Mamici de Martie-Aprilie 2008 !! (154)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

sa stiti ca pe diagonala v-am citit...si va multumesc pentru aprecierile de raton...dupa cum spuneam...SUNT CEL MAI FRUMOS DIN ORASUL ACESTA

si sper sa pot sa devin atat de organizata incat sa am timp sa stau sa raspund la fiecare in parte.

si ca sa continuu cu laudatul...bb s-a nascut cu 4020g, la 3 zile am iesit din spital cu 3875g...si azi (dupa 2 zile de stat acasa) am avut 4200g. de la nastere am avut hainute ce nu ne-au cuprins...si cred ca in curand...renuntam si la alte salopetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

frate se vede ca mi-era foame rau cand am scris mesajul!
iertare! si promit ca data viitoare nu ma mai asez la computer cu mancarea in fata!

mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

wAUUUU,si Bubu??????FELICITARI BUBULE!MULTA FERICIRE ALATURI DE PUII TAI SI RECUPERARE RAPIDA!
OOOOOO,FELICITARI ALI!TRAIASCA MICUTZA GRASUNA!!

Si Ccris???FECITARI MAMICO!BINE AI VENIT BB ANDREEA!

Fetelor,tot epuizata sunt!Nu stiu ce sa ma mai fac.Raportez ca nu ma mai inteleg cu fii-mea deloc.Vorbeati ieri ca puneti bebeul in patutz semi-adormit...Aiurea!La fata mea nu merge de nicio culoare.O asez in patutz chiar si 99% adormita,sta 2 minute,si o data incepe sa urle si cauta tzatzi.M-a terminat.Mi-a rupt sfarcurile in 2 de-mi dau lacrimile de durere.Nu-mi trec sub nicio forma durerile de sfarcuri cu tot Garmastanul non-stop dat si uscarea cu foenul.Simt ca cedez si bag lapte praf ca nu mai rezist.Fac numai miscari cu ea-ia-o din patutz,papa tzaitzi,adoarme,o pun usor,sta 2 min si urla tare;iar o iau si repetam povestea pana la epuizare.Ii dau sabsimplex,dar nici o schimbare.Si de la atata urlet,buricul a ramas iesit putin si ieri a iesit un firicel de secretie de acolo..Si cand incepe urletul nu o calmeaza absolut nimik,frate,doar la tzaitzi se potoleste..Ea nu poate,domnule,sa stea cumintzik vreun moment:ori la tzatzi ori somn,altceva nu stie..Ce sa ma mai fac????Acum,abia atisipe dupa putin mancat si a inceput iar sa urle..si ce urlet,Doamne,mi-e frik ca lesina..am pus-o iar la flencanit,ca nu stiu ce sa-i mai fac..I-am zis lu tasu sa vina cu suzeta neaparat..
Si pe deasupra,randunoiul s-a gandit sa raceasca,asa ca l-am bagat in carantina in sufrag, nebagat in seama, asa ca indura doar mama..

LA MULTI ANI,NICOLETA!MULTA FERICIRE ALATURI DE BB MATEI SI RESTUL FAMILIEI!
Clau,Luny,Natysi restul fetelor..

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.08)
Pozici
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput

Stelutza in primul rand calmeaza-te tu! bea un ceai de tei si respira adanc! fii atenta la puiuta sa nu ii fie frig!cand o pui in patut pune-o cu o paturica repede pe ea si mai stai cu mana pe burtica ei un pic! zi din gura ssssssssss.. ca cica seamana cu zgomotul pe care il aud ei in burtica!
in plus bebelusii se agita mult si se sperie de manutele proprii asa ca incearca o impachetare tip sarma cu o paturca moale! la mine merge mereu trucul asta si desi pare nervos la inceput im maxim 1 minut se calmeaza! si sa stii ca nu orice cautare cu gura inseamna ca vres sa suga! si atentie daca a scos aerul bine!
rabdare multa ca o sa treaca!

Mergi la inceput

si nu uita de foenul minune pe burtica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aliceionescu spune:

Kitzy, si tu ma tradezi?

Luny, nu cred ca bubitele au vreo treaba cu ! Ca dc ar fi asa, Thea mea ar trebui sa nu se mai vada de bube, ca eu n-am mai facut de cand am ramas insarcinata! (am avut interdictie). Cu ocazia asta, cred ca m-am facut fata mare la loc, sper sa nu-i manance balaurii putza lu' barbatu-meu, cand o avea "binecuvantarea" doctorului sa purceada la treaba.

Sovi, manca-tzi-as, fara nic-nic-nic ai nascut??? Adica...doar cu apa? Ce taaaaaare esti!

Deci: unde sunt pozele de albinuta grasuta ale lui mami.p? Ca am mai intrebat dar n-am reusit sa aflu...

http://community.webshots.com/album/563042465BLJAaN?start=0

Mergi la inceput

Iti multumesc,Tuchita!Nici nu am apucat sa-ti urez bun venit pe crenguta!
Exact asa fac de obicei,""ssssss""-mai ales noaptea,sa nu trezeasca blocul si pun repede o paturik pe ea,la san avand deja paturik pe ea,dar sa fie oare patutul rece?...sa incerc cu sarmalutza..De scos aerul,am mai spus ca nu reusesc mereu..

Stela,
Pozici

Mergi la inceput

Stela o sa reusesti pana la urma! si pentru mine alaptatul a fost cel mai greu! toata lumea iti spune ce minunat e dar de fapt e atat de greu....
Cu aerul si eu m-am chinui tare mult! partea buna e ca pe masura ce creste il scoate mai usor!
eu am hranit, schimbat de caca bebeul, sters deja de 2 vome si plec un pic la plimbare!
stolul!

Mergi la inceput

Tuchita..bine zici.Imi pare rau ca a vomat.Plimbare placuta!

Stela,
Pozici

Mergi la inceput

Si mai am o vaicareala si sper sa termin o data,sa mai apara si soare,din nou, in calea mea.
De cand alaptez,ma doare groaznic coloana..dar ce dureri..a inceput scolioza iar..In timpul sarcinii am boierit-o (auziti,ce pot sa spun),nu am avut dureri mari de spate fiindca am stat intinsa,dar acum... Eu cred ca tocmai din cauza sarcinii grele care m-a pus la pat sufar acum,din lipsa de miscare atata timp,si acum brusc,multa miscare deodata..Mdea...

Stela,
Pozici

Mergi la inceput