Timisoara, Impreuna! (99) stati pe-aproape...

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lore03 spune:

Deci este seara papagalilor???
Eu una nu mai vreau nici un papagal ,si asa vorbeste Laura mea prea mult .....deci vreau liniste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

mai am o stea

Silvana si Paul

Poze cu noi

Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Na ca am primit verde ,de dragutzelul asta imi place foarte mult asta e prototipul meu de barbat cred ca si al lui Lore sau?

www.youtube.com/watch?v=J2tMvg2pZxc&feature=related" target="_blank">Cristi Enache - Directia 5

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

liniste si iubire si viata si NOI www.youtube.com/watch?v=yarWqC4IDJ0&feature=related" target="_blank">toate!

pentru Emma
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=2" target="_blank">Agonie si Extaz, @Lyme, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=32" target="_blank">PartyDC , blog DC,Timisoara impreuna

"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara

Mergi la inceput

Bravo Silvana felicitari ,
Lore ptr tine :
da sa nu plangi ca le trimit pe toate la tine si o iei in freza,imi place foarte mult piesa asta,asa ca e si ptr mine :

www.youtube.com/watch?v=NnXKfAEzmJ0&feature=related" target="_blank">Povestea noastra

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

www.satelitemusical.net/alejandro_sanz_foto2.JPG" target="_blank">dedicatie speciala pentru Maria

Silvana si Paul

Poze cu noi

Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

Mergi la inceput

Claudia m-ai nimerit asta este un barbat fain, care mie care imi place tare mult cum arata ,dar si cum canta ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

uuuuliuuuu, uuuliuuuuu....vai de mine si de mineeee!
Figooo, iarta-maaa ca am pacatuit!

Silvano, howkeye

pentru Emma
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=2" target="_blank">Agonie si Extaz, @Lyme, www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=32" target="_blank">PartyDC , blog DC,Timisoara impreuna

"mai bine mori in picioare decat sa traiesti in genunchi" Che Guevara

Mergi la inceput

se blocheaza asa ca am mai cautat o varianta :

www.youtube.com/watch?v=pe9bpiv-yro&feature=related" target="_blank">Povestea noastra

Mergi la inceput

Silvana pe Sanz il vreau eu , te rog sa mi-l dedici mie .....eu il iubesc de mor....

Mergi la inceput