praline belgiene (25)
Raspunsuri - Pagina 14
miri_mik spune:
helaaaaaaaaaaaau! soare mult, lume putina prin forum! eniuei!
s-a gatat cu scoala mea de condus. tot catastrofa am ramas, nu ma dezmint pana in ultima clipa...n-am nivel de autostrada, zice el... nu m-a scos. s-a scos el si nu m-a scos pe mine. nu-i bai, io am permis provizoriu marti si ies frate in lume cu balena lu' barbac'miu, si pun anunt pe forum sa stati prin casa ca ies la vanatoare de arabi si la recoltat retrovizoare! am un dreaq si-un nerv pe mine...
si daca vrei sa stii oana, iau frumos sensu jirator, dar ma blocez si mai frumos perfect perpendicular pe sinele de tramvai in ambele directii si casc ochii mei negri la toti cei car enu ma lasa sa ies din rahat si urlu la instructor... ca el zicea: imposibil sa faci asa ceva dupa 20 de ore, iar io tipam inapoi: imposibil sa nus tiu sa fac asa ceva dupa 20 de ore! shit!
da ma dau io pe brazda. si ca sa vedeti alta decizie inteleapta, ma las descoala d eflamanda. mi s-a facut negru in minti dupa ziua de ieri:))))
un uichen splendidissim va urez!
muuuuuuuuuuuuuuuuah!
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png
miri_mik spune:
eh, fetelor, daca tot m-am luat dupa oana cu aeroportu..; c emi-am zis io azi? de ce s anu ma iau si cu ochiu? pacat ca nu mai poci fi originala.. poate doar un pic, caci am luat azi fix in frunte in plina forta un stativ cu "cornite" din HM, unde erau atarnate haine de bebei pe umeras: teava de inox pe fond de inox. n-am vazut, doar am simtit socul si durerea si am injurat zdravan ca pe marti am sa fiu "mova". si unde mai pui c-am si ametit o tura... nush cum se va prezenta pb pe maine, dar acu seara, zvacneste si ma doare d emor daca rad. nah, asta da de uichend prelungit!
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png
melinav spune:
Buna fetele,
gata, am ajun si in Belgia, ...si am fost primita "cu foarte multa calcura"; adik am prins foarte cald zilele astea (26 grade!!!) desi toata lumea ma avertizase ca ploua si e frig, doar 12 grade! Eh, probabil ca vor veni curand si ceva ploi .... Eu imi faceam reprosuri in avion ca nu am inghesuit si cizmele in bagaje!
Oricum am avut o groaza de extra bagaj la aeroport, si tot sunt multe lucruri care imi lipsesc.
Pentru inceput am locuit in Woluwe-Saint-Lambert; ne place cartierul asta, si de asemenea Woluwe-Saint-Pierre, ; asa ca am cautat intens de inchiriat pe aici, desi sunt mai scumpe se pare. E cam greu sa gasesti proprietari sa-ti accepte contract pe 1 an; noi avem pentru inceput contract de munca pe 1 an.
Va mai povestec eu.
Melina
Nora spune:
Miri, ce faci draga, ba picioru', ba capu',nu-ti mai place de persoana ta, soro?
Oana, iubita, sunt bine, sunt bine, dar obositaaaaa de mor. Si am facut si-o infectie in gat si ma innec cu mucozitati de nu mai pot, ooof, mama mea...
Speaking of mama, Slava Domnului, e bine si functionala, tot cam nefericita dar fiindca asa-i felul ei. In rest, Dumnezeu cu mila, sa speram ca va rezista multa vreme de acum inainte. Am inceput sa ma gandesc la ideea ca dr. Ciubotaru poate a facut vreo minune p-acolo, prin capul ei,si nu a mai lasat nici o celula d-aia rea de samanta. Si scapam de tot de cosmarul asta...
Si tot Oana: vezi ca ne luaram Wii fit acuma si ne amuzam cu el din cand in cand... Lipsa de timp, fir-ar sa fie..
Mihaela, draguta doamna, ce mai faci, cum mai esti? Cand ne vazuram pe strada vineri dimineata nu prea erai in forma... esti bine acu? Dupa ce ai trecut cu masina mi-au facut cu mana dintr-o masina niste olandezi haiosi. Le-am raspuns,fireste.
Mady, sa-ti traiasca micuta crestina, sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea pana la adanci batraneti! Vazut pozele, minunate! Tre'sa-i faceti repede-repede un fratior/surioara, ca viata asta-i dura si un frate alaturi e mereu un lucru bun.
Nina balerina, noi fix pe 1 iunie suntem invitati la Family Day la Aqualibi de DHL, mah! Si cum e prima oara cand lucrez si eu in Belgica asta, nu am cum sa nu ma duc.Deja copiii sunt super incantati ca o sa mearga undeva cu serviciul lui mami.
Mii de pupici pentru toate pralinele dulci si frumoase, fug la ale mele!
danyelana spune:
LA MULTI ANI, pt toate mamicile ca azi este "Fete des meres". Asa ca va trimit un mare pupic si sa va bucurati de copilasi, de tatici si de soare.
Pup.
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
Mihaela1171 spune:
Buna dimineata!!!
Ardeiash felicitari, esti tare !
Miri ce facusi draga? Dai din una intr-alta? Succes la recuperare !
Nora multumesc de intrebare, eram intradevar cam sicti-plicti vineri, nu aveam chef nici sa mor, dar a trecut;
Danyelana multumim, si tie multa bafta; copchilul meu a venit dimineata cu cadou pregatit la scoala: un ghiveci cu o floare !
Melinav bine ai venit printre noi, iti doresc acomodare usoara!
Oana sper ca esti mi bine cu ochiul; ma uitam dupa tine saptamana trecuta prin Zaventem...
Mady acum am reusit sa vad si eu pozele, fetita ta a fost o mica printesa, superba in acel trusou alb; sa va traisca, sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea!
Fetelor noi am fost 2 zile la mare, la Knokke; a fost super, foarte cald, faleza frumoasa, terase si mai frumoase, am facut plaja, chiar si baie (!!?). Sincer mi s-a parut mult mai pitoresc aici decat la Ostende. Astazi ne dregem la umbra, caci ne-am cam prajit putintel zilele trecute.
Acum pupici si va doresc o zi minunata!
Nora spune:
Wow, ce zi frumoasa! Noi ne-am distrat de minune weekend-ul asta acasa,cu piscina in curte, fantana arteziana improvizata,ce mai, frumos de tot!
Melina, bine ai venit, Woluwe sunt intr-adevar comune frumoase!
Fug sa ma balacesc si eu!
ardeiash spune:
fete pt sustinere!
morgane: zeer goed!
miri: dank je! sanatate multa! mei.. si eu am luat stative d-alea.. e nashpa rau!! sanatate!
melinav: bine-ai venit in belgia .. si eu am locuit in woluwe saint lambert! era super acolo!
io am primit de la fi-miu cica o rama d-aia de foto cu sertar.. no, l-am pupat dar tot nu m-am simtit ca de 8 martie!
pup de pup la tate! ( a se citi in ardeleneshte _)
s-auzim numai de bine! si
oanademunck spune:
Halou!
Ce vreme ce vreme!!!Am ajuns in sfrasit ieri in Ardeni, super tare, atmosfera de vacantza zici ca eram la 500 de km de casa!Am mers cu hidrobicicleta, cu bicicleta, am vizitat castelul si muezeul din La Roche, am jucat golf si am facut plaja..intr-un cuvant o zi super reusita!Din pacate vad ca vremea incepe sa lesine sper sa nu-si reintre prea repede in tiparul ei de vreme belgiana:)
Melvina, bine ai venit in Be! sedere placuta si fructuoasa!!
Nora, pe wii-ul ala fitness am vazut ca se face yoga, asa-i?
Miha, pai da un bip cand esti in preajma, vin sa te salut:):)
MIRI.........................si.................................................deci............................;asadar.......................prin urmare...............................................................................si in concluzie.................................................................................astept astept, e 10.14.................................................................
whisk
alra spune:
buna la toata lumea!
nu am mai intrat de mult, voiam sa va spun ca am fost sambata la eco si totul e super ok - 10 saptamani, evolutie in grafic
ma mai duc in 3 saptamani.
in rest de la noi de bine, am profitat de vara si soare insa cu moderatie caci sambata noapte laura a vomitat mult si duminica dimineata la fel... am zis ca a facut insolatie insa aflaram ca e un virus cu voma si diaree. e mai bine acuma insa nu 100% refacuta, ca niciodata vine la noi in brate si se uita la desene cu capul in poala mea (!!!)
in rest munca multa - ne-a pus necuratu sa luam lada cu nisip si acuma avem nisip in toate orificiile. trag zilnic cu aspiratoru si tot scartaie in toata casa. moorrrr.
Vacanta cu Laura in Romania