praline belgiene (25)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alra spune:

quote:
am invatat o metode de vopsire a oualor.. cica cu coji de ceapa.. iese un rosu traznet. .de-acum numai asa o sa fac...

ok ok, ce faci insa dupa aia cu ceapa decojita?

mamica facea asa: punea coji de ceapa in cateva locuri si lega oul in ciorap si apoi il fierbea in vopsea. unde erau coji de ceapa iesea colorat rosiatic. cel mai marfa se vedeau pe albastru si verde

bai, ma simt nasol de tot, deci e de bine. AMR o saptamana si un pic pana la eco.

la multi ani miri!

Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

fierbi cojile de ceapa pana le iese culoare din ele.. .. se face rosie apa,, apoi scufunzi ouale fierte fierbinti in culoare .. conform metodei..

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora spune:

Miricelu, e ziua ta!!!

La multi ani cu sanatate si de bine sa ai parte! Sa fii sanatoasa, fericita, norocoasa si tot ce-ti doresti sa ti se implineasca, sa-ti traiasca piticutii frumosi si sa va bucurati de ei pana la adanci batraneti!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by melinav

Nora poti sa-mi dai amanunte despre scoala unde il ai inscris pe cel mic? este de-o seama cu baiatul meu ...

Scoala e in fr, engl sau valona?

Cand se fac inscrieri pentru urmatorul an scolar?

Melina

Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa cerem si ne va fi luata fara sa fim intrebati.

Melina, iti era datoare cu un raspuns: copiii mei sunt la o scoala comunala din Wezembeek Oppem, un orasel de la periferia BXL. In franceza.

Inscrierile se fac destul de devreme, in general, pe la inceputul anului, dar daca e o scoala obisnuita si nu una de mare prestigiu cred ca poti sa-l inscrii si mai tarziu.Depinde unde o sa locuiti,fireste.

Mergi la inceput

Bepii, eu vin cu placere la tine pe 2 Mai sau cand se hotarasc fetele. Eu lucrez pe 2 dar banuiesc ca termin repede, nu o sa fie mai nimeni p-acolo, asa ca mai pe seara ar fi OK.

Restul fetelor, voi ce ziceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bepii spune:

Ardeiash, imi pare rau sa aud ca esti bolnavioara. Cum te mai simti acum, esti mai bine? Iti doresc insanatosire grabnica si poate vi si tu la mine vineri, ce zici?
Nora, ce ma bucur ca poti veni si tu vineri!!!! Abia astept, mai ales ca va fi prima oara!
Deci in principiu s-au anuntat Miri si Oana dupa amiaza, Ana.... nu se stie sigur (pleaseeee Ana) iar Nina a zis ca va veni in cursul diminetii pt ca dupa amiaza vine mamica ei in vizita. Fericito!
Tare m-as bucura daca ar veni cat de multe fete mai ales ca presupun ca nu e zi lucratoare, nu?.
Deci: Morgane, parca tu ziceai ca poti vineri, nu? S-o aduci si pe Bianca daca nu are altceva de facut.
Danyelana, tu ce mai zici draguta, ai reusit sa intri in posesia actelor pt masina? Daca nu, atunci ia trenul dimineata si vino aci, o sa te astept eu la gara.
Carmen, sa nu te aud ca ai altceva de facut ca o sa capti shlapi la fund. Te astept oricand.
Ror, sper ca si tu esti libera si poti trage o fuga pana la Mechelen. Iti mai incarci bateriile.
Madi, tu poti veni? Ar fi super daca ai putea. Asa o mai vad si eu pe mica printesa ca-i tare mult de la ultima intalnire.
Alra si Antoanela, sunteti si voi invitate si daca doriti sa veniti anuntati-ma si o sa va dau adresa pe privat.
Mihaela si Scumpi sunt plecate pe alte meleaguri.
Am uitat pe cineva?
Fetele, uite ce as propune eu: sa veniti vineri intre orele 2 si 3. E bine pt voi? Evident, cine nu poate, atunci sa vina mai tarzior. Usa mea e deschisa oricand.
Deja am inceput numaratoarea inversa. Abia astept sa ne vedem in numar mare.
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

bepii, esti super draguta, da io sunt la faza de tarait dupa o canapea pe ailalta. nu m-ati vrea cu voi caci v-as da pe toate la o parte de pe canapea sa ma lungesc eu

va urez distractiune!

Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

LA MULTI ANI, MIRI

SI tot ce iti doresti tu sa ti se implineasca in aceasta frumoasa zi.

Pupici.

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

bepii: sunt bine , multumesc. a fost doar o migrena puternica ce m-a tintuit la pat... nu stiu de unde a venit.. important e ca a plecat.. a fost cumplita.. toata dimineata.. si si-a ales si ziua "perfecta" ..

as vrea sa vin si eu vineri.. multumesc de invitatie ... numai ca noi ne planificasem sa mergem 2 zile la niste prieteni in germania.. sa ne mai clatim si noi sufletul.. sunt cei care-au fost de PAste la noi..daca am fost de "serviciu" de paste.. macar acum sa ma bucur si eu ca nu fac nik.. am vrea sa plecam vineri dupa masa.. deci te tin la curent..

pup pup la toata lumea

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morgane spune:

Draga Miri, iti doresc tot binele din lume, de ziu ta si in celelalte zile care urmeaza. Sa fii fericita, iubita si pretuita. Este prima aniversare in formatie completa.
Scuze pt intarziere, daca consideri ca e nevoie accept si slapi.

Bepii, cu mare placere. Daca aude Bianca imediat se inscrie, nu i-am spus pana acum ca nu stiam ce si cum. Merci ca iti deschizi casa si inima. Si se potriveste asa de minune, ca Jan are activitati sportive si sunt cuc acasa.

Carmita, iti aduci si instrumetariul, pliz ! Dar neaparat contra-cost., ca altfel mi se ingroase obrazul de jena.

Pupici la toata cutia,

Mergi la inceput