Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (27)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

astazi mi-am cautat-o cu lumanarea si cred ca am gasit-o,nici nu stiu cu ce sa incep ca deabia respir....sunt in plina criza de astm de la oboseala......imi era dor de tine Ange tu nu ai probleme la efort??
sa incep cu noaptea la 2.20 cand sa trezit Sara si nu a mai adormit decat la 6 pt ca la 7.30 sa fie fresh fata....bun la 9.20 pregatim copila si plecam la doctorita ....Sara e ,nu bine ,e super bine zice ea....eu da dar face div scheme la masa,nu doarme ziua decat 2 ore din 12 ....nu.. fata e super bine in concluzie luna 1 a luat 1030gr....luna 2 a luat 1010gr ....ce mai vrei de la ea,o asculta la inimioara,i bine,fontanela bine,soldurile bune dar pt linistea mea daca vreau ma pot duce la un eco ...acum avem 5050 gr la 2 luni si 3 zile
cu ce ma dat pe spate....sa incepem de maine cu suc de portocala ,intai o lingurita si tot asa pana inlocium o masa....cred ca i beteaga....nici nu ma gandesc la asa ceva,lasa mai stau eu pana la 4 luni fix si atunci incep si nu cu portocala ci cu morcov pt ca eu am hotarat ca voi incepe cu leguma nr unu ...morcovul
continuam cu vigantolul 2 picaturi ,calciu nu ca nu e cazul luna asta si cam atata....a da si colostrul ala probiotic nu il dau pt ca nu are nevoie chiar daca este exclusiv pe formula

Miri de unde sufletul meu san mama?? nu e pic de lapte in san dupa ...nu mai redeschid subiectul ,Sara e numai pe formula

Angi felicitari pt cadou....pai daca de ziua lui primesti tu cadou ??pai nici nu ma mai gandesc ce primesti de ziua ta

Sara Ioana 15.02.2008

POZE CU BEBELUSA SARA
ALBUM ZUZE
asa a intrat Sara in viata mea
nunta mami si tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Ellenuta, ancadiana, ancab....
intru si eu in clubul vostru cu bebei plangaciosi....
de 5 zile ma omoara efectiv copila mea...
orele ei de plans sunt in special cele de dupa amiaza pana seara la 9 cand cade franta si doarme pana dimineata. tot e bine si asa... desi, putea sa fie ca la dimitris cand n-am avut habar cum este sa-ti auzi copilul plangand...
parerea mea este ca pot fi colici si daca nu-si freaca piciorusele sau nu se inconvoaie... nu ca mi-ar fi spus vreo doctorita sau ca am citit undeva dar... altminteri nu-mi explic episoadele astea de plans ale ei decat prin dureri de colici....

partea buna este ca nu-mi varsa. ai vostrii au varsat de cand s-au nascut sau refluxul acesta a aparut pe parcurs...?? sa ma astept si eu la asa ceva?

eu am fost pana acum pe afara cu ea. mi-a adormit foarte greu chiar si in carucior la aer. acum m-am intors acasa dar am lasat-o in carucior in dreptul geamului deschis de la sufragerie. mi-e si frica de plansetul ce va uyrma cand se va trezi... mai ales ca trebuia sa manance la ora 5... deci este si moarta de foame!

Mitsule, pe unde umbli ??
slaba participare in ultima vreme!!pe bbC cel frumos!

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/2288699992/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

lauraD - colicii nu sunt doar dureri de burtica, sunt si plansete neconsolate la ore fixe!

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

a luat-o lumea razna e clar. va amintiti de prietena mea cu copilul inscris in concursul pt cel mai gras bebe? cu 4500 gr intrei luni? ah, ma suna astazi sa imi spuna ca ea e de parere ca laptele i nu mai este bun...........bebe plange cam des si ea crede ca de foame.....nu e posibil asa ceva, copil care ia 1500 gr chiar si in a treia luna de viata si tu spui ca ai lapte prost ..........Sfinte Doamne

Irina de Matei

POZE NOI
1001 MODURI DE A DORMI
FILMULETE
DRAGOSTEA MEA
BOTEZ
CUM CRESTE BEBE
ALBUM ZUZE
INTALNIRE ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aweya spune:

quote:
Originally posted by laura_dimitris

fetelor care dati gripe water la bebei... cam ce cantitate sa-i dau?
precizez ca eleni are 2 luni si jumatate si 5.500 gr. ..
alinuta mi-a spus de 2,5 ml - atat ii dadea ea anitei dar cred ca era mai mica .
pe prospect scrie o lingurita de 5 ml pentru copii de 1-6 luni..
deci la 2,5 luni si 5 kilejuma'... cat sa-i dau ????

Mie mi-a zis doctora sa-i dau Gripe water cate 5 ml de 3 ori pe zi.

Nicole-mamica si Mihai Alexandru (26.01.2008)

www.flickr.com/photos/25114008@N06/" target="_blank">poze Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

hooo ca nu am gatat doar am facut o pauza.....colind dupa ce ies de la doctorita ,realul pt cump ,fata ramane in masina cu mama,apoi ma bag pe la cimitir pe la tata,o vizita scurta pt lasat invitatie botez la bunici,apoi la fini si in final ajung acasa,pasez copila mamei si ma apuc de curatenie ,dai cu gemuri ,dai cu usi, pune si de mancare face fata ciorba, snitele si un pireu,aspira ,intoarce tot cu susu in jos le mai pune si la loc ,iar acum simt ca MOR,fiemea so mai si deochiat manca-i-as gurita si o mai si urlat umpic pana am pus mana si i-am stins de deochi ca de a fost pe la neamuri ....si dupa toata truda mea o ora o batut un vant si o inceput o ploaie de sa te tii iar pe gemurile mele curgea siroi apa asa ca tot degeaba ,promit ca ma linistesc acum sau repet patania de alalteieri
va pup pt voi

Sara Ioana 15.02.2008

POZE CU BEBELUSA SARA
ALBUM ZUZE
asa a intrat Sara in viata mea
nunta mami si tati

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by miri_mik

lauraD - colicii nu sunt doar dureri de burtica, sunt si plansete neconsolate la ore fixe!

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

multumesc mult. asta imi spunea si mie intuitia mea. ma bucur mult ca mi-ai confirmat tu !!!

si Eleni - 05.02.2008

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by aweya

quote:
Originally posted by laura_dimitris

fetelor care dati gripe water la bebei... cam ce cantitate sa-i dau?
precizez ca eleni are 2 luni si jumatate si 5.500 gr. ..
alinuta mi-a spus de 2,5 ml - atat ii dadea ea anitei dar cred ca era mai mica .
pe prospect scrie o lingurita de 5 ml pentru copii de 1-6 luni..
deci la 2,5 luni si 5 kilejuma'... cat sa-i dau ????

Mie mi-a zis doctora sa-i dau Gripe water cate 5 ml de 3 ori pe zi.

Nicole-mamica si Mihai Alexandru (26.01.2008)

www.flickr.com/photos/25114008@N06/" target="_blank">poze Mihai

multumesc mult !!!
a avut efect ?
ii dadeai inainte sau dupa masa ?

si Eleni - 05.02.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Uf! Mi-e o ciuda! Toata ziua a fost innorat, a picurat/plouat am fost doar la cumparaturi.... acuma a iesit un soare ca te orbeste, niste nori albi pufosi de iti vine sa ii apuci cu mana, sa ii pipai.... si noi ne pregatim de baie acusa....plus o sa sune bunicul.ro in 30 min asa ca..... tati ii da biberonul, mami a sterilizat cadita si suportul.
Acuma: plans neconsolat, asa, DOAR asa? Sigur nu e un simptom la ceva? Sigur nu ii doare nimic? Benji, cand il apuca se face rosu, ii curg lacrimile rauri, se inneaca, se face vinetiu aproape, bordo. Suspina, sughite de la lacrimi... e groaznic. Cand se termina parca am trecut prin nu stiu ce grozavie....

Ceska, mamica de Benji
mic si scump - 3 LUNI (23.12.2007)

Filmulete!!!
http://www.youtube.com/watch?v=I9mc8EEY2yk
Poze NOI incepand de aaici...
http://good-times.webshots.com/album/561719452hHOOpC?start=120
POZE F NOI AICI
http://community.webshots.com/album/562979681SvBupY

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113744
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronicka spune:

am o intrebare de mama denaturata:voi cum ii adormiti? ca al meu il iau in brate, il leagan si dac il pun jos se trezeste.azi a dormit de cacao adica cate 20 de min de 3 ori.si acum se chitaie ca l-am pus in patutca m-am enervat pe el.a si lui Marc ii cur ochisorii de pe la cate va zile. a zis medicul ca ii ori canal lacrimal infundat ori conjuctivita. am vazut ca nu trece i-am pus Tobrex mai mult decat 3 zile cum a zis medicul da tot nu-i trece. nu stiu daca sa continuu cu tobrex sau nuu
pupici la toate fetele si merci pt raspuns

Veronica -mami lui Marc-Andrei

Mergi la inceput