Gravidute si mamici de Constanta (23)
Raspunsuri - Pagina 2
Dodo-pui spune:
Mada pentru capitolul nou;
Ina pentru viteaz si mamica "ciora"e normal,cat despre papa,incet incet o sa-nvete ca trebuie sa manace nu sa doarma la san.
2peu multa putere si RABDARE,incet ,incet o sa vezi si primele semne bune. Doamne ajuta!
Mokika pentru idee;
intregul
Doamne ajuta!
Acesta este blogul puiului meu Bogdan-Andrei
Varsta lui Bogdan
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
docdecap spune:
Buna fetele!!
Madaluta, multumim de capitol nou!
of,of, cred ca e ceva in aer..
si sotul meu are belele la serviciu, adica se pune problema nu 'daca' ci 'cand' pleaca, adica i s-a pus problema "iti dai demisia acum sau te facem noi sa ti-o dai mai incolo", pe o acuzatie nefondata, zvonuri si chestii 'ascunse'. de tot rahatu', de luni e intors pe dos, il vad ca s-a innegrit la fata, doarme cate 4-5 ore pe noapte. nu stiu cu ce pot sa-l ajut, e asa amarat. Loc de munca nu e problema, ca se angajeaza si maine daca da zvon in piata ca e 'disponibil', poate nu pe aceiasi bani, dar i-am spus ca acum chiar nu conteaza, daca poate fi mai mult timp acasa (adica sa nu mai vina pe la 8 seara) e tot ce ne putem dori. Desi daca vrem la acelasi nivel, sau chiar mai sus, imi zicea ceva de Bucuresti si eu nu mai vreau acolo!!
ma bucur ca vine cu drag acasa, si ca acum Serban il ajuta mai mult decat mine, i se lumineaza fata cand se uita la el, si-mi doresc sa nu se simta vinovat sau 'prea responsabil' de bunastarea noastra.
Andreea, imi dau seama ca la voi e si mai grav, te pup si ma rog pentru voi sa depasiti cu bine momentul.
E, partea buna: ne pregatim de botez, emotii mari (pt. ceilalti, eu ma simt asa relaxata...), se aduna familionul in Cta, eu ma bucur tare sa-i vad.
Ina, cu hartogaraia eu sunt exact in situatia cu "cine nu poate, ii invata pe altii". adica inca n-am depus dosarul, si cum pe tati nu ma pot baza acuma ca e alergat si haituit cu tot felu' de probleme, o sa ma apuc eu saptamana viitoare sa caut biroul cu pricina, ca se fac 60 de zile de la concediul post-natal si expira termenul! le fac eu si apoi iti dau detalii detaliate. Ai putintica rabdare..
Agatha, gata, ai scapt de moderare! bine ai venit din nou!
am fost la medic la control de 3 luni (care nu e obligatoriu), m-am cam dus bou si m-am intors vaca. Cred ca o sa merg si eu la dr. Dumbrava de contra-vizita. Era dr. Munteanu obosita, se vedea, saraca, stiu ca e muncita tare.
Serban a luat in ultima luna 400 gr., laptele simt eu ca e pe duca (si cu supararea asta), dar copilul se satura, adica nu pleaca flamand de la san, cere rar, doarme la greu.
avem kk imprastiat tare, nu s-a legat deloc si mi-a spus sa facem o coprocultura, poate de-aia nu asimileaza.
zice ca avem un pic de rahitism, ne-a dat 3 picaturi Vigantol, fier, calciu, desi fontanela e 1 pe 1,5. Nu e pericol sa se inchida prea devreme?
deci 5.800, 63 cm, golan mare da' slab!
Denis, Rozalia, ce mai fac fetele?
nu mai stiu ce vroiam sa scriu, fug sa pap si eu ceva, ca acus-acus il scol iara pe Serban sa pape.
va
Monica de Serban-Andrei, inginer si/sau poet (15.01.2008)
prima intalnire -povestea nasterii
www.flickr.com/photos/monicu/sets/72157600515391346/" target="_blank"> poze cu cupilu'
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete
docdecap spune:
mi-am adus aminte, Monika, ideea ta e foarte frumoasa, eu ajut cu mare drag, numai sa hotaram detalii etc. si ca ei sa fie de acord!
deci cum facem?
Angi, toate bune??
Monica de Serban-Andrei, inginer si/sau poet (15.01.2008)
prima intalnire -povestea nasterii
www.flickr.com/photos/monicu/sets/72157600515391346/" target="_blank"> poze cu cupilu'
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete
agatha3008 spune:
dupa ce voi naste trebuie sa ma duc cu bebelusul la un pediatru bun si nu vreau sa risc sa nu ajung la un medic bun, eu la asa ceva ma refeream.
Mirela79 spune:
Monica succes cu botezul. De abia astept sa ne intalnim cand o sa fii tu mai libera.
Agatha bine ai venit!
Fetelor Maria e programata marti sa faca Varilixul si am emotii.Sper sa nu aiba reactii adverse, dar decat sa faca varsat de vant mai bine o vaccinez. Chiar, stie cineva cat costa?
La multi ani tuturor florilor de pe forum!
Eu am facut un chec in doua culori ca noi incepem sa sarbatorim de maine si acum salivez pe langa el. Avem asa de multe flori in familie ca i-am impartit pe doua zile. Va pup pe toate si sa aveti un week-end frumos!
Mokika era sa uit, dar sper ca ai vazut mesajul meu cu prajiturile de pe prima pagina.
www.flickr.com/photos/24980424@N08/sets/72157604195810998/" target="_blank">Maria la restaurant
www.flickr.com/photos/24980424@N08/sets/72157604200218221/" target="_blank">Primele zile din viata mariei
www.flickr.com/photos/24980424@N08/sets/72157604340884907/" target="_blank">Maria face baie
jojo_miha spune:
Eu m-am saturat de somn,si va zic si de ce.Eu sunt "dusa cu capul",cam o data pe luna am cate o durere groaznica insotita de stari de voma.Sotul a stat cu fata si eu m-am inchis in dormitor ca simteam ca-mi plesneste capul,si pe la 10 am adormit.
Doc imi pare rau ca si sotul tau are probleme la munca.
Madaluta sper ca Darius nu va fi gelos si pe fetita.Mie nume imi plac Rebeca,Bianca,Roxana,Amalia.
Terorista mea e bine,ma zapaceste cu mancarea,e asa mofturoasa,nu stiu cu cine seamana ,nici eu si nici taicasu nu suntem asa.
Va pup pe toate!
Mihaela si Teodora Ioana (29.09.2007)
printesa mica
http://community.webshots.com/user/jojo_miha
AngeliquedeS spune:
Am vazut ca m-ati dat disparuta... Bunica e ok, doar ca am avut niste zile f aglomerate si ieri cand am vrut sa intru nu a mers netul. pe 16 a fost ziua iubitului meu, am iesit in oras, si mi-a luat cadou laptopul pe care mi l-am tot dorit fiindca se impunea, Pupi imi solicita prezenta non stop, nu ca vrea ceva, dar doar sa ma vada langa el si atunci el isi vede de treaba, de ex, sta in patut si se uita la carusel sau se joaca cu manutele dar eu tb sa stau pe patul de langa patut ca sa ma vada, dc nu urla Pe pat ma lasa sa fac ce vreau doar sa fiu acolo... de stat la calc nu se mai putea pune vorba ca nu avem calc in dormitor... si nu mai puteam traduce nimic. Acum to0ata lumea e fericita, Pupi isi vede de treaba lui ca ma vede aproape, eu stau cu laptopul in brate si traduc de zor. treaba o sa fie perfecta cand o sa imi pun wireless ca pana atunci mai fac naveta. Acum teroristul mic si drag doarme si de aceea stau pe net. Va multumesc ca v-ati gandit la mine, mi-a fost tare dor de voi. Si daca se mai intampla sa lipsesc asa, faceti voi capitol nou ca doar nu detin monopol, am vazut ca ati ajuns la pagina 25!!!!
Va multumesc pt aprecierile legate de pozele pe care le-am facut la Buc, sunt extaziata dupa ele, le-am pus si la semnatura.
Mada, si eu votez pt Daria, mi se pare fff frumos sa fie amandoi la fel.
Doc, imi pare tare rau pt tati vostru... si nu, nu vreau sa plecati la Buc, pe noi cui ne lasi?
Pisikuta, cand am citit de micuta ta si de dintisorii ei mi s-a facut rau. Nici nu vreau sa ma gandesc prin cei-ai trecut TU, ca ea mititica nu a realizat. Bine ca nu a durut-o, ca ziceai ca se uita la tine de la tati din brate.
Ina si Roxana, ati vazut ca incet incet toate intra pe fagasul lor? Sa vedeti ce mamici experimentate veti fi. Eu mi-as dori sa fi avut mintea si cunostintele de acum cand l-am nascut pe Pupi ca tare panicoasa mai eram, il ascultam cu oglinda sa vad daca respira
Ina, insist si eu cu alaptarea ca una care am avut mari pb cu asta si am fost la un pas de depresie. Am inistat si acum alaptez exclusiv. Pune-l numai la san ca altfel iti scade productia. Si nu te mai mulge, eu una nu am reusit sa ma mulg niciodata si am incercat vreo 4 tipuri diferite de pompe inclusiv una electrica si nu a iesit nimic!
Agatha, bine ai venit! Sarcina usoara si bucura-te de fiecare moment al ei!
Rozalia si Jojo_Miha, imi pare tare rau ca aveti pb!
S-a trezit, revin mai tarziu!
Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi
noi 2, poze, luni de miere...
Participam la concurs: daca va place de noi, votati-ne: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=20" target="_blank">pag.21 - Freza si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=40" target="_blank">pag.41 - Somn adanc
Mokika spune:
Cu speranta ca ideea mea va fi bine privita, pentru inceput, eu o sa o rog pe Madaluta sa ii transmita mamicii intentia noastra, sa avem acceptul lor. Dupa care, ma gandesc ca ar fi mai bine ca doritorii sa transmita mesajul pe PM, apoi stabilim cum ne intalnim.
Voi incerca sa ma pregatesc sa nu fiu dezamagita in cazul in care va esua aceasta propunere si sper sa se inteleaga si faptul ca asta a fost prima mea reactie extrovertita dupa ce am citit randurile lui Madaluta. Cu DD inainte!
toate mamicile, burticile si bebeii
Mokika - mami de Crina (11 ani) si Theodor (7 luni)
www.flickr.com/photos/12207142@N08/page2/" target="_blank">poze
Mokika spune:
Mirela - saru' mana! Voi face acel "tort la metru" - asa il denumea cineva care il facea si mi-a placut si mie cand l-am mancat dar nu il facusem niciodata.
Mokika - mami de Crina (11 ani) si Theodor (7 luni)
www.flickr.com/photos/12207142@N08/page2/" target="_blank">poze