE BEBE
ALBUM ZUZE
INTALNIRE ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

Lala 20 am vazut-o si eu pe Bianca si e adorabila.Felicitari pentru o fetita atat de frumoasa si de bine dezvoltata.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)
poze albert

Mergi la inceput

Miki esti o mamica tare frumoasa iar Saara e o scumpa.Pozele noi sunt foarte reusite.Se vede ca fotograful se pricepe dar totul depinde de modelul pe care il are.

poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Neata fetelor,

Lala_20, Bianca arata fantastic (ai curaj s-o tii in fund? mie mi-a zis si pediatra si ecografista pana la 5 luni jumate - 6 sa n-o pun in fund, sa n-o fortez).
Ea este un model de "ma lupt pana la capat sa traiasc" si e o dulcica (miE-mi place poza cu bentita - parca e buburuza mea: nici ei nu-i place ceva pe cap)
Si fii mai autoritara: spune-le ca asa consideri tu ca e bine pt bb (spune-le-o mai "apasat" ca sa priceapa)

Laura_I, si la mine se mai uita buburuza ca la extraterestrii, dar eu o pun pe spate si ma duc cu nasul de la buric pana sub barba si mai are un pic si lesina de ras; sau, ma aplec cu pieptul si gatul deaupra ei si-i zic c-o atac (stii, piele la piele) si e topita (e-adevarat, ca la mama mea se hlizeste cum o vede, dar vorba lu' miri, mama este una si n-o sa se plictiseasca de ea niciodata).

Buburuza mea doarme de la 9 - 9 jumate seara pana la 7 jumate - 8 dimineata (cand o gasesc cu toata mana in gura, de foame)

Fetele care le dati formula (Laura_D, Lala_20, Ven - scuze, mai este cineva da' am uitat) cat le dati la o masa? Eu ii dau 120 ml, iar la masa de seara 130 ml. Si are cam 5 mese pe zi (la 3h jumate).

Pediatra mi-a zis ca pana la 5 luni jumate aproape 6 sa nu-i bag nimik ca ii merge super cu laptele.

Roxana si Adela !
Ingerasul nostru
Poze
Fetze de buburuza

Mergi la inceput

Laura Ioana imi pare rau ca Thea trebuie sa ia antibiotic dar e spre binele ei.Sper din suflet sa nu ajunga la injectii.Cat despre plictiseala si mie mi se pare ca Albert se cam plictiseste cu mine.El e topit dupa surioara lui pe care o urmareste peste tot cu privirea.Ea ii arata jucarii,il pupa si il mangaie.Sunt tare fericita ca nu e geloasa pe el.

poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

quote:
Originally posted by LaLa_20

seara zuzici!
Noi am hoinarit toata ziua...de daca a fost fumos
Jelimoni....vazut pozele...fara cuvinte....

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea NEW
Bibi se face mare

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

multumim lala!ne bucuram ca ti-au placut!
am vazut acum si eu poze cu biencuta si m-am miunat de ce a crescut!!!cat are in lungime??ca mie mi se pare tare lunga!!!nici n-ai zice ca a fost prematura!bravo ei minune mica si luptatoare!!

MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)

POZE BEBE ROBERT
FILME ROBERT

www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert

ce mare am crescut!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by anca.b

Fetelor, am si eu o intrebare pt cele carora le-a reinceput menstruatia: voi ce folositi acum? tampoane externe sau ob-uri?
inanite de sarcina am folosit ob-uri, luna trecuta am terminat absorbantele care imi ramasesera de la lohii. acu' nu sint decisa ce sa cumpar...voi ce ziceti?

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan

si eu foloseam numa ob inainte..inca nu mi-a venit ciclul..dar cred ca tot ob o sa folosesc ca tampoanele nu le prea suport...stiu ca nu e prea bine..asa ca daca stau in casa o sa incerc sa stau cu tampon si doar la iesit in oras cu ob..

POZE BEBE ROBERT
FILME ROBERT

www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert

ce mare am crescut!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Ehei, buna dimineata. Cafea acu` se face.
La prima ora eu ma uitam la poze de : Robert, bb C ( am admirat si ieri gogosarii), Biancuta (inca un bebe ce sta in fund? wow), Saara, etc etc. Oricum sotul cred ca e gelos: de cate ori trece pe langa comp si eu am deschis vreun album cu clopotei zice" i-ar te uiti la alti bebei?" Da, ca doar sunt prin extensie si ai mei cumva. Stiu cand nu papa, cand au colici, cand nu dorm, cand sunt strengari si cuminti, cand sunt admirati cand ies in lume etc. So.....
Mitsu,
la noi e ceata in dimineata asta si o liniste... nu misca nimic. Sper sa fie semn de vreme buna e sarbatoarea ciresilor intr-un orasel din zona am fost anu trecut in doi, acuma as vrea sa mergem in trei. Ciresii sunt cam cheli anu asta. Eu as vrea sa il urc pe Benji in cires sa ii fac poze intr-o mare de flori de cires....si mai incolo cu cirese dupa urechi...
Stancutza,
o data pe saptamana spal mai constiincios cadita eu, ca tati cica o face mereu dar....apoi suportul. Le dau cu un spray dezinfectant si gata.... Nu am fiert nici eu apa niciodata. Dar de la uleiul de baie pus in apa tre ingrijita cadita mai bine, mai des.
Grati.ela,
mersi de link-ul cu descantece. Eu imi amintesc vag ce zicea bunica cand stingea carbunii.....
Mai vroiam sa scriu da se trezeste B. .... a dormit fix 30 min!

Ceska, mamica de Benji
mic si scump - 3 LUNI (23.12.2007)

Filmulete!!!
http://www.youtube.com/watch?v=I9mc8EEY2yk
Poze NOI incepand de aaici...
http://good-times.webshots.com/album/561719452hHOOpC?start=120
POZE F NOI AICI
http://community.webshots.com/album/562979681SvBupY

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113744
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Ereena

a luat-o lumea razna e clar. va amintiti de prietena mea cu copilul inscris in concursul pt cel mai gras bebe? cu 4500 gr intrei luni? ah, ma suna astazi sa imi spuna ca ea e de parere ca laptele i nu mai este bun...........bebe plange cam des si ea crede ca de foame.....nu e posibil asa ceva, copil care ia 1500 gr chiar si in a treia luna de viata si tu spui ca ai lapte prost ..........Sfinte Doamne

Irina de Matei

POZE NOI
1001 MODURI DE A DORMI
FILMULETE
DRAGOSTEA MEA
BOTEZ
CUM CRESTE BEBE
ALBUM ZUZE
INTALNIRE ZUZE

NO COMMENT!!

POZE BEBE ROBERT
FILME ROBERT

ce mare am crescut!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by stoisor

hooo ca nu am gatat doar am facut o pauza.....colind dupa ce ies de la doctorita ,realul pt cump ,fata ramane in masina cu mama,apoi ma bag pe la cimitir pe la tata,o vizita scurta pt lasat invitatie botez la bunici,apoi la fini si in final ajung acasa,pasez copila mamei si ma apuc de curatenie ,dai cu gemuri ,dai cu usi, pune si de mancare face fata ciorba, snitele si un pireu,aspira ,intoarce tot cu susu in jos le mai pune si la loc ,iar acum simt ca MOR,fiemea so mai si deochiat manca-i-as gurita si o mai si urlat umpic pana am pus mana si i-am stins de deochi ca de a fost pe la neamuri ....si dupa toata truda mea o ora o batut un vant si o inceput o ploaie de sa te tii iar pe gemurile mele curgea siroi apa asa ca tot degeaba ,promit ca ma linistesc acum sau repet patania de alalteieri
va pup pt voi

Sara Ioana 15.02.2008

POZE CU BEBELUSA SARA
ALBUM ZUZE
asa a intrat Sara in viata mea
nunta mami si tati

STOISOR...oare n-am fost eu pe faza cand ai zis??tu n-ai avut pic de laptic??sau din alta probl nu ai alaptat deloc??

POZE BEBE ROBERT
FILME ROBERT

ce mare am crescut!!

Mergi la inceput