Mamici de Noiembrie - Decembrie (18)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Alexuta, Mav ti-a dat un indiciu foarte bun. Fetele de la FIV nu fac pauza dupa anticonceptionale, rolul lor este sa puna in repaus ovarele, asta nu inseamna ca afecteaza calitatea ovulelor. Daca tu ai ramas insarcinata asa repede dupa intreruperea lor inseamna ca organismul si-a revenit foarte repede nu ca este ceva in neregula.
Pentru a afla si alte opinii poti deschide un subiect pe tema aceasta, si la Odisee si la aspirante, asta ca sa mai auzi si alte pareri, poti sa spui si ce pastilute ai luat.
Dar ce-a sarit doctorita aceasta pe voi, parca erati niste inconstienti si ea trebuia sa va rezolve problema. Si se mai mira de ce multe fete din Ploiesti merg la Bucuresti la doctor, pai cu asa doctori nu este de mirare, ca sa nu mai spun ca de la Ploiesti la Elias de exemplu ajungi intr-o ora cu microbuzul din Ploiesti iar daca vii din Pantelimon la cum sunt drumurile inchise tot atata dureaza drumul.

Eu cu ceaiul de menta si cu lamei, e delicios. Am dormit amandoua de la 5 la 7 asa ca nu-i de mirare ca nu avem somn acum.

Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana

BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

alexuta, si eu stiu de aici ca nu exista perioada de pauza dupa anticonceptionale. eu i-am zis doctorei ca am ramas din prima insarcinata si cica "da? deci la 1 luna dupa ce ai oprit pastilele?" nu parea sa fie nici o problema. eu nu luam insa pastile. din romania am auzit insa tot felul de sturlubenii de la medici asa ca nu comentez.

otilia, am auzit de intrebarea daca vrei sa pastrezi sarcina si din olanda. cred ca vine din statistica, poate doctorii intreaba asta mai intai ca sa fie siguri ca nu dau cu batu'n balta zicand entuziaste felicitari. numa ala al meu de familie saracu e numa zambet si entuziasm si incearca sa mi le insufle si mie cand vede ce moaca acra am.

mav, fiecare cu metoda lui de a trece peste greu. eu nu acuz pe nimeni e treaba fiecaruia ce crede si cum reuseste sa iasa din starea de rau. daca la mine asta functioneaza foarte bine, merg asa mai departe. nu stau insa deloc bine cu moralul. sunt mai acra ca o lamaie necoapta. nu ma treceti pe lista, cel putin pentru moment.
la ce varste ti s-au oprit tie sarcinile anterioare? ai avut explicatii? a mea se oprise la 6.5 saptamani insa am aflat abia la 11 la eco. de data asta insa nivelul lui hcg la 6 saptamani a fost cam de 3 ori mai mare decat cel de la sarcina trecuta la aceeasi varsta, deci speram sa fie de bine.

multumesc tuturor fetelor pentru felicitari. luni merg la eco si va zic vesti.

Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

alexuta, de 2 luni le oprisesi? acuma am recitit. aici cu siguranta nu este nici o problema daca sarcina vine dupa 2 luni caci am o prietena care merge la aceeasi doctora ca si mine si a ramas insarcinata tot asa la 2 luni dupa pastile, no prb, bebe sanatos si frumos si a si fumat pe timpul sarcinii!

eu stiam ca si in cazul exceptional in care se intampla sa ramai luand inca pastile nu e nici o problema cu sarcina, doar ca trebuie sa le opresti imediat ce afli.

eu daca as fi in locul tau as sta foarte linistita si as merge la un alt doctor.

uite un link unde zice ca nu e nici o problema daca ramai insarcinata IN TIMP CE iei anticonceptionale

http://www.pregnancy-info.net/pregnancy_pill.html

si inca unul in care zice ca se credea ca 2-3 luni de pauza sunt indicate caci ar fi riscul mai mare de pierdere, dar se pare ca nu e adevarat

http://pregnancy.about.com/od/gettingpregnant/f/pgafterpill.htm

eu tot timpul caut informatii in engleza si numai pe site-uri oficiale

Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Neatza! La multi ani cu sanatate floricelelor!

Fetelor, eu as vrea sa continuam discutia despre dublu/triplu test, daca este necesar sau este un stres in plus!
Cum eu am doua sarcini pierdute (6s si 9s), imi e teama ca o sa-mi iasa un rezultat aiuristic si n-o sa mai pot sa dorm noaptea de griji... Iar pe de alta parte, nu prea sunt de acord cu amniocenteza si nici nu cred ca as putea sa renunt la bb in caz de...Doamne fereste!
Sunt inconstienta daca pur si simplu sar peste aceste teste? (La Sebi nu le-am facut si am fost linistita.)

12+

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oannna spune:

Servus fetelor!

Tocmai m-am inscris si eu pe forum si sincer nu prea pricep mare lucru despre cum se utilizeaza...Va raman recunoscatoare daca ma "trainuitzi" putin in utilizarea forumului.

Va saluta o viitoare mamica de noiembrie, 12 saptamani...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Buna dimineata burtici dragi!!!

Nu va imaginati cum a fost noaptea asta pt mine....uufff, am citit linkurile date de Toriceli - am intrat si p site-ul lui Tutu, ca doar cu el am nascut, dar inca nu am apucat sa-mi fac o programare la el, incerc luni....

Alra - am citit si linkurile date de tine, ff interesant, deci daca ai ajuns sa ai 2 cicluri menstruale de la oprirea pastileleor, e ok.....super taremultumesc mult de tot

Mav - despre triplu test - eu la prima sarcina l-am facut, pt ca oricum eram super -mega disperata sa fac tot ce se putea si ce nu se putea, desi sincer la ce rezultate ambigue da...adik de fapt iti da un procentaj de risc....

Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006) si BB-lina 6+
PRINTZUL

Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loren@ spune:

La multi ani floricelelor!
Alexutza stai linistita ca bb nu are nimik ca ai luat acum 2 luni anticonceptionale..pupici!

Bia
bebe mic 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Neatza burtici!
La multi ani floricelelor!
Eu ma duc sa zac pe terasa la soare. Am mancat cu pofta micul dejun si acum nu prea ma simt bine.

==========
Corina 7+
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Oannna, bine ai venit, sarcina si nastere usoara! Mai avem o viitoare mamica Oaanna, sa nu va suparati daca va incurcam in scris.
Mav, nici eu nu am facut nimic la Ana. La ecografia morfologica am urmarit insa daca are osul nazal si ce lungime are femurul si am fost ceva stresata pentru ca lungimea femurului era mai mica decat varsta gestationala cam cu o saptamana, dar de fapt toate masuratorile aratau ca este in urma cu o saptamana. Imi arata DPN 14 decembrie in loc de 9 decembrie. La fel si urmatoarea ecografie morfologica, acelasi DPN 14 decembrie. Si Ana s-a nascut mai tarziu cu 9 zile pe 18 decembrie dupa 3 induceri ale nasterii si o cezariana si nu a fost mica deloc. In sinea mea ma mai incurajam ca si eu am picioarele cam scurte, asta este.
Acum insa vreau neaparat sa fac ceva pentru SD, am cunoscut personal doi copilasi si multi altii pe care-i vad cand ne plimbam.
Am inteles ca la Dublu Test rata de siguranta este de 85% (Pliul nucal 75% si 85% colaborat cu analize de sange PAPP-A(pregnancy associated plasma protein - A) si BHCG (free-beta human chorionic gonadotropin) iar Triplu test 75% (cele trei analize de sange sunt: alpha-fetoprotein (AFP), unconjugated oestriol and human chorionic gonadotrophin (HCG)).

Pozele noastre si www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Filmulete Ana nazdravana

BB2

Mergi la inceput

sarbatoritilor de astazi! Petrecere frumoasa!

Noi iesim afara la plaja, uraaa, e si la noi soare, 12 grade !

BB2

Mergi la inceput