Gasca de Constanta (98)
Raspunsuri - Pagina 11
Ontica Camelia spune:
Multumim pentru urari!
Am vazut tiza cu rochita mov, este frumoasa foc.
poze si www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
tot noi
Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Tedora Lucia (5 aug 2007)
www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator
dadi_t spune:
La multi ani, Elena!(fetite de Oana+Camelia)Sa va traiasca cu numele si sa va bucurati in viata cu realizarile lor!
La multi ani Constantini si Elene!
Mav,la multi ani lui Costin! Pana la urma au venit in jurul orei 19 finii nostri(fina e Elena) si ne-am sarbatorit in familie. Costin(tiz-ul) a fost tare obosit cu tragerile lor. Maine chiar mi-a spus ca sigur vine dupa ora 22.
Sotul meu tot imi spune ca tine Whisky-ul pt. intalnitea cu Costin...asa ca o sa trebuiasca sa ne intalnim sa le indeplinim dorinta
Apropo...ai grija cu chiulul...sefa ta e o perfectionista in tot ce face!( ma pun bine cu profa, nu???)Pupici si lui Sebi!
Oana, super rochita-e conceptie personala integral?Adica croit , cusut? Miam-miam ce pregatiri aspectuoase ati avut...le salvez ca idei de mese festive....Unde este clubul nemo?
Pupici tuturor!
Tania cu Andreea(14 sept'96)+ Bianca (14 febr'04)
Noi!
Ce nu poti controla...evita!
mav spune:
Cami stiam ca si Alex este Elena, dar pur si simplu, am fost zapacita azi... Am tot zis ca o sa te sun si n-am reusit.... Sa va traiasca Elenuta-isteata!
Tania "Am tras chiulu" pt ca am fost la analize si legea le permite gravidutelor sa lipseasca de la munca (fara sa li se taie din salariu) 2 zile (16 ore)/ luna pt investigatii medicale. Eu si asa am fost draguta si m-am intors la birou si am muncit destul azi.
...Iar in ceea ce priveste profesionalismul/perfectionismul... "sunt pe teren cunoscut"...
O vara frumoasa tuturor!
17+
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
Dodo-pui spune:
Buna dimineata Constanta
O zi frumoasa va doresc .
Noi azi avem de ridicat comanda/le la avon/oriflame.
Apoi cu ajutorul lui DD la logopedie.
intregul .
Doamne ajuta!
Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei
Varsta lui Bogdan
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Madamsadamy spune:
Sa va traiasca cu numele, sotiorii!!!(Tania si Mav)
Frumoasa petrecere si frumoasa printesa, FELICITARI!!!! Sa va traiasca , sa fie sanatoasa.
Tania abia astept sa termini saptamana asta aglomerata si ..... . Vreau iesire la gratar in parcul rece, daaaa? Ce-ar fi Alina sa veniti si voi, putem merge si in cursul saptamani ptr cina.
Carmenita spune:
Fetelor, mi-au ramas de la bebele meu de 7 luni 8 cutii de lapte praf Nan 1. Are termen de valabilitate 12.2009 si il dau cu 19 ron. Pentru cine este din Constanta, il aduc eu personal acasa. Daca vrea cineva poate sa imi trimita un mesaj pe PM.
Carmen si Andrei (02.10.2007)
mav spune:
Salut!
Dana, merci! Ce e "parcul rece"?!
Carmenita, posteaza mesajul mai degraba la "Odiseea sarcinii", este alt subiect de Cta. Acolo gasesti mai multe mamici cu bebei; aci copiii sunt mai mari si nu mai au nevoie de lapte praf. Desi majoritatea alapteaza la san, poate gasesti clienti.
17+
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
Dodo-pui spune:
Buna dimineata Constanta!
Un Wkfrumos va doresc.
intregul
Doamne ajuta!
Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei
Varsta lui Bogdan
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
CRIXIA spune:
Buna ziua mamici!
Mav, am vazut la semnatura ca ai 17 sapt!!! Sa-ti fie de bine, Felicitari!!!! Nu prea sunt la curent cu vestile DC, dar surpiza ta m-a bucurat enorm! Sanatate multa!
My girl La multi ani! cu intarziere, sorry!
Si pentru cei ce au sarbatorit Constantinii si Elenele, sa va traiasca!
Despre noi.... o zi de duminica linistita, in familie! Alexia e mare, ne uimeste cu evolutia ei la gradinita, cu cateva cuvinte in engleza... si cu petele zilnice (de mancare sau pictura).
Uneori il ia pe NU in brate, sau pe BA DA.... fiecare varsta cu greutatile ei!
Sa auzim de bine!
dadi_t spune:
hello!
Gata am scapat de cursuri...grele dar instructive(doar asta-i sensul lor). Deja imi fac planuri pentru concediul la tara la socrii. Am de gand sa fac o cura de cirese si visine cu fete cu tot. Socrii mei au livada de visini si ciresi.
Cristina, poze cu voi nu mai pui??? Cred ca a crescut mult Alesia.Asta in ideea ca cine stie cand mai apucam sa ne vedem...
In principiu cine poate dupa ora 17 in WE(vinerea, sambata, duminica) ramane tot la Tara piticilor sa ne intalnim. La ore fixe in dreptul locului de joaca pt pici(leagane).
Mav, cum ti-am mai spus Parcul rece e fostul parc RATC. Din pacate are accesul restrictionat . Doar cu legitimatie se poate intra.
Camelia, cum mai este Teodora? se simte mai bine? Tare vioaie si isteata e Alex. (m-am uitat pe filmulete)Pupici printeselor tale.
O saptamana placuta!
Tania cu Andreea(14 sept'96)+ Bianca (14 febr'04)
Noi!
Ce nu poti controla...evita!