Timisoara, Impreuna! (99) stati pe-aproape...

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mihi spune:

Anduka LA MULTI ANI FERICITZI!...sa fi sanatoasa, fericita, sa ai parte numa de bucurii iar daca mai ai si cate o piedica sa o treci cu bine si sa devii si mai puternica! D-zeu sa fie cu tine si familia ta!...si gasca ta de zgubilitice...

Io nu stiu sigur daca vin ...la 5 sunt programata la spovada...nu radeti...ca-i ocupat tare popica asta...si musai vreu sa ma spove si sper sa ma si impartasesc acu inainte de nastere mai ales ...dar si ca vine pastele...

Distractie faina...si sa fuga noru asta gros si sa iasa soarele...

mihi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Stati sa vedeti ce mai vine cu copiii astia,acu am primit o scrisoare de la scoala de la Denisa ca nu si-a facut temele de 3 ori si sa luam masuri .

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

pai cum?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Anda, nu te necaji ca ploua...ca doar ploaia iti aduce prosperitate si bani, ti-o zic din experienta...hai fug sa-mi fac manichiura sa ma boiesc, sa-l imbrac pe asta Micu, si venim , pe la 16...o aducem noi si pe Maria...

Toti oamenii te aud cand vorbesti. Prietenii insa inteleg ce spui, iar cei mai buni prieteni sunt cei care pricep si ceea ce n-ai spus in cuvinte.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea pr[red]intesei mele

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:))

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">[red]CHRISTMAS 2007 by INES

www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

moooama ce-i iubesc pe astia de la meteo. beton!!!

nu m-ajit tu doris, inauntru-i cald si soare

Anda, mami de Ed

Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

Fetelor mi treaba trei sfert gata.....ma refer la mancare....prajiturile nici nu m-am apucat de ele....am fost singura cu Maya acasa,Clau e la munca...acum ne imbracam sa mergem pana la o matusa sa fac 2 prajituri pentru maine asa ca sincer va spun si cu parere de rau ca de data asta cred ca nu ajung.

Sa nu va suparati pe mine daca nu ajung dar din pacate am treaba cat China si nu are cine sa mi-o faca,maine am vreo 12 persoane deja de atatia stiu.....si probabil ca asa in fuga o-r sa mai treaca prieteni,ceva rude....asa e la noi de Florii......deci multa pregatela.

Eu va doresc distractie placuta si sa va pozati,sa va vad si eu.

Varsta Maya Maria (19.09.2006)

Povestea zanei Maya Maria

Poze cu noi

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=32" target="_blank">Votati:PartyDC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lore03 spune:

Laura chiar la tine ma gandeam ,nu ai scris deloc azi .
Cred ca nici eu nu mai ajung.Am fost la cimitir sa pun pamant si flori ,si ne-a prins ploaia ,am ajuns acasa uda pana la piele ,si am fost cu Laura dupa mine ,care a facut numai crize pe acolo.

Anda te rog sa nu te superi daca nu ajung.Sa vad in functie de cum ma simt si cum se trezeste si fata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Anda
Iti doresc tot binele din lume, impliniri si fericire!

P.S. Sa nu-mi trimiti adresa ta pe PM ca stiu unde stai, am mai fost pe la tine

Silvana si Paul

Poze cu noi

Daca nu poti trece prin munte, ocoleste-l. Daca nu poti sa-l ocolesti, treci peste el. Daca nu poti trece peste el, intreaba-te daca este chiar atat de important sa ajungi de cealalta parte. Daca este, incepe sa sapi un tunel

Mergi la inceput

I'm so scared , I'm so alone ,is nobody here .
haloooo, Ando e intreg sifonierul tau, nu s-au incordat inca la el? ,inca nu aveti destul la bord cred,mai otara si ii dazmat pe-acolo.

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia

Mergi la inceput

Laura-Florina spor la treburi .
Lore may day esti pe receptie, nu te-ai dus totusi la chefuiala!

Mergi la inceput