copil de 9 ani operat din greseala
Raspunsuri - Pagina 2
Oliv75 spune:
Asistenta s-a scuzat spunand ca a gresit in momentul identificarii pacientului...de parca toti copiii ar fi fost deghizati, iar ei ii trebuiau niscaiva capacitati paranormale sa-l identifice pe cel bun de operat. De dat cu banu' n-au auzit??
Rusine!
karligutza spune:
doamne! urat! infiorator! bietul copil! ce nu s-au gandit niciodata medicii si asistentele care fac meseria asta ca pe banda si nu cu capul e ca daca li s-ar intampla o asemenea greseala copiilor lor? hmm? ar fi vrut sa fie mai atenti medicii/asistentele cu copiii lor, sau oricum la ei nu e cazul ca se merge cu formula "e d'al nostru! il tratam cu simtul raspunderii... ca suntem colegi"
karligutza
sunt mamica Adelutei
Anderra spune:
Eu am patit'o la Giulesti, am avut noroc ca nu imi fusese facuta anestezia ,eram pe masa de operatie pentru o operatie la san.
A venit asistenta cu fisele in mana sa imi puna sonda, eu am crezut ca asa e procedura pt toate operatiile.
Am avut mare noroc cu profesorul Marinescu.desi ma vedea a doua oara a tinut minte ca am nodul la san si nu fibrom uterin cum nu stiu de ce aparea pe fisa.Dumnealui a spus ca am nodul ,asistenta o tinea pe'a ei ca in fisa e fibrom.. Apoi m'au intrebat: domnisoara, ce va facem azi???
Acum rad da' atunci imi venea sa plang de frica.
loryi1974 spune:
quote:
Originally posted by Natasa
DIn pacate asta e doar un caz de care s-a aflat! Stiu de la un medic care lucreaza la Grigore Alexandrescu- ca asta e o practica obisnuita. Se opereaza apendicite fictive (muuulte) pentru ca merg repede si se scot bani frumosi. Prin urmare problema e cu mult mai grava decit cazul asta.
Totusi.......
In rest,ar trebui sa functineze sanctiunile cat mai mari.Dar cine sa le aplice?
Gabi_K spune:
pe mine m-a socat declaratia purtatoarei de cuvant al spitaului. Ea da vina in primul rand pe mama copilului, care -cica- era obligata sa stea langa copil in salon, si in al doilea rand pe copil, care la 9 ani nu a fost in stare sa-si spuna numele.
Nush ce ar zice oricare angajat al spitalului daca din greseala ar ajunge pe masa de operatie...
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze noi www.dropshots.com/kincses#" target="_blank">poze si mai noi
XIO spune:
Mda , si o prietena era sa fie operata o data din cauza unui diagnostic gresit , iar la transferul spre alt spital din cauza ca i s-a pierdut fisa si a primit alt nume.
Anestezia era la fel si pt. cistocopie.
Richard..... http://www.youtube.com/watch?v=U5POHmIIujg
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/13005458@N00/
ariel_7000 spune:
te doare mintea!!! dar nu mai mira nimic!!!
mami de alexutza si Teodor Mihai
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO
mamiCamelia spune:
Nu pot sa cred ca se mai intampla in Romania lui 2008. Si cand te gandesti ca sistemul a functionat asa intotdeauna...nu s-a imbunatatit, doar beneficiarii sau mai desteptat...off Doamne. Eu i-as da in judecata pt daune morale si neglijenta
Camelia
http://www.flickr.com/photos/bebeluca/
ratusca83 spune:
eu am facut soc anafilactic din cauza anestzicului.....cand m-am operat de apendicita
mi s-a facut rau la birou si m-au dus colegii mei la spital..acolo m-a vazut un medic care a constatat care-i problema si m-a bagat in sala fara nicio testare..... sistemul sanitar la noi in tara lasa de dorit....
Bratu Monica spune:
Nici nu poti crede ca in 2008 mai este posibil asa ceva.
Si eu am patit cu fetita anul trecut.A facut o viroza in care au fost inflamati ganglionii de la burtica si in spatele urechii,
La noi au palpato pe burtica si imediat internare a doua zi si operatie apendicita.
Sotul a spus sa mergem totusi la Bucuresti la Budimex ,unde in primele 5 min .ne-au spus ca nu este apendicita sub nici o forma.
Am facut echo,ne-a vazut si pediatrul si concluzia a fost :VIROZA.Am luat Nurofen si Tantum Verde ,nimik mai mult si a trecut.
Daca nu ajungeam acolo,copilul era operat fara nici o jena si fara urma de apendicita.Noroc de sot ca n-a avut incredere in faimosul doctor chirurg.I-am spus apoi de ce n-am venit,i-am spus ca n-are nici o apendicita si raspunsul a fost urmatorul:
"Oricum daca o scoteam nu-i faceam nici un rau,ba din contra ,pentru ca oricum odata si odata tot o va scoate."
Ce parere aveti?
Monikka