Gasca de Constanta (98)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Am pus repejor cateva poze cu Alexia : http://family.webshots.com/album/563582460CfvVPh

Mai caut si altele mai recente si revin cu actualizarea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Cristina, sa-ti traiasca fetita...chiar a crescut mare...si incepe sa semenedin ce in ce mai mult cu tine...are din aerul tau...Casuta din povesti e de la voi de acasa???? ar fi fain...Cat am fost micuta mereu mi-am dorit o casuta numai a mea...pana mai maricica imi faceam la tara la bunici din stufaris un fel de adapost scund cu pereti din crengi rupte cu frunzaris, in care ne adunam 2-3 copii si jucam carti....ce amintiri... Cand am nascut-o pe anduta primul lucru care l-am facut a fost sa iau casuta din aceea demontabila cu schelet din bete si care se acopera cu un fel de musama. Si acum se mai joaca in ea la tara la bunici... bineinteles cu sora-sa.

Tania cu Andreea(14 sept'96)+ Bianca (14 febr'04)

Noi!

Ce nu poti controla...evita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

quote:
Originally posted by dady68
Camelia, cum mai este Teodora? se simte mai bine? Tare vioaie si isteata e Alex. (m-am uitat pe filmulete)Pupici printeselor tale.

Buna!
Din fericire, dupa doua zile si nopti cu febra 38-39,4, Teo este bine, vioaie. Azi la panz, de exmplu nu a lasat-o pe sor-sa sa doarma, ii baga "dejtele" in oki. Cat despre Alex ca sa zic, saptamana asta a fost in mare verva, mai ales ca a fost serbatorita de sf. Elena. Problema a fost in we trecut cand a muscat-o pe micuta de doua ori, a II a oara chiar zdravan. La intrebarea "de ce?" raspunsul era "nu stiu" sau "din gresala." Dupa ce i-am promis ca va avea acelasi tratament din partea mea daca mai aud ca mai musca pe cineva, a promis ca nu mai face. Pana acum s-a tinut de cuvant. Noi suntem singurele pana miercuri seara, tati se "instruieste" la Predeal, azi Alex negocia cu el s-o ia si pe ea.

Crixia, frumoasei Alexia!

O noapte buna si usoara!

poze si www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
tot noi

Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Tedora Lucia (5 aug 2007)

www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna dimineata Constanta ,
o saptamana superba va doresc.

Doamne ajuta!
Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei
Varsta lui Bogdan
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Salutare si de la noi!
In ce stadiu sunteti cu ? Eu am terminat-o si imi fac curaj sa ma apuc de treaba.
Va doresc o saptamana super!

poze si www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
tot noi

www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamsadamy spune:

Salut!!
Da Alina asa cum a spus si tania este un parc al RATC-ului in care se intra cu legitimatie dar eu am asa ca veti putea intra si voi. In parc gasim mese si scaune gratarul si.... toaleta. Noi mergem cu carbune carne si ceva ud.

Incep saptamana bine cu un liber asa ca ma gandesc pe unde sa hoinaresc.......... .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladis spune:

O saptamana frumoasa si de la noi!

Am vazut o Alexia dragalasa, sa-ti traiasca! Cata dreptate ai cu varsta si greutatile...noi suntem la faza de vorbit urat, foarte urat , pe unde ne ducem cadoriseste interlocutorii cu cate ceva si mie imi vine sa intru in pamant! Astept sa ii treaca si faza asta, cum i-au trecut si altele, ca nu am succes cu nici o interdictie

Mai ales pt gravidute: si-a comandat o prietena o pereche de pantaloni 3/4 din blugi de pe LaRedoute si ii sunt mari, ca ea e o gravi fotomodel, sunt masura 42(Fr.), ii da cu 60 Ron, daca va intereseaza pun o poza sau ne intalnim...vedem noi.

Pupici tuturor

mami de miruna(27.01.1996) si vlad (20.07.2005)

www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Buna seara!

Dady nu e a noastra casuta din pom, eram intr-o minivacanta si dupa Alexia, am fi stat numai in casuta!
M-am urcat si eu, n-am rabdat!
Speram sa ne facem si noi, dar ar trebui sa mai creasca pomii!

Camelia, de ce face cea mica febra, de la dinti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna dimineata Constanta!
O zi frumoasa va doresc ,haideti cu cine-mi beau cafa?!

intregul

Doamne ajuta!
Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei
Varsta lui Bogdan
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

'Neataza!
Si eu tot la .
Alex pleaca vineri in excursie cu gradinita, ii duce la Fantanitza, vor sa serbeze in avans 1 iunie.
Ieri dupa-amiaza erau la gradi un clovn si 2 iepurashi, care anuntau deschiderea unui loc de joaca azi dupa-amiaza la Poarta 6 (clovnul nu semana cu Mazare ).

O zi buna tuturor!

tot noi

Mergi la inceput