praline belgiene (25)
Raspunsuri - Pagina 18
simonette spune:
Miri, felicitari ptr grasanul vesel si fericit!!! Si felicitari ptr jobul de la aeroport! Esti f. tare!
Si eu am tot un grasan si un ranjit! E de ajuns sa-mi vada fata ca imediat ranjeste, iar daca vb cu el rade si el in hohote! E tare bun, vesel si cuminte! As mai face poe loc unul daca as sti ca va fi la fel!
F interesant Orbem-ul asta! Sau cel putin mie asa mi se pare! Dupa ce ies actele cred ca o sa ma inscriu si eu! Stii cumva unde pot gasi mai multe detalii?
In legatura cu laptele pus la congelator...nu merge caci al meu grasan nu primeste deloc biberon sau suzeta... Sunt necajita ca nu am cum sa-i dau ceai sau apa din cauza asta! Nu primeste decat san...nimic altceva! Mamosu` Asa ca o sa ma inscriu la sesiunea din septembrie si eu dar si sotul meu! Eu dimineatza si el dupa-amiaza...sau invers! Numai bine ca tot in septembrie va merge si Luca la gradinitza! Pe Iannis o sa-l treaca pe lista de asteptare la 9 luni...deci mai avem pana atunci caci nu am gasit inca o cresa care sa-l primeasca mai devreme de un an! Tu in ce cartier locuiesti?
Te si iti multumesc!
mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Luca
BB2
ardeiash spune:
super burtik.. bravo .. imi place ... se vede cat de multumita si fericita esti scumpilica.. pup
bepii: au uitat sa pui la lista lu miri si un copkilash pe anul asta la realizari... deci kiear e superwomen.. ca sa nu-l mai pun si pe bruno la socoteala..
si stai nu ma lua asa de tare.. ca am aproape 2 saptamani de neierlandeza.. stiu sa raspund numa la d-alea: ce culoare-mi place.. cati ani am... unde locuiesc .. cati copii... si tot asa.. da daca inteleg tot ce zice profa... e super.. nu.. numa astazi n-am intles cum se zice la anumalu ala de casa.. porcusor de india ... pen'ca tipa ce statea langa mine mi-a scris in franca traducerea.. cica cochondinde.. si ma gandeamm ce naiba?? ce animal e ala juma pork si juma curca.. numa ca ea uitase sa puna apostrofu... era cochon d'inde// ce ne-am mai distrat..
simonette" bine-ai venit .. sper ca-ti place dulcele..
intrebare pt simonette si melina .. daca ati inchiriat o casa inseamna ca stiti care-s preturile pietei.. vreau si eu sa ma mut : puteti sa-mi spuneti si mie in cateva cuvinte? ati reusit sa faceti contractul pe cati ani?? e adevarat ca pe 1 an nu se reuseste?
oana: da chia mamar. nu ne mai zici de ochi nik?
morgane: ganduri pozitive de la noi .. poate-ti vor fi de ajutor!
miri : abia te astept pe la mine..da poate o iei si pe mady.. ce zici??promit iar placinta.. si sunt libera numa vinerea.. din motive de cursuri de neiiierlandeza..
nush ce naiba da la mine toate mijloacele de transport sunt in intarziere.. cam de la juma de ora inanite.. ieri trenul 40 de minute.. azi busul 30 minute..
si iata ca ploua la brussell .. mai spala putin iarba !hi hi.. tot cald este insa.. asta-mi place..
fetelor posesoare de licente romana ? ati vazut anuntul de pe prima pagina rombel .. e concurs de profe la brussel..
pupici.. de pupcii si la toate .. toate.. si apasat.. romaneshte adik
s-auzim numai de bine! si
danyelana spune:
Scumpilica, ce poze frumoase. Se vede ca iti prieste sarcina si vacanta la mami ti-a facut bine. Pupici pe burtica.
Miri, inca o data felicitari pt toate reusitele din ultimul timp. Permis provizoriu, interviu si serviciu si in curand masina, mai rar asa realizari. Esti tare.
Tania, imi pare rau pt ca nu te simti prea bine si sper sa se aranjeze. Pupici.
Lucica sper ca si pt tine lucrurile se vor aranja si iti urez multa bafta.
Eu nu pot veni sambata la karaoke pt ca sunt invitata la o aniversare dar sper sa ne vedem cat de curand si va urez distractie placuta.
Pupici.
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
danyelana spune:
Am uitat
Simonette, bine ai venit printe praline.
Pupici
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
miri_mik spune:
gagici! am mashina!
ma rog, hartiile de la mashina, ca acu urmeaza procedura d einmatriculare. mai repede de o saptamana, cu totul, nuc red sa am efectiv parte de volanul ei, dar dadeam pe dinafara de fericire si vroiam sa va spun ca e o "matiza" bleu foncé metallisé, are 5 ani si se va numi "mademoiselle coccinelle":)))
i u p i i!
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png
MadyG spune:
Mirikutza ,sa o stapanesti sanatoasa, sa-ti dea Dumnezeu multime de drumuri fericite cu ea !
Felicitari si bravo,fata draga, pentru tot ce ai realizat intr-un timp record - ce altii nu realizeaza intr-o viata!Toata admiratia mea,si multi,multi pupici pentru cea mai tare pralinuta !
U rock,girl!!!!!!
Nora,Miha, va multumesc pt urarile adresate bebelusei mele,m-ati uns la inima si va trimitem multi pupici!Cand voiam sa va zic ce va invidiez pt ca aveti gradina, iaca s-a terminat caldura, nu-mi vine s acred ca am ajuns sa-mi doresc sa fie rece din nou, io, mama incotojmanatilor, dar era absolut infernal aici in apartament,si Dominique suporta ff greu caldura (noaptea, mai ales).
Taniuta, esti mai bine?Sanatate multa iti doresc!
Ardeiash dragalash , de doua luni te astept pe la noi si nu mai vii,acu' cica s avin io la tine.Vin,nu zic ba,dar intai sa vii tu,ca ai promis!Hai ca stiu si eu s afac placinta, - un singur fel ,da' bun - specialitate machidoneasca.
Scumpi , esti o graviduta frumoasa si radioasa, iar bebe e deja cavaler, dupa cate se vede, sa nu-i fie de deochi!Felicitari ,mamico,va pup si va doresc sanatate si mult noroc amandurora !
Morgane , cheer up,fata draga, uita-te-n oglinda si vezi ca arati ca o pustoaica de 17 ani,asa ca ai cel putin un mare motiv sa te simti bine!
Simonette ,Melina, bine-ati venit si sa veti parte de soare pe toate planurile aici in Belgia!
Simonette, confirm si eu calitatea scolii de la Porte de Namur,si confirm ca si a mea bebelusha nu bea decat lapte de la ma-sa .Sper sa ne cunoastem curand!
fete, va pup pe toate, pe fiecare in parte, va trimit ganduri bune si va spun noapte buna!
Bepii spune:
Miri, sa stapanesti sanatoasa mashinuta !!!!
Vad ca ti s-a indeplinit visul, voiai un Matiz si asta ai capatat. Se pare ca tot ce-ti pui tu in cap e musai sa fie.
Acu astept sa vi in vizita dar sa ai mare grija! Iti doresc sa fi sanatoasa, sa conduci bine si in siguranta.
Va pup pe toate si va doresc un weekend excelent.
miri_mik spune:
helaaaaaaaaaaau!
m-am trezit plina de avant pionieresc! va imaginati cam ce elan am avut daca m-amapucat de curatenie:)
bon, gaga a dormit si el cuminte vreo 4 ore fara 10 minute - maaaaaaaaaare minune - dupa ce peste noaptea am facut concert o ora. nu vroiam sa-i dau sa suga:) pen'ca stiu c ama trezeste de alint; s-a linistit si pana la urma tot a capatat un capat de tsitsi:))) dar in loc sa suga, imi radea cu gura pana la urechi:))) nici vorba sa bea asa ca insestatu':) si cand l-am pus in pat s-a jucat inca o ora. la noapte repetir:)
dar cum spuneam ieri am luat mashina. dar dureaza actele:( io speram azi sa ma dau huètsa pe ea dar nus e poate decat de luni:( si incep serviciul:( si cine se mai da cu don'shoara coccinelle? ssssssssssssssssh! las' se aranjeaza toate.
va pumpizez!
se preconizeaza o vreme frumoasa si suportabila azi:)
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png
ardeiash spune:
hei .. nu uita sa uzi gargaritza...
pentru ea/ /cred si eu ca n-ai rabdare.. .e rosie?
mady; hai ma nu fii suparata pe mine te rog... saptamana trecuta am avut 3 teste.. cine mai e ca mine?! :(
fete voi cand mergeti la kara ? iar n-am inteles..
s-auzim numai de bine! si
ror spune:
Mady, eu nu am apucat sa te felicit pentru frumoasa Dominique. M-am uitat indelung la poze, am vazut copii frumosi acolo, parinti incantati si emotionati. Imi pare rau ca n-am putut sa vin, sper ca intelegi.
Ii doresc lui Dominique sa creasca mare si sa va aduca multe bucurii de-a lungul timpului.
Oana, scuze ca n-am fost pe receptie. Chiar mi-as fi dorit sa te vad. Ce-ti mai face ochisorul? Dar baietelul, mai are trairi de independenta sau s-a cumintit?
Scumpilici, bine ai revenit acasa. Vazut poze cu burtica, gradina cu flori frumoase la mama acasa, si viitoare mamica fericita.
Miri, eu nu-ti mai zic nimic, ca m-ai lasat paf. Pai daca continui tot asa, unde ajungi nene? BRAVO si felicitari.
Bepiilina, sper ca a trecut alergia. Uite ca si vremea s-a mai racorit si poate nu o mai zbura puf prin aer.
Morgane, hai fruntea sus. In fond si la urma urmei nu avem nevoie de nici un suportnici de colo si nici de dincolo, pentru simplu fapt ca suntem frumoase, destepte si ambitioase. Daca nu capatam nici un sprijin moral, oricum razbim, doar suntem niste luptatoare.
Ardeiash, bafta la teste si felicitari ptr noul curs. Vreau si eu la franceza, poate din septembrie.
Carmen, draga mea, bafta la examene si in rest.
Anna, de mult nu te-am vazut. Noroc cu pozele de la Miri. Pupici lui Mariuca
Ninut, Miha, Danyelana pupici si ptr. voi si sa ne auzim cu bine.
Simonette, Melina, bine ati venit in randul pralinelor. Va doresc adaptare usoara in BE!
,
Ror