praline belgiene (25)
Raspunsuri - Pagina 13
Mihaela1171 spune:
Nina super de super initiativa, semnam 3 bucati (sau 2 si jumatate? ) Abia astept !
Ardeiash iti tin pumnii la test, multa multa bafta
Oana ma bucur ca esti mai bine, insanatosire grabnica !!!!
Scumpilici bine ai revenit !!!! Asteptam detalii.....
Antoanela si tie iti doresc se te faci bine cat mai repede.
Pupi tuturor acum!
ardeiash spune:
ieeeeeeeee.. m-am descurcat super la primul test.. cre'ca pentru ca mi-ati tinut voi pumnii.. he he .. bune pralinele la casa omului.. sar'mana
oana mama : sa inteelg ca ochiu tau e bine acum ca esti la boarding.. !? bravo.. super
alra: iti tin pumnishorii sa nu-ti mai fie rau.
carmita: ce bine ca te "vedem" pe dc! zmuah
antoanela: merci.. baitelul eu e ok acum.. doar se cam bate la scoala... si vine cu buzunarele pline de nisip de la tobo..
mady: am vazut si eu pozele ingerasului tau : sunt absolut superbe.. iar tu arati magnific cu noua ta coafura..ca n-am putut si eu sa vin.. insa tre sa-mi fac timp sa va vad. .ca altfel ramane rochia mica.. deja am vazut ca domi a crescut cat altii-n in....
pup pup pe toate pe toate
s-auzim numai de bine! si
ardeiash spune:
pentru cine stie franca.. sunt super naive..
Réponses d'élèves de primaire à un examen de français (véridique!)
1-Dans la phrase 'Le voleur a volé les pommes', où est le sujet?
Réponse: 'En prison.'
2-Le futur du verbe ' je baille ' est ?
Réponse: 'je dors'.
3-Que veux dire l'eau potable?
Réponse: 'C'est celle que l'on peut mettre dans un pot'.
4-Qu'est-ce qu'est un oiseau migrateur?
Réponse : ' C'est celui qui ne peut que se gratter la moitié du dos'.
5-Quoi faire la nuit pour éviter les moustiques?
Réponse: 'Il faut dormir avec un mousquetaire'.
6-À quoi sert la peau de la vache?
Réponse: 'Elle sert à garder la vache ensemble'.
7-Pourquoi le chat a-t-il quatre pattes?
Réponse: ' Les deux de devant sont pour courir, les deux de derrière pour freiner'.
8-Quand dit-on 'chevaux '?
Réponse: 'Quand il y a plusieurs chevals'
9-Qui a été le premier colon en Amérique?
Réponse: 'Christophe'.
10-Complétez les phrases suivantes :
À la fin les soldats en ont assez...
- d'être tués.
Je me réveille et à ma grande surprise...
- je suis encore vivant.
La nuit tombée...
- le renard s'approcha à pas de loup.
11-L'institutrice demande: Quand je dis «je suis belle» quel temps est-ce?
- Le passé, madame.
12. Pourquoi les requins vivent-ils dans l'eau salée?
Réponse: 'Parce que dans l'eau poivrée, ils tousseraient tout le temps.'
s-auzim numai de bine! si
miri_mik spune:
ardeiash, hihihihihi!
antonela, stai sa sar gardu, da inca mai e un hop:) dupa aia, de-mi ajuta...o sa fiu si io la check. cu condusul... cu doi copii era cazul. nu zic ca oau ce bine merg, dar azi am venit singura cu isntructorul acasa, doar din doo intersectii unde ma mancau de vii m-a scos din rahat, complet nepedagogic, dar de era dupa mine ajungeam acasa la ...vara. maine merg sa depun tidula la primarie. sa vedem cat o dura. intre timp propaganda si boicot la greu sa-mi ia barbatu mashina:)))
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png
morgane spune:
Miri, mah, een dikke proficiat !!! Eu zic sa-ti ia avion, nu masina, doar e pt aeroport, nu? Ai uitat sa ne anunti ca ai iesit pe drumuri publice.
Bepii, in principiu zic da la kara de pe 17/05, dar parca-parca-mi zice ceva data asta.
Nina, o idee minunata BBQ-ul, insa eu nu pot pe 01/06, din motive de Monaco. Oi veni alta data sau dati.
Ardeiash, hoe gaat het? Asa, bravo tie, ai luat o hotarare inteleapta. Si sa ii bati pe ceilalti din clasa la fund cu kennis-urile tale, da?
Ieri compusesem una mai mare si mai lata si mi s-a blocat inainte de a trimite ... azi sunt mai concisa.
Pupici,
Antoanela23 spune:
Neata,
calda pt fete dulci .
Oana, Miri, presupun ca e serv de tura la check-in, nu?
Miri, bafta multa in continuare. Facem lobby la sotul tau sa te motorizeze.
La mine erau mai rigizi instructorii, orele incepeau si se terminau in fata scolii, obligatoriu. Bine, ca era aproape de unde stam si nu ma deranja.
Am inceput scoala dupa ce l-am nascut pe Victor, deja era dificil, eu la tura, sotul program normal si copilul la cresa, deja nu mai stia cum sa se imparta bietul om; am facut intai orele (20+8), apoi am dat ex teoretic, am luat permisul temporar si cand sa dau examenul final am iesit din circulatie pe motiv de bb2 (greturi macabre la inceput, repaus strict la pat dupa aceea). Asa ca am mai facut iar niste ore dupa ce am nascut-o pe Sonia si am dat examenul practic anul trecut in noiembrie, ce stresata am fost si ce m-am bucurat ca am scapat. Si acum sotul inca se minuneaza si apreciaza ca ce bine e ca am si eu carnet, la noi era ca la nimeni, in ultimii 7 ani am tot avut 2 masini (una personala si una a lui de la serv) si un singur permis in familie.
Mihaela, mersi frumos, azi parca e mai bine, nu mi s-au infundat urechile inca.
Ardeiash, am un coleg care mi-a zis ca nu intelege cum de mai e nisip in parcul unde se joaca baietii lui, la cat aduc ei acasa zilnic. E o faza si asta, ce sa-i faci. Felicitari pt test si bafta multa la scoala in continuare.
Pup fetele, toate fetele,
Anto, mamica de Sonia ( 22iunie 2007) siwww.flickr.com/photos/10611598@N04/sets/72157601053655009/" target="_blank">Victor (8 octombrie 2005)
miri_mik spune:
ardeiash! iute, ai? proficiat! en vooruit!
morgane... io din prima ora sunt pericol ambulant pe drumuri publice. adica sunt ale tuturor drumurile dar mie imi place ca nina - pe mijloc, ca p-acolo mi-as lua si io o buca' de autostrada:))) azi cred ca mi se face botezul pe snelweg... de nu mai auziti d emine...stiti de ce:))) "ghostcar" sur l'autoroute:)))
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
miri_mik spune:
anto, la mine fu asa:
nu vreau carnet, io n-o sa conduc niciodata, nu ma intere, nu vreau. sot pe post de taximetrist, frustrai cat china pt ambii amandoi:))
venit mama, programat teoria inainte s aplece ea (7-9 apr). pe 10 apr primul curs practic. pe 18 examen teoretic si azi... sa speram, apuc sa ma duc cu tidula ca mama s-a dus in lume cu sacha si-a uitat sa se intoarca....
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
MadyG spune:
Salut,
Doamne ,ce frumos e afara!acu' week-end-ul asta e iar sarbatoare pana marti sau ma insel?ca daca e, mergem la neamuri in Valonia.
Taniutz,Danyela,Ardeiashu',va multumesc tare mult pt urari si pt complimente!
Ardeiash,te asteptam pe la noi saptamana viitoare,ce zici?te scoatem la o cafea si o inghetata acilea-n cartier.
Nina scumpa, multumim pt invitatie, trece-ne si pe noi pe lista,sa ne spui cum facem pt cumparaturi si tot ce trebuie. George cand a auzit ca ne-ai invitat,zice "pai fac si o ciorba de burta", dupa aia i-am zis ca e la iarba verde si facem bbq.
Va pup pe toate si va doresc un week-end dupa pofta inimii!
oanademunck spune:
chiar asa, ce zi superba!!!minunat!
Duminica asta de vine i-am dat lui piet tema : cand vin eu la 12 juma de la munca masina sa fie gata, cosul gata, toate pregatite ca sa plecam la munte, oricare ar fi el..;in caz de nu l-am anuntzat din timp de explozie ca nu-s curatzata bine de hormonii cu care m-am indopat acu ceva vreme!
Ardeiash felicitationes girl!!sunt mandra de tine!
Noraaaaaaa mi-am luat wii.....si rufele-mi stau necalcate:)esti ok, nu mai zici nimica?!?
Morgantje danku wel ze!!!Nu am uitat sa mentionez consulului care ma trimisese la cineva in Bruseel ca aplez mai degraba la Brugge!!!:)
Mirii a scapat vro rotonda neatinsa azi??:)pusici si ti-am zis ma obsedeaza timmermansul ala de la tine:)
Antonella ture-ture da nu-i bai ci dimpotriva.
Taniuk how are you?
AAaaaa, si pana nu uit, stiti ca incepe Campionatul Europeean de Fotbal, jucam cu Italia, Frantza si Olanda in grupa:):);) hehe Piet a venit cu ideea sa dam o bere in seara meciului cu Olanda la noi acasa (celelate incepand prea devreme nu de alta). Deci 17 iunie de la ora ora 20.00(meciul incepe mai tarziu) va asteptam la noi sa facem galerie si galagie!
pusici!
whisk