Timisoara, Impreuna! (99) stati pe-aproape...
Raspunsuri - Pagina 9
lore03 spune:
Deci este seara papagalilor???
Eu una nu mai vreau nici un papagal ,si asa vorbeste Laura mea prea mult .....deci vreau liniste ![]()
silvana75 spune:
mai am o stea 

Silvana si Paul
Poze cu noi
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel
claudia74 spune:
Na ca am primit verde
,de dragutzelul asta imi place foarte mult asta e prototipul meu de barbat cred ca si al lui Lore sau?
www.youtube.com/watch?v=J2tMvg2pZxc&feature=related" target="_blank">Cristi Enache - Directia 5
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Mariaa spune:
liniste si iubire si viata si NOI www.youtube.com/watch?v=yarWqC4IDJ0&feature=related" target="_blank">toate!

pentru Emma
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=2" target="_blank">Agonie si Extaz, @Lyme, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=32" target="_blank">PartyDC , blog DC,Timisoara impreuna
"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara
claudia74 spune:
Bravo Silvana felicitari
,
Lore ptr tine :
da sa nu plangi ca le trimit pe toate la tine si o iei in freza,imi place foarte mult piesa asta,asa ca e si ptr mine :
www.youtube.com/watch?v=NnXKfAEzmJ0&feature=related" target="_blank">Povestea noastra
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
silvana75 spune:
www.satelitemusical.net/alejandro_sanz_foto2.JPG" target="_blank">dedicatie speciala pentru Maria ![]()
Silvana si Paul
Poze cu noi
Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel
lore03 spune:
Claudia m-ai nimerit asta este un barbat fain, care mie care imi place tare mult cum arata ,dar si cum canta ...

Mariaa spune:
uuuuliuuuu, uuuliuuuuu....vai de mine si de mineeee!
Figooo, iarta-maaa ca am pacatuit! 

Silvano, howkeye ![]()
pentru Emma
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=2" target="_blank">Agonie si Extaz, @Lyme, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=32" target="_blank">PartyDC , blog DC,Timisoara impreuna
"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara
claudia74 spune:
se blocheaza asa ca am mai cautat o varianta :
www.youtube.com/watch?v=pe9bpiv-yro&feature=related" target="_blank">Povestea noastra